8elwADSL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι εδώ και 6 χρόνια στη forthnet χωρίς να έχω κανένα παράπονο βρήκα μια πιο συμφέρουσα προσφορά σε άλλη εταιρία και σκέφτομαι να την κάνω για εκεί μόνο που έχω κάποιες απορίες. Είδα ότι μπορώ να κρατήσω τον υπάρχων τηλεφωνικό αριθμό που μου είχε δώσει η forthnet αν κάνω αίτηση να φύγω γίνετε να μην μου επιτρέψουν να πάρω μαζί μου τον αριθμό στην άλλη εταιρία; Υπάρχει η πιθανότητα να κάνουν καθυστερήσεις για "σπάσιμο"; Αν τελικά κάνω την αίτηση στον άλλο πάροχο παίζει να μείνω χωρίς τηλ/ιντερνετ κάποιες μέρες ή θα μεταφερθώ με την μία στον άλλον χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο νεκρό διάστημα;
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ο Αριθμός αν δεν κάνω λάθος δεν ειναι της forthnet οποτε δεν νομίζω οτι μπορεί να σου αρνηθεί να τον πας σε αλλο πάροχο τώρα για το σπασιμο δεν γνωρίζω , 3 φορές που έκανε αλλαγή παρόχουν ειχα μείνει για internet περίπου 4 5 ώρες που έγινε και η μετάβαση στον αλλο πάροχο οποτε οχι δεν θα σου κάνει μέρες εκτός και αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο καφάο δεν υπάρχουν πόρτες κτλπ
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τον αριθμό τον παίρνεις μαζι σου με φορητοτητα, κατά 99% δεν μένεις χωρίς τλφ και ίντερνετ εκτός απροόπτου
8elwADSL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα για να με αποτρέψουν/ταλαιπωρήσουν δλδ;
peeperman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αν έχεις καμία ληξηπρόθεσμη βαρβάτη οφειλή
prekod Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 από τη στιγμή που είσαι ικανοποιημένος στη forthnet μείνε στη forthnet και ζήτα τους μείωση στην τιμή 2
8elwADSL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αν έχεις καμία ληξηπρόθεσμη βαρβάτη οφειλή Οχι δεν έχω. από τη στιγμή που είσαι ικανοποιημένος στη forthnet μείνε στη forthnet και ζήτα τους μείωση στην τιμή Αυτό σκοπεύω να κάνω αν μου κάνουν τιμή τέτοια με αυτή που βρήκα από άλλο πάροχο θα μείνω forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα