Προς το περιεχόμενο

Πως να βρω σελιδοδείκτες firefox από backup?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά, δείτε το εξής: μου είχε χαλάσει to macbook pro και το είχα πάει για σέρβις, τώρα που το πήρα πίσω, πήγα στο backup να δω τα αρχεία μου και επιπλέον να κάνω insert τους σελιδοδείκτες του firefox (έβαλαν καινούριο λογισμικo sto service). Διάβασα στο ίντερνετ πως να τους βρω στο backup πηγαίνοντας στο library/application support/firefox, όμως εμένα δεν μου έχει στο application support το φάκελο "firefox", ούτε "mozilla" ούτε τίποτα! υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; είχα βάλει σημαντικά sites στους σελιδοδείκτες που πρέπει να δω! Thanks!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε εμένα είναι στο παρακάτω.

Library => Application Support => Firefox => Profiles

Άνοιξε τον Finder και πάτα το Command+j και επέλεξε Show Library Folder και πήγαινε στην παραπάνω διαδρομή.

Σε εμένα είναι στο παρακάτω.

Library => Application Support => Firefox => Profiles

Άνοιξε τον Finder και πάτα το Command+j και επέλεξε Show Library Folder και πήγαινε στην παραπάνω διαδρομή.

ναι ρε κοφφεεχ, παω στο σκληρο δισκο μπακαπ στο libray/application support και δεν μου εχει το firefox! πηγα και σε προηγουμενα μπακαπς αλλα και παλι δεν μου το εχει! 

Στο home directory.

Διαφορετικά γράψε στον Firefox

about:support

Εκεί που λέει Profile Folder πάτα το κουμπί Show in Finder

και άνοιξε το φάκελο που θα σου βγάλει.

μου το βγαζει αυτό, αλλά πάει στο application support που βρίσκεται στο macintosh hd και οχι στο δισκο του backup. μαλλον κατάλαβα. τα χασα όλα!

Δώσε το παρακάτω στο terminal

sudo find / -iname 'bookmarkbackups' -print

θα ψάξει παντού.

οκ, μου εβγαλε αυτα (ειχα κάνει backups το Μάιο, το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη, το ονομα του hard drive ειναι bmcm)

/Volumes/BMCM/Backups.backupdb/MacBook Pro τουτης NIKOS/2014-05-12-032832/Macintosh HD/Users/nikos/Library/Application Support/Firefox/Profiles/c1y3xwmz.default/bookmarkbackups

/Volumes/BMCM/Backups.backupdb/MacBook Pro τουτης NIKOS/2014-09-30-075919/Macintosh HD/Users/nikos/Library/Application Support/Firefox/Profiles/c1y3xwmz.default/bookmarkbackups

/Volumes/BMCM/Backups.backupdb/MacBook Pro τουτης NIKOS/2014-10-18-004023/Macintosh HD/Users/nikos/Library/Application Support/Firefox/Profiles/c1y3xwmz.default/bookmarkbackups

Παιζει οπότε να υπάρχουν; Και αν ναι, πώς τα βρίσκω να τα βαλω στο firefox;

Παιζει οπότε να υπάρχουν; Και αν ναι, πώς τα βρίσκω να τα βαλω στο firefox;

Ναι.

Πήγαινε

Bookmarks => Show All Bookmarks

στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε στο εικονίδιο που είναι σαν αστέρι

και πάτα Restore => Choose File

και διάλεξε το περιεχόμενο του πιο πρόσφατου bookmarkbackups

Ναι.

Πήγαινε

Bookmarks => Show All Bookmarks

στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε στο εικονίδιο που είναι σαν αστέρι

και πάτα Restore => Choose File

και διάλεξε το περιεχόμενο του πιο πρόσφατου bookmarkbackups

αυτο ειναι το θεμα ρε συ, δεν μπορώ να δω το φακελο firefox στο application support. ειδα ότι υπάρχουν όταν έβαλα στο τερμιναλ αυτο π μ εγραψες. πως να τα βρω; 

ενταξει φιλε μου, το βρήκα τελικά. είναι hidden files! έπρεπε να μπω τερμιναλ να βαλω command να κανω show τα hidden files, και μπηκα βιβλιοθήκη applic. support, firefox και τα βρήκα. περίπλοκο αλλά τωρα νταξει τους εχω τους σελιδοδείκτες! σ'ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...