nepe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 πες μου οτι κανεις πλακα.. δηλαδη προτεινεις σε καποιον που θα δωσει ενα καρο λεφτα σε εργαλειο δουλειας και μαλιστα σημαντικο.. να δωσει κανα 100αρι παραπανω για να δοκιμασει το crysis σε ultra?. Δεν ειδα καν τις σελιδες και τι υποθηκε ειδα μονο το 1ο ποστ... οπως ειδες ειπα υποθετικα γιατι μπορει καποτε να θελησει να παιξει κατι 'βαρη'. Και ναι οπως τοπες φιλε μου δινει 1 καρο λεφτα και παιρνει πολυ δυνατα πραγματα και δινει ελαχιστα λεφτα για να παρει 1 αδυναμη GPU σε σχεση με το cpu του παντα.. Αν θελει για δουλεια πολυ απλα παιρνεις amd ναχεις το Multitasking σου τα προγραμματακια σου και εχεις ηδη γλυτωσει αρκετα λεφτα.
SOAD1981 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειδα καν τις σελιδες και τι υποθηκε ειδα μονο το 1ο ποστ... οπως ειδες ειπα υποθετικα γιατι μπορει καποτε να θελησει να παιξει κατι 'βαρη'. Και ναι οπως τοπες φιλε μου δινει 1 καρο λεφτα και παιρνει πολυ δυνατα πραγματα και δινει ελαχιστα λεφτα για να παρει 1 αδυναμη GPU σε σχεση με το cpu του παντα.. Αν θελει για δουλεια πολυ απλα παιρνεις amd ναχεις το Multitasking σου τα προγραμματακια σου και εχεις ηδη γλυτωσει αρκετα λεφτα. αν σε τετοιο μπατζετ προτεινεις amd θα πεσουν να σε φανε.....
nepe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αν σε τετοιο μπατζετ προτεινεις amd θα πεσουν να σε φανε..... δεν ειπα για αυτο το budget συγκεκριμενα ειπα γενικα για να γλυτωσεις λεφτα.. ασχετα με το budget του φιλου το οποιο δεν ειδα να αναγραφεται στο 1ο ποστ. Αλλα ακριβος επειδη εχει αρκετα λεφτα για budget θα πρότεινα μια καλητερη gpu.. 1
kraken92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Με τέτοιο σύστημα όπως είπα και πριν αξίζει κάτι παραπάνω για κάρτα...πλέον με 180 βρίσκεις 280χ μεταχειρισμένη, και ναι υπάρχει και η λύση της μεταχειρισμένης όταν κάποιος παραπονιέται για το budget. Τώρα να δώσεις μια 400αρα για cpu και να λες οτι δεν δίνω ένα 30ρι παραπάνω για gpu είναι λίγο ψέμα κατα την άποψη μου...μπορεί να είμαι και λάθος. PS. Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μη πιάσουμε πάλι θέμα amd vs intel. Εφόσον θέλει intel αυτό θα πάρει. 1
Karamol3golas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αλλωστε για καποιον που δεν το εχει παρατηρησει μονο ο i7 4790 με τον 4790κ εχουν χρηματικη διαφορα 40ευρω παρακαλω,αλλα 15ευρω οι μνημες,και 14+ευρω διαφορα η μητρικη. Δηλαδη μιλαμε για ενα καθολου μικρο ποσο των 70ευρω(αναλογα την μητρικη),και μου κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφερε. καλα ποτε πηγε ο 4790κ 360 :Ο ... πριν ενα 2-3μηνο δεν ηταν 310-320? ... ειπαμε ανεβηκαν οι τιμες αλλα αυτο ειναι ξεφτιλα....
SOAD1981 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 να ταν το μοναδικο , ενδεικτικα ειδα τους fx 8350 , την themis , τον i5 4460.......δες τους στο e-shop και θυμησου ποσο ειχαν . σορρυ για το offtopic
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Με τέτοιο σύστημα όπως είπα και πριν αξίζει κάτι παραπάνω για κάρτα...πλέον με 180 βρίσκεις 280χ μεταχειρισμένη, και ναι υπάρχει και η λύση της μεταχειρισμένης όταν κάποιος παραπονιέται για το budget. Τώρα να δώσεις μια 400αρα για cpu και να λες οτι δεν δίνω ένα 30ρι παραπάνω για gpu είναι λίγο ψέμα κατα την άποψη μου...μπορεί να είμαι και λάθος. PS. Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μη πιάσουμε πάλι θέμα amd vs intel. Εφόσον θέλει χωραει intel αυτό θα πάρει. Fixed Επισης οι πρωτοι ειναι αυτοι που εχουν κομπλεξ με την επιλογη τους και γινεται παντα αυτο που γινεται,ποτε δεν θα δεις ενα λογικο ανθρωπο που εχει παρει ακομα και τον φθηνοτερο i5 να κατσει να ασχοληθει με VS θεματα.Δες πχ τους κατοχους i7 920 για παραδειγμα που μεχρι και σημερα οι επεξεργαστες τους ειναι μια χαρα...Αλλα τελος παντων παει αλλου η κουβεντα αρα το σταματαω εδω.
kraken92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Nαι χωράει εννοούσα, αλλά είναι και θέμα επιλογής, μπορεί κάποιος να είναι κολλημένος με amd ενω το budget που κατέχει να είναι για intel ή και το αντίστροφο που εκει πιστεύω υπάρχει μεγάλο θέμα γιατί κόβει απο άλλα κομμάτια που είναι εξίσου σοβαρά. PS. Εχω δει τα άτομα που λες και πολύ παραπάνω απο τους amdakides, με μια απλή περιήγηση στο forum "amd vs intel" θα καταλάβεις.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Nαι χωράει εννοούσα, αλλά είναι και θέμα επιλογής, μπορεί κάποιος να είναι κολλημένος με amd ενω το budget που κατέχει να είναι για intel ή και το αντίστροφο που εκει πιστεύω υπάρχει μεγάλο θέμα γιατί κόβει απο άλλα κομμάτια που είναι εξίσου σοβαρά. PS. Εχω δει τα άτομα που λες και πολύ παραπάνω απο τους amdakides, με μια απλή περιήγηση στο forum "amd vs intel" θα καταλάβεις. Καλα σε τεχνολογικο forum εισαι,μερικοι τσακωνονται ακομα και τους δινουν τσαμπα πραγματα δεν εχει να λεει κατι αυτο.
thephotoshoped Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Στο σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση να μπει παιχνίδι ούτε σε 5ετια. Έχω καταλήξει σε Asrock rampage μητρική, κουτί ακόμη με προβληματιζει, gpu ίσως την 280 και RAM αυτές που μου είπατε. Σε μητρική υπάρχει αντίστοιχων δυνατοτήτων σε Asus; 1
Donalhioy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σε μητρική υπάρχει αντίστοιχων δυνατοτήτων σε Asus; τι δυνατοτητων δηλαδης?
thephotoshoped Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Απλά κάτι αντίστοιχο να το ρίξω μια ματιά.. Πέραν μιας που είχε προταθεί δεν είδα κάτι αξιόλογο. Εν παση περιπτώσει δε θέλω να κουρασω οπότε μάλλον θα καταλήξω στα όσα ανέφερα με προβλημστισμο κυρίως στο κουτί.
Karamol3golas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Με τι προγράμματα υα κάνεις video editing?γιατι ειναι πιθανο τέτοια καρτα να σου βγει άχρηστη...
thephotoshoped Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ απλό video editing με PowerDirector γίνεται συνήθως. Με συγχωρείτε γιατί έχω την εντύπωση ότι κούρασα. Εν τέλει εδώ κατέληξα : Έβαλα καλύτερη κάρτα, και λίγο πιο ισχυρό τροφοδοτικό. Ο σκληρός αφαιρέθηκε καθώς δε χρειαζόταν. Μητρική επέλεξα την asus, και ως προς το κουτί έχω ένα ερωτηματικό.
Karamol3golas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Με ενα γρηγορο search ειδα οτι το photoshop χρησιμοποιει cuda cores απο τις nvidia καρτες...οποτε ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα γιατι ισως ειναι καλυτερα να βαλεις μια 750ti..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα