Karamol3golas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.htmlμπορεις να δεις αυτη,περιπου οσο καλη ειναι η ereboss ισως και λιγο καλυτερη,αλλα πιο χαμηλη...επισης η ereboss μπορει να σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για ραμ,εμενα παραδειγμα μου μπλοκαρει την 4η
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγω θα ελεγα να πας σε i7 4790 non k,οπου γλυτωνεις αρκετα χρηματα και απο επεξεργαστη και απο μητρικη και απο Ram και εισαι αρχοντας αγοραζοντας μεγαλυτερο κουτι. 1
thephotoshoped Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.htmlμπορεις να δεις αυτη,περιπου οσο καλη ειναι η ereboss ισως και λιγο καλυτερη,αλλα πιο χαμηλη...επισης η ereboss μπορει να σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για ραμ,εμενα παραδειγμα μου μπλοκαρει την 4η Επειδή θα γίνει η αγορά από 1 κατάστημα αυτό με μπλοκάρει. Τι λέτε για αυτή είναι στα 153mm http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-cooler-p-PER.806877
Karamol3golas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν γινει μεγαλο oc ειναι μια χαρα Σωστος ο fulgore,αλλα τετοιες δουλειες που αναφερεις αν θελησει να ασχοληθει μμε oc θα του δωσουν μια καλη ωθηση
thephotoshoped Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραία οπότε καταλήγω στην Hyper T4 για ψύκτρα. Θα ήθελα να μείνω στον K και στη συγκεκριμένη μητρική.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Για την ψύκτρα δε νομίζω να υπάρχει θέμα με το χώρο του κουτιού έτσι; Ακόμη μνήμες ram μπορώ να επιλέξω αυτές; http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fk2-16-16gb-2x8gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-blue-series-dual-channel-kit-p-PER.550880. Χρειάζομαι άμεσα το σύστημα για αυτό. edit : Άκυρες οι μνήμες γιατί δεν είναι συμβατό το chipset. Ψάχνω για άμεσα διαθέσιμες και δε βρίσκω. Όχι δεν είναι για μένα το σύστημα. Από ψύκτρα ποια να επιλέξω πιο μικρή; Πολύ ωραία οπότε καταλήγω στην Hyper T4 για ψύκτρα. Θα ήθελα να μείνω στον K και στη συγκεκριμένη μητρική. Μαλιστα 1
kraken92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για κάρτα γραφικών θα διάλεγα κάτι άλλο. Με άλλα 50 πας σε κάτι πολύ ανώτερο και με 3GB.
thephotoshoped Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τα έγραψα αυτά γιατί είναι παραγγελία για γνωστό μου, δεν είναι για εμένα, οπότε δε μπορώ να επέμβω και πολύ στις επιλογές. Η αλλαγή έγινε στην ψύκτρα καθώς υπήρχε έλλειψη χώρου. Η μητρική με καλύπτει λόγω των δυνατοτήτων της. *Ναι αλλά νομίζω πως δεν χρειάζονται όταν η αποκλειστική εργασία είναι η επεξεργασία εικόνας/βίντεο.
kraken92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για επεξεργασία βίντεο μια χαρά χρειάζεται. Τέλος πάντων εφόσον δεν είναι για σένα και έχει αποφασίσει ο φίλος σου όλα οκ.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τα έγραψα αυτά γιατί είναι παραγγελία για γνωστό μου, δεν είναι για εμένα, οπότε δε μπορώ να επέμβω και πολύ στις επιλογές. Η αλλαγή έγινε στην ψύκτρα καθώς υπήρχε έλλειψη χώρου. Η μητρική με καλύπτει λόγω των δυνατοτήτων της. *Ναι αλλά νομίζω πως δεν χρειάζονται όταν η αποκλειστική εργασία είναι η επεξεργασία εικόνας/βίντεο. Γιατι δεν μπορεις να επεμβεις???Αφου ο γνωστος σου δεν πολυ κατεχει το θεμα με τους υπολογιστες(γιαυτο αλλωστε και ανοιξες πολυ σωστα θεμα σε τεχνολογικο forum )τι θα σου πει δηλαδη γιατι εβαλες μητρικη H97 και οχι Z97?? Επισης το γραφεις και στο πρωτο post οτι βαση θα δωθει στο κουτι,και μιας και δεν βλεπω να ασχολειται με Oc καλυτερα να δωσει τα χρηματα του K σε ενα πιο ποιοτικο κουτι. Απλα πραγματα .
Donalhioy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 για επεξεργασια βιντεο ρωτα τον φιλο σου.. μηπως μαζι με το o.c που θα κανει, θελει και υδροψυξη?
thephotoshoped Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι δεν μπορεις να επεμβεις???Αφου ο γνωστος σου δεν πολυ κατεχει το θεμα με τους υπολογιστες(γιαυτο αλλωστε και ανοιξες πολυ σωστα θεμα σε τεχνολογικο forum )τι θα σου πει δηλαδη γιατι εβαλες μητρικη H97 και οχι Z97?? Επισης το γραφεις και στο πρωτο post οτι βαση θα δωθει στο κουτι,και μιας και δεν βλεπω να ασχολειται με Oc καλυτερα να δωσει τα χρηματα του K σε ενα πιο ποιοτικο κουτι. Απλα πραγματα . Οκ, αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο στη θέση αυτών;
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αλλωστε για καποιον που δεν το εχει παρατηρησει μονο ο i7 4790 με τον 4790κ εχουν χρηματικη διαφορα 40ευρω παρακαλω,αλλα 15ευρω οι μνημες,και 14+ευρω διαφορα η μητρικη. Δηλαδη μιλαμε για ενα καθολου μικρο ποσο των 70ευρω(αναλογα την μητρικη),και μου κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφερε.
thephotoshoped Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία αν θα ήθελες κάνε την πρόταση σου!
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οκ, αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο στη θέση αυτών; Φυσικα και μπορω να σου προτεινω και δεν μου κανει κοπο,γιαυτο αλλωστε εισαι εδω στο Forum για να παρεις γνωμες. Cpu http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-4790-360ghz-lga1150-box-p-PER.55846240ευρω φθηνοτερος Ram http://www.e-shop.gr/gskill-f3-1600c9d-16gar-16gb-2x8gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-ares-dual-channel-kit-p-PER.556277 και μητρικη μπορεις να δεις σε H97 Αν ο γνωστος σου θα ασχοληθει πολυ με το Overclock τοτε προφανως και κοιτας στην αρχικη σου επιλογη,αν παλι οχι τοτε καλυτερα να γλυτωσεις χρηματα Και με τα παραπανω χρηματα που γλυτωνεις μπορεις να δεις απειρες επιλογες απο κουτια Απο κατι τελειως ησυχο και Minimal οπως τα Fractal σε κατι πιο ξεχωριστο οπως το Corsair Air 540 ή και σε Phanteks. Κουτια ανετα ευρυχωρα,ομορφα,ποιοτικα να τα κρατησεις για καιρο. Πολλες επιλογες για ολα τα γουστα και ολες τις αναγκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα