death122 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχουν πολλοι browser όπου καποιοι είναι γρήγοροι κάποιοι οχι και καοιοι πολυ πολυ πολυ αργοί Εγώ πρωσοπικά χρησιμοποιώ τον maxthron cloud browser ( http://www.maxthon.com/ ) . Ειναι 300% ταχύτερος από mozzila και chrome και αυτό γιατι εχει ενα adblock που αφαιρει όλες τις κακόβουλες διαφημίσεις υπαρχει και το opera που ειναι και αυτό καλο αλλα οχι σαν το maxthon πείτε τι browser χρησιμοποιήτε και γιατί ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ MAXTHON!!!
infin1tyGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το Adblock Plus χρησιμοποιεί που μπορούμε άνετα να το εγκαταστήσουμε και στους υπόλοιπους browsers. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. 1
death122 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το Adblock Plus χρησιμοποιεί που μπορούμε άνετα να το εγκαταστήσουμε και στους υπόλοιπους browsers. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. δεν ειναι μονο αυτο αμα το δοκιμασεις ειναι πολυ γρηγορο τουλαχιστον σε εμενα
Haldol Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μ' αρέσει το "δε τον ξέρει κανείς σας". Μια χαρά γνωστός είναι ο Maxthon. Και χαλάρωσε με την ταχύτητα, σιγά μην φορτώνει τις σελίδες πριν το σκεφτείς. Γρήγορος είναι αλλά οκ. Εγώ Chrome. Μετά από χρόνια με Firefox αλλαξοπίστησα. Ο FF στον iMac lagαρε όσο δε πάει. 2
SOAD1981 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχουν πολλοι browser όπου καποιοι είναι γρήγοροι κάποιοι οχι και καοιοι πολυ πολυ πολυ αργοί Εγώ πρωσοπικά χρησιμοποιώ τον maxthron cloud browser ( http://www.maxthon.com/ ) . Ειναι 300% ταχύτερος από mozzila και chrome και αυτό γιατι εχει ενα adblock που αφαιρει όλες τις κακόβουλες διαφημίσεις υπαρχει και το opera που ειναι και αυτό καλο αλλα οχι σαν το maxthon πείτε τι browser χρησιμοποιήτε και γιατί ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ MAXTHON!!! αυτο δεν ισχυει παντως . δοκιμασε srware iron να δεις ταχυτητα
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οταν ενας browser ειναι γρηγορος στην φορτωση σελιδων, ταυτοχρονα δεν τον κανει αναγκαστικα και πολυ καλον. Δεν παιζει μονο ρολο η ταχυτητα σε εναν browser. Καλος ο maxthon αλλα προσωπικα εχω μεινει πιστος στον opera εδω και αρκετο καιρο. Δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα και ειναι αρκετα γρηγορος. Παλαιοτερα βεβαια ηταν τραγικος αλλα οσο παει και καλυτερευει.
SOAD1981 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οταν ενας browser ειναι γρηγορος στην φορτωση σελιδων, ταυτοχρονα δεν τον κανει αναγκαστικα και πολυ καλον. Δεν παιζει μονο ρολο η ταχυτητα σε εναν browser. Καλος ο maxthon αλλα προσωπικα εχω μεινει πιστος στον opera εδω και αρκετο καιρο. Δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα και ειναι αρκετα γρηγορος. Παλαιοτερα βεβαια ηταν τραγικος αλλα οσο παει και καλυτερευει. λογικο αφου ειναι chromium based
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 αυτο δεν ισχυει παντως . δοκιμασε srware iron να δεις ταχυτητα Ειναι ασφαλης αυτος ?
La_MoRt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι ασφαλης αυτος ? Όσο είσαι στο internet τίποτα δεν είναι ασφαλές... Μόνο offline είσαι ασφαλής. 1
Lanike71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μ' αρέσει το "δε τον ξέρει κανείς σας". Μια χαρά γνωστός είναι ο Maxthon. Και χαλάρωσε με την ταχύτητα, σιγά μην φορτώνει τις σελίδες πριν το σκεφτείς. Γρήγορος είναι αλλά οκ. Εγώ Chrome. Μετά από χρόνια με Firefox αλλαξοπίστησα. Ο FF στον iMac lagαρε όσο δε πάει. Μία από τα ίδια.
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος. Παίζει ρόλο τι βολεύει τον καθένα. Εγώ χρησιμοποιώ FF και τον προτείνω και σε όποιον με ρωτάει. Αρκετά γρήγορος χωρίς την ανεξήγητα υπερβολική κατανάλωση του Chrome και με τα άπειρα addons μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. 2
MySt3R10uSs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ο MAXTHON κάνει και για debian linux? Προσωπικά χρησιμοποιώ firefox επιδη έχει πολλά και χρησιμα addοns
Alex-V Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγω σε linux (mint 17 xfce) ειμαι με chrome. Πρωτον γιατι μου φαινεται πολυ πιο γρηγορος και αποδοτικος απο τον firefox (και ας τρωει περισσοτερη μνημη δεν με νοιαζει) και δευτερον γιατι στον fox η τελευταια εκδοση του flash ειναι η 11 και για να βαλεις την τελευταια πρεπει να κανεις πατεντες. (για linux μιλαμε) Επισης σε windows ειμαι με canary, η αλλιως η πιο προσφατη δοκιμαστικη εκδοση του chrome. Πραγματικα πεταει και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο. Καμια σχεση με firefox. Ειχα opera αλλα οκ. Maxthon τον δοκιμασα αλλα δεν με ενθουσιασε. Αν θες maxthon εδω εισαι. http://www.techbrown.com/install-maxthon-cloud-browser-on-ubuntu-linux-mint-fedora.shtml
Federacion Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ναι ο chrome βολεύει. Όμως στο λαπτοπάκι της δουλειάς, που μας βγάζει την πίστη με την αργοπορία του, μόνο με Οpera 30 είδα πραγματικά φώς. Ελαφρύτερο και έχει mode για πεσπμένα pc.. Βόλεψε!
dimmak Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Chrome με διαφορα.... Great suspender για να κλείνουν τα tabs και να μην τρώει μνήμη (κλείνουν και οταν ξανά μπεις πατάς επάνω και ανοίγει εκεί που το άφησες..) ADD block και 2/3 ακομη επεκτάσεις και εχω 30 tabs ανοιχτά και δεν καταλαβαίνει τίποτα... παίζει και το Pc Που εχεις βέβαια...... Chrome και πάλι Chrome !!! στα 16 χρόνια που είμαι στη φάση νετ........ Μ' αρέσει το "δε τον ξέρει κανείς σας". Μια χαρά γνωστός είναι ο Maxthon. Και χαλάρωσε με την ταχύτητα, σιγά μην φορτώνει τις σελίδες πριν το σκεφτείς. Γρήγορος είναι αλλά οκ. Εγώ Chrome. Μετά από χρόνια με Firefox αλλαξοπίστησα. Ο FF στον iMac lagαρε όσο δε πάει. Το Maxthon, όπως μας λένε οι δημιουργοί του, είναι το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης (browser), και μάλιστα ξεπερνάει εως και 200% το Google Chrome σε ταχύτητα!. Υπάρχουν εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android, για tablet pc, και φυσικά για Pc με windows. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και να μας πείτε τα αποτελέσματα!...................3 εβδομαδες τον ειχα στο αλλο Pc Μου και τον εβγαλα...Ειχα κατεβασει την 4κατι εκδοση νομιζω εχει βγει 4.3 κατι τετοιο ομως δεν βαζω....Οπου εμαθες και οπως γουσταρει κανεις Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2015 από dimmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα