george200-13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια εχω ubuntu 14.04 και ξαφνικα δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα αλλα μονο με καλωδιο τι φταιει; Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Δεν συνδέεται καθόλου στο δίκτυο ή δεν έχει ιντερνετ; Ποια κάρτα έχεις για το ασύρματο; Αν θες βάλε ότι σου βγάλει η εντολή lsusb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 to router λειτουργει κανονικα αφου συνδεται το κινητο μου μεσω wifi και το λαπτοπ συνδεεται αλλα μονο μεσω ethernet και οχι με wifi http://prntscr.com/64zw8z kai η εντολη που μου εδωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Α είναι laptop. Άκυρο το lsusb. Για δώσε lspci. Έκανες κάποια αναβάθμιση; Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις το wifi από το laptop; Το laptop σου δείχνει ότι έχει internet και δεν μπαίνει ή σου δείχνει ότι δεν έχει συνδεθεί καθόλου; Για το ασύρματο μιλάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πανω αριστερα λεει μονο. Wifi is disable by hardware switch ποη σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω το bios? Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Επειδη δεν εχω το λαπτοπ μπροστα μου θα στειλω σε λιγο την εντολη Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 πάτα fn+f2 θα δεις έχει στο f2 ενα εικονίδιο με ασυρματο(ή κάποιο άλλο απο τα f1,2,3,4,5...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 http://prntscr.com/65bn4j η εντολη φιλε το fn + kapoio απο τα f δεν επιασε τα δοκιμασα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Κανεις; Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το μοντέλο του φορητού; Πολλές φορές έχουν ενα διακοπτάκι στο μπροστά μέρος ή στο πλάι. Αλλιως ενδέχεται να έκανες κάποιο (kernel) update και να θέλουν ξανά πέρασμα οι drivers (αν είναι binary). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Η προσπάθησε να δεις από το bios αν είναι κλειστό να το ανοίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αφού μπαίνεις με καλώδιο κάνε απλά ένα update (από τον update manager) και θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Fujitsu Lifebook A series. Στο βιος τι ακριβως πρεπει να κοιταξω αν ειναι κλειστω; Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα