Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ενα πάρα πολυ όμορφο παιχνίδι δημιουργείται με θέμα αρχαίους πολιτισμούς (YES!) Είναι Open Source, κατα διαστήματα ζητάνε και άτομα για βοήθεια, οπότε όποιος θέλει βάζει και το χεράκι του καθώς είναι και Open Source. Να σημειωθεί οτι το παιχνίδι (μονάδες, ήρωες, κτήρια κτλ) βασίζεται σε ιστορικές πηγές έτσι ώστε να πετύχει όσο πιο πολύ γίνεται το ρεαλισμό της εποχής. Screenshots: Gameplay: Έχει και πάρα πολυ όμορφη μουσική! Enjoy Guys!! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από Daemonos 2
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φαίνεται πάρα πολύ όμορφο! Αν προσέξουν τις μονάδες και τους σχηματισμούς βλέπω ένα αποτέλεσμα πολύ κοντά στο αδικημένο μα ποιοτικότατο Praetorians. Δεν ξέρω τι χρονική έκταση θα καλύπτει το παιχνίδι και τι παρατάξεις θα επιλέξουν, αλλά θα ήθελα πολύ να δω σπαρτιατικό πεζικό, ρωμαϊκές λεγεώνες, θηβαϊκές λοξές φάλαγγες και μακεδόνες σαρισσοφόρους. Χώρια τους Σκύθες, Ιλλύριους, Σαρματούς, λαούς της Μ. Ανατολής κλπ. Ψήνομαι!!!! Επιτέλους κάτι ιστορικό που δεν είναι Total War!!! 1
chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 To έχω ήδη εγκατετημένο στο kubuntu και φυσικά παίζω ανα διαστήματα. Είναι παρα πολύ καλό για open source συν τις συνεχείς αναβαθμίσεις 1
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φαίνεται πάρα πολύ όμορφο! Αν προσέξουν τις μονάδες και τους σχηματισμούς βλέπω ένα αποτέλεσμα πολύ κοντά στο αδικημένο μα ποιοτικότατο Praetorians. Δεν ξέρω τι χρονική έκταση θα καλύπτει το παιχνίδι και τι παρατάξεις θα επιλέξουν, αλλά θα ήθελα πολύ να δω σπαρτιατικό πεζικό, ρωμαϊκές λεγεώνες, θηβαϊκές λοξές φάλαγγες και μακεδόνες σαρισσοφόρους. Χώρια τους Σκύθες, Ιλλύριους, Σαρματούς, λαούς της Μ. Ανατολής κλπ. Ψήνομαι!!!! Επιτέλους κάτι ιστορικό που δεν είναι Total War!!! Νομίζω έχει ήδη! Δες εδώ 1
TheGifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 To είχα παίξει το παιχνίδι σε παλαιότερες εκδόσεις του(αρκετούς μήνες πριν) και ήταν πολύ καλό ακόμα κ τότε! Θα το ξανακατεβάσω σίγουρα! Έχεις πολλές λεπτομέριες, αν θυμάμαι καλά τους ελληνες τους χωρίζει σε αθηναίους, σπαρτιάτες, μακεδώνες και άλλες πόλεις , όλοι έχουν διαφορές μεταξύ τους, έχει καλή οικονομία κ προσεγμένες μονάδες
Bigi444444 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πωπω το είχα ξεχάσει αυτό.Νομίζω πρέπει να είχα crt ακόμα όταν είχε ξεκινήσει η ανάπτυξή του. Χρόοοονια πίσω.Πάντως όταν ολοκληρωθεί νομίζω πως θα είναι αρκετά υψηλού επιπέδου για open source και πλήρες.Πρέπει να το βάλουν όμως κατά τη γνώμη μου και στο steam. 1
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 To steam θα είναι μια καλή επιλογή μιας και έχει αρκετά μεγάλο modding community
Bigi444444 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Mόλις είδα το βίντεο που ανέβασες.Δε συγκράτησα πόσο πρόσφατο ήταν το build του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε σχέση με την τελευταία φορά που το δοκίμασα, ένα με ενάμιση έτος πριν, η διαφορά είναι απλά χαοτική!Και σε γραφικά και σε πληρότητα μονάδων και επιλογών και στο interface!Πραγματικά μπράβο στους τυπάδες!Θα το ξαναβάλω σίγουρα. 1
t3llis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φαίνεται φοβερό και μου θυμίζει παλιές εποχές Age of empires, Age of mythology... To multiplayer δουλεύει σε εσάς; Ξέχασα να πω ότι έχει υπέροχη μουσική 1
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το κατεβάζω τώρα παίδες, πιο αργά θα έχω καλύτερη εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα