thelos257 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το εχω αγορασει πριν λιγο εγω παιδια το εχω βαλει να φορτηστη και θα το δουλευω αποψε επειδη η πρωτη φορτωση ειναι συμαντικη για ενα smartphone. Ειχα παλιοτερα το Nokia Lumia 520 πριν απο ενα χρονο ακριβως δηλαδη αλλα το εχω χαρισει σε ενα θειο μου για να μπενει μονο fb (λαθος μου). μετα πριν ενα δυο μηνες δεν θυμαμαι πειρα ενα prestigio με android λειτουργικο και οθονη 5.0 ομως το βαρεθηκα ειδικα οταν εμαθα για το κενο ασφαλειας που αγνωα η google και ετσι ειπα να επιστρεψω ξανα στα αθανατα windows phone αν και καπου στο ενδιαμεσω το καλοκαιρι πειρα και ενα iPhone 4S της Apple με iOS 8.0.2 το οποιο τωρα το εχει ο πατερας μου. Δεν ξερω γιατι συνηθησα με τα Windows Phone ισως επειδη απο μικρος ειμαι με Windows.
GianniSM Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και γιατί ενδιαφέρει το φόρουμ η αγορά σου είπαμε; 6
AntiCambeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Του στυλ "Γεια σας,βαριομουν και μπηκα να γραψω κατι"
StigmaX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η εκπομπή της Αννιτας όμως παίζει στον αλφα, όχι στο ινσομνια. 1
georrrr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από 1.500 μηνύματα στο forum, τι έγινε αγόρι μου? Τι έχεις πάθει..?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις