Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
επειδη ειμαι σχετικα νεα στο viber θα ηθελα να ξερω (αν μπορει καποιος να με βοηθησει) τα εξης:

1 αν εγω εχω το τηλεφωνο μιας γνωστης μου η οποια εχει και αυτη viber,αλλα δεν εχει αποθηκευμενο το δικο μου τηλεφωνο,μπορω να της στειλω μηνυμα ή δε θα το λαβει επειδη δε με εχει στις επαφες της;;

2 αν στειλω ενα φωνητικο μηνυμα σε καποιον που εχει viber αλλα δεν ειναι συνδεδεμενος εκεινη την στιγμη και ξανασυνδεθει πχ μετα απο 2 μηνες,θα το λαβει το μηνυμα ή οχι;;
Αν μπορει ας βοηθησει καποιος..
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Τπτ. Όσο για το μήνυμα που είπες με το που συνδεθεί στο ίντερνετ θα του πάει, δεν χρειάζεται να έχει κ το viber ανοιχτό.

ααα μαλιστα...

σε ευχαριστω και για το tip!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά, έχω μια απορία, πως γίνεται να έχεις αναμμένο το wi-fi στο κινητό και να είσαι εκτός σύνδεσης στο viber? 

Πατάς κάτω δεξιά για ένα εικονίδιο με τρις γραμμές που έχει κ μετά από εκεί θα κάνεις έξοδο από το viber.

Δημοσ.

Πατάς κάτω δεξιά για ένα εικονίδιο με τρις γραμμές που έχει κ μετά από εκεί θα κάνεις έξοδο από το viber.

το έχω δοκιμάσει, αλλά όταν στέλνει κάποιος μήνυμα (στο viber εννοείται) μου έρχεται κανονικά. Σαν να είμαι σε σύνδεση.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι root δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα ... Το viber θα ανοίγει πάλι μόνο του και θα δέχεσαι μηνύματα... Κάποιες λύσεις που είχα βρει στο ίντερνετ δε δούλεψαν..

Δημοσ.

Αν δεν είσαι root δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα ... Το viber θα ανοίγει πάλι μόνο του και θα δέχεσαι μηνύματα... Κάποιες λύσεις που είχα βρει στο ίντερνετ δε δούλεψαν..

root?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...