Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα phenom 955 4gb ram και μια 6850,μπορώ να τον σουλουπωσω κρατώντας τον επεξεργαστή,βάζοντας μνήμη και μια καλύτερη gpu η θα παει μπουκάλι η φάση ; Τροφοδοτικο υπάρχει ένα corsair 650 οπότε είμαι καλυμμένος για την κάρτα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μνημη μπορεις σιγουρα αλλα 4 gb ,τωρα για μπουκαλι πιστευω μπορει να σηκωσει καρτες εως r9 270 ισως και 270χ , αν θες κατι καλυτερο θα πρεπει να σκεφτεις και το overclock...

Δημοσ.

Διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι με ένα Τσακ over clocking μπορώ να παίξω και με 280,εχω κατα νου να βάλω gpu ram και μελλοντικά CPU mobo,αλλα δε θέλω να πετάξω χρήματα για το μεσοδιάστημα γιατι δε μου περισσεύουν,απλά χάλασαν τα fan της 6850 και εχω έναν 12ρι με δεματικα πάνω της οπότε είτε βάζω μια με 40 ευρω ίσα για browsing και παίζω με ps4 είτε του κάνω ανάσταση αν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Με καποιο μεσαιο oc πιστευω η 280 ειναι μια καλη επιλογη , τωρα εσυ ξερεις αν θες ps4 h pc...παντως δες και εδω: Link.png Site: ψυξη vga στο e-shop ισως βρεις ανεμηστιρακι η και καποια ψυκτρα για vga, γιατι ακομα κραταει για μετριο gaming και δεν αξιζει πεταμα κλπ..

Δημοσ.

Παντως τα παιχνιδια στο pc ειναι παντα πιο φθηνα.Αν αγορασεις 10 παιχνιδια σε εναν χρονο για το ps4 θες 200 ευρω παραπανω αποτι τα ιδια παιχνιδια για το pc.

Γνωμη μου παρε μια 280x και αλλα 8 gb ram.Και μπουκαλι να τρως,παλι θα εχεις παραπανω fps  αποτι με την 280

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη δυνατη λυση ειναι του sakiz με λιγο oc ...τωρα ισως ηθελε να γραωει παρε 8 και οχι αλα 8 gb ραμ.... απλα ειπα για 280 λογω του οικονομικου..

Δημοσ.

Δεν κανει overclock το cpu μου παιδες,πανω του εχω μια zalman cnpsκατι αλλα ειναι c2 στεπινγκ και μουλαρωνει,ps4 εχω ηδη δεν θα το αγοραζα τωρα αντι της καρτας,απλα ρωτησα σε περιπτωση που αξιζει να αναστησω το pc μου με μια καινουρια καρτα κυριως για τα multiplat και για να το ανανεωσω σιγα σιγα κομματι κομματι.

Δημοσ.

Και c2 να είναι μέχρι 3.6 θα πηγαίνει . Όχι μόνο 280 αλλά και 290 και 970 θα σηκώνει.

Δεν απαξιώνονται εύκολα αυτοί οι CPU

Κάποτε ο 955 κονταροχτυπιότανε με τον 750 της Intel. Υπάρχουν αναφορές πρόσφατες στο forum ,το πόσο καλά τα πάει ο 750-760 στα καινούργια παιχνίδια(άρα αναλογικά το ίδιο και ο 955)

Δημοσ.

Δεν κανει overclock το cpu μου παιδες,πανω του εχω μια zalman cnpsκατι αλλα ειναι c2 στεπινγκ και μουλαρωνει,ps4 εχω ηδη δεν θα το αγοραζα τωρα αντι της καρτας,απλα ρωτησα σε περιπτωση που αξιζει να αναστησω το pc μου με μια καινουρια καρτα κυριως για τα multiplat και για να το ανανεωσω σιγα σιγα κομματι κομματι.

Αν θες να γλυτωσεις χρηματα απο την αναβαθμιση,παιξε μπαλα με τις αγγελιες και συγκεκριμενα σε καρτα γραφικων δες για

7950/7970 και R9 280 και R9 280x αντιστοιχα.Κατα προτιμηση βεβαια αυτη με την μεγαλυτερη εγγυηση. 7950 και R9 280 ειναι στην πραξη ιδιες καρτες,και μπορεις να βρεις μια 7950 απο 130 με 140ευρω. Λιγα χρηματα μπορεις να γλυτωσεις και με την αγορα Ram απο τις αγγελιες οπου σχεδον ολες εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης.

Δημοσ.

Μίλησα με κάποιον για μια toxic 280x και μνήμες,θα τραβήξει για κανά σοβαρό χρονικό διάστημα στα 1080p; γιατι μετά θέλω να αλλάξω κάποια στιγμή CPU k mobo,να πω την αλήθεια πχ το dying light παιζει στα medium αξιοπρεπώς με την 6850 οπότε φαντάζομαι ότι ο 955 δεν θα λακισει εύκολα...να προχωρήσω η θα τα πετάξω τα φράγκα μου; Ο μόνος λόγος που το κάνω ειναι γιατι γλυτωνω φράγκα απο τα multiplat στο ps4.

Δημοσ.

Update. Τελικά έκλεισα μια 290 σε εξαιρετική τιμή,γιατι με χαλούσε που η 280 ειναι rebrand προηγούμενης σειράς ελπίζοντας ότι η 290 θα τραβήξει λίγο παραπάνω μιας κ σκοπεύω να πάρω CPU k mobo όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά. Εχω ένα corsair tx650,δεν θα το πάρω στα χέρια έτσι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...