Προς το περιεχόμενο

Limelight - Gamestream χωρίς Shield

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κάρτες Geforce και συγκεκριμένα η σειρά 6ΧΧ και άνω, υποστηρίζουν το streaming παιχνιδιών από το PC στο Android.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η εφαρμογή δούλευε μόνο στο Android μηχάνημα της Nvidia, ονόματι Shield.

Ένας προγραμματιστής όμως δημιούργησε μια δωρεάν εφαρμογή βασισμένη πάνω σε αυτό της Nvidia και πιά δουλεύει παντού!

Το όνομα της εφαρμογής είναι Limelight:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limelight

και για rooted συσκευές
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limelight.root

Καλό είναι να έχετε dual channel router, γιατί ο ρυθμός μετάδοσης ανεβαίνει στα 3mb/s.

π.χ. στο δικό μου που δεν είναι dual channel, τρώει κολλήματα στα 1080p/60fps γιατί φτάνει στα όριά του το router.

Έχει πολύ χαβαλέ πάντως η όλη φάση αφού μπορείς να παίξεις το παιχνίδι που θες χωρίς να είσαι δίπλα στο υπολογιστή, απλά μεταφέροντας την Android συσκευή σε άλλο δωμάτιο της αρεσκείας σας.

Εννοείται οτι στην περίπτωση που έχετε VDSL με 10mbit upload, μπορείτε να streamάρετε από το σπίτι σας και να είστε οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο κινητό ή στην ταμπλέτα σας.

Υποστηρίζει κανονικά mouse/keyb/gamepads.

Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία: ο λόγος για τον οποίο θα προτιμήσεις να παίξεις da i στην οθόνη των 7 ιντσών αντί των πχ 24ρων ποιός ακριβώς είναι;Γιατί streaming από android στο pc θα το καταλάβαινα και πολλοί θα το ήθελαν.Το αντίστροφο σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται;Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ ουσιαστική εφαρμογή.

Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία: ο λόγος για τον οποίο θα προτιμήσεις να παίξεις da i στην οθόνη των 7 ιντσών αντί των πχ 24ρων ποιός ακριβώς είναι;Γιατί streaming από android στο pc θα το καταλάβαινα και πολλοί θα το ήθελαν.Το αντίστροφο σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται;Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ ουσιαστική εφαρμογή.

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί όπως είπες δεν υπάρχει λόγος.

Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο δεν βρίσκεσαι στο δωμάτιο και θέλεις να παίξεις, μπορείς. Όπως αναφέρω, μπορείς να βρίσκεσαι ακόμη και στην στάση λεωφορείου και να παίζεις εφόσον έχεις 10mbit upload στο σπίτι και 3g/4g στην φορητή συσκευή.

Ακόμη, μπορείς να κάνεις mini LAN party σε σπίτι φίλου σου, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις το PC σου στον χώρο του. Οι εφαρμογές είναι πολλές.

Η συσκευή που χρησιμοποίησα για παράδειγμα είναι 10.1'', πίστεψέ με δεν είναι καθόλου άσχημα.

Δημοσ.

Τι remote lan party να κάνεις, θα θες 10gb δεδομένα για μία ώρα παιχνίδι.Πού να τα βρεις;

Πραγματικά, δεν αφιερώνουν όλη αυτή τη φαιά ουσία να έχουμε περισσότερες δυνατότητες για το αντίστροφο;

• Like 1
Δημοσ.

Τι remote lan party να κάνεις, θα θες 10gb δεδομένα για μία ώρα παιχνίδι.Πού να τα βρεις;

Το οτι θα είσαι σε δωμάτιο, σημαίνει οτι λογικά θα συνδέεσαι με το WiFi του φίλου σου.

Ακόμη και εάν συνδέεσαι με 3g/4g και καταναλώνεις όπως αόριστα δηλώνεις 10gb, ποιό είναι το πρόβλημα; Εσύ ενδέχεται να μην μπορείς, ο άλλος όμως, ναι.

Πραγματικά, δεν αφιερώνουν όλη αυτή τη φαιά ουσία να έχουμε περισσότερες δυνατότητες για το αντίστροφο;

Διόρθωσε με εάν κάνω λάθος, αλλά αυτό που ζητάς αναφέρεται σε ένα διαφορετικό θέμα. Μπορείς να ανοίξεις το αντίστοιχο σε ένα δικό σου thread, ναι;

Δημοσ.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ όταν είμαι κουρασμένος από την δουλειά και θέλω να χαλαρώσω, ξάπλα, παίζοντας στον καναπέ ή το κρεβάτι. Επίσης βολεύει για να παίζεις όταν δεν μπορείς να είσαι στο game room πχ κρατάω το μωρό στο πάρκο και παίζω δίπλα με το shield.

Τυγχάνει να έχω shield portable και Wikipad. Έχω χρησιμοποιήσει το limelight στο Wikipad αλλά δεν "πιάνει μια" μπροστά στο streaming του shield, ειδικά στα βελτιστοποιημένα παιχνίδια για αυτό (gamestream ready games)

Σημειωτέον ότι έχω dual band router (https://www.skroutz.gr/s/1998055/Asus-DSL-N55U-PSTN.html).

• Like 1
Δημοσ.

Διόρθωσε με εάν κάνω λάθος, αλλά αυτό που ζητάς αναφέρεται σε ένα διαφορετικό θέμα. Μπορείς να ανοίξεις το αντίστοιχο σε ένα δικό σου thread, ναι;

Μην αρπάζεσαι.Δε σε κατακρίνω που άνοιξες το θέμα.Aπλά όπως και να έχει δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιά η χρησιμότητά του σε ένα μέσο φυσιολογικό χρήστη.Όχι για εμένα ή για εσένα αποκλειστικά.Για το μέσο άνθρωπο που αχολείται με gaming και δε θα κουβαλάει το tablet στο ραντεβού με τη γκόμενα ή το γιατρό για να μη χάσει το raid στο wow.Η τάση είναι να θες να πας σε μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη συνολικότερη εμπειρία και όχι το αντίστροφο.Εκτός και αν ανήκω στους καθαρά περίεργους.

Δημοσ.

Μην αρπάζεσαι.Δε σε κατακρίνω που άνοιξες το θέμα.Aπλά όπως και να έχει δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιά η χρησιμότητά του σε ένα μέσο φυσιολογικό χρήστη.Όχι για εμένα ή για εσένα αποκλειστικά.Για το μέσο άνθρωπο που αχολείται με gaming και δε θα κουβαλάει το tablet στο ραντεβού με τη γκόμενα ή το γιατρό για να μη χάσει το raid στο wow.Η τάση είναι να θες να πας σε μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη συνολικότερη εμπειρία και όχι το αντίστροφο.Εκτός και αν ανήκω στους καθαρά περίεργους.

Για να την λήξουμε αυτή την συζήτηση.

Είναι αυτονόητο σε ποιούς απευθύνεται. Και ποιές προυποθέσεις να πληρούν.

Για δικιά σου ενημέρωση, υπάρχουν ανήλικοι που παίζουν στο σχολείο με αυτό το εργαλείο. Δεν θα κατακρίνω εάν είναι σωστό ή όχι.

Τα εργαλεία υπάρχουν γι'αυτούς που τα χρειάζονται.

Και το κάθε εργαλείο έχει την εφαρμογή του.

Μην διυλίζουμε τον κώνωπα και μεμψιμοιρούμε στα δωρεάν αγαθά.

Το Limelight είναι δωρεάν και υπάρχει μια μερίδα από gamers που θα το χρησιμοποιήσει.

Σε παρακαλώ όχι τρίτο ανούσιο reply, ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...