Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω .ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, εχω το hpdv5 και μετά από ένα service για καθαρισμό και θερμόκολες  στα ξαφνικά δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο...μετά απο επανεκκίνηση ολλα δουλεύουν κανονικά...μπορεί να είναι πολλά...έχει και τα χρόνια του το λαπτοπακι,,,για πείτε καμια ιδεα η τι μπορώ να δοκιμάσω όταν νεκρώνουν όλα...λέτε να θέλει κανένα φορματ...που τα ΣΚΟΤΏΝΕΙ ολα ... B)

Δημοσ.

εφοσον ειναι μετα απο επεμβαση ανοιγματος το πιο πιθανο ειναι να μην εβαλε σωστα το πληκτρολογιο

αλλά από την αλλη αναφερεις πως στα ξαφνικα μεσα στο λειτουργικο το χανεις, δοκιμασε με κανα φορματ

αλλα πιστευω πως ειναι θεμα hardware 

Δημοσ.

Ε λογικά κατι δεν θα έχει κουμπώσε σωστά μετα την επέμβαση δεν μπορεί να πέθανε ετσι ξαφνικά , άνοιξε το και τσέκαρε το

Δημοσ.

Ρε παιδια...λεω οτι ενω δουλευει..μετα απο ωρες σταματαει να δουλευει...αν δεν ειχε κουμπωσει σωστα η θα δουλευε η δεν θα δουλεβε ...η κανω λαθος...

Δημοσ.

Δοκίμασε τοτε ενα repair με το cd των windows και δοκίμασε και με ενα κανονικό πληκτρολόγιο να δεις αν σταματάει να δουλεύει και αυτο μετα απο ώρα

Δημοσ.

Repair τη ειναι..? Και δεν εχω και εξωτερικο πλικτρολογιο...πρεπει να βρω ...ευχαριστω παντος και σηνεχιζουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...