Athens44 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα δεν εχω ιντερνετ μεσω παροχου σπιτι αυτη τη στιγμη ωστε να εχω απο ρουτερ και εθερνετ 1)εχω αυτο το κινητο http://www.samsung.com/levant/support/model/GT-S5312MSAMID 2) εχω πεντιουμ pc χωρις ασυρματη πλακετα ωστε να δινει wi-fi 3)πηρα αυτο λοιπον για να παιρνω ιντερνετ απο κινητο στο pc http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn821n-wireless-n-2t2r-usb-adapter-p-PER.612356 κανω thetering φορητο σημειο "android ap ονομασια"απ οκινητο μου data ανοικτο δηλαδη... το βρισκω στο pc που ψαχνει δικτυα... μπαινω ιντερνετ οκ... αν και κολλαει που και που. γενικα δε παει γρηγορα... ΤΟ μεγαλυτερο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ MB Η συνδεση αυτη. καμια λυση? πως θα δινω ιντερνετ στο pc απ οκινητο με λιγοτερα data να μου τρωει? απο κινητο που εμπαινα ιντερνετ 3-4ΜΒ την ωρα για facebook πχ ενω τωρα μεσω thetering 300 ΜΒ την ωρα ισως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μεχρι να γραψω τωρα το ποστ απο 22 ΜΒ ΜΕ ΠΗΓΕ 80ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω δωρεαν μεχρι 1500 ΜΒ ΤΟ ΜΗΝΑ cyta ειμαι...... μετα παει η χρεωση 0,10/ΜΒ? 1 ευρω τα 10ΜΒ?!!!!!!!!!! 10 ΕΥΡΩ ΤΑ 100 ΜΒ? η κανω λαθος? ευχαριστω! tethering μεσω usb που λεει στο κινητο? το δοκιμασα με καλωδιακι που συνδεσα απο κινητο σε θυρα usb στο pc ζηταει λογισμικο hardware δε ξερω γινετε κατι ωστε να μη πηγαινει το ιντερνετ ασυρματα αλλα μεσω καλωδιων κατι ωστε να γλυτωνω data ?να το βρισκει το T-LINK μεσω usb μονο.... ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από Athens44
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Άλλη λύση δεν υπάρχει; Να βάλεις κανονικό ίντερνετ δηλαδή ή να πιάνεις με κεραία κάποιο ασύρματο δίκτυο; Αυτό που κάνεις εννοείται είναι ασύμφορο, μόνο για έκτακτες περιπτώσεις κάνει!
Athens44 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν εχω ελευθερο wi-fi απλά εχω κομμενο σταθερο σπιτι....(θα το πληρωσω τελος μηνα)
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πρόσεχε μην χρεωθείς πολύ! Κάνε ό,τι μπορείς από τον browser του κινητού που ξοδεύει λιγότερα mb. Στο pc δες μήπως έχει καμιά επιλογή στον browser για αργές συνδέσεις ή να μην εμφανίζει εικόνες
Athens44 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αγγλικα xp εχω και μπαινω με opera(στα ελληνικα ειναι το μενου του)....να κατεβασω αλλον browser? πως αφαιρω εικονες που λες? α το βρηκα!!!!!!!!!! το ρυθμισα χωρις εικονες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ξερεις ρυθμισεις σε καποιον browser πες μου να δω.. ευχαριστω πολυ πολυ δε το ηξερα αυτο με τις εικονες....! (ρολαρει πιο τιμια τωρα σερφαρα λιγο facebook και εδω απο 80ΜΒ με πηγε 86.... σε 13 λεπτα!!!!!!!!!!!!!) πιο πολυ νομιζω τρωει data MB οταν γινετε η συνδεση μεσω thetering και οριζεις παραμετρους κωδικους αν δε το εχεις να σε βαζει αυτοματα μεσα... μετα ισως να τρωει λιγοτερα θα δω τωρα ποσα ΜΒ θα μου φαει σε μια ωρα και θα σας πω!!!!!!!!!! ενα σερφαρισμα εδω μεσα θελω στο insomnia facebook skype χωρις καμερα.... αντε και ειδησεογραφικα site και τεχνολογιας..ουτε λογος να δω video youtube
discoboyminimal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 κλεισε τα παντα απο update! mtorrent κλπ ολα κλειστα! java , flash updates ολα κλειστα! καλο θα ηταν να βαλεις ενα firewall.. και να μπλοκαρει ολες τις συνδεσεις. θα αφησεις μονο του browser οταν ερωτηθεις , και αυτο στη 80 portα. + ολα τα απο πανω.
Athens44 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 η αληθεια εινα ιοτι χτες που πηρα το απογευμα το φλασακι αυτο μεχρι να το μαθω κτλπ εκανα αποσυνδεσεις συνδεσεις tethering απ κινητο γι αυτο μου εφαγε πολλα ΜΒ !!!!!!!!!!!!!!! τωρα βλεπω σε μιση ωρα με ανοικτες δυο σελιδες κτλπ ευτυχως μονο 2ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!....... χωρις εικονες.....ο browser (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ 1500ΜΒ γενικα....) απο οτι διαπιστσω δε θελει ανοιγε κλεινε το φορητο σημειο απ οκινητο να ψαχνει συνδεση wi-fi ΕΚΕΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ! η συνδεση του πρωταρη καλα να παθω χτες.... τωρα μαθαμε κατι... ευχαριστω παιδια! αν υπαρχουν αλλες προτασεις δεκτες! *δεν εχω mtorent φιλε δε ασχολουμαι με αυτα. ενα σερφαρισμα εδω μεσα θελω στο insomnia facebook skype χωρις καμερα.... αντε και ειδησεογραφικα site και τεχνολογιας *** ΕΧΩ ΤΟ AVAST ANTIVIRUS στο pc και το εχω απενεργοποιησει να μη τρεχει εχω off κα ιτις ασπιδες πραγματικου χρονου. *** απο πινακα ελεγχου στο pc εχω ξεκλικαρει δε τρεχει κατι στα windows firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα