Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! 

Έχω μια δορυφορική κεραία και από χτες παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και δε δείχνει. Στην οθόνη γράφει 'no signal'. Οι γείτονες που έχουν παρόμοια κεραία, πιάνουν κανονικά όλα τα κανάλια. Και ήταν καλός ο καιρός οπότε δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Καμια ιδέα; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Έπιανα πολλά δορυφορικά κανάλια. Όχι συνδρομητικά. Και πιάτο, ναι.

Πώς το κλείδωσαν; Στους δίπλα όλα είναι ΟΚ. Γίνεται να τα κλείδωσαν μόνο σε εμένα; :(

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως έγινε, συνέβη και σε μένα με πιάτο έπιανα κάποιον eutelsat νομίζω και απλά μια μέρα κλείδωσε.

(λίγες μέρες αφού ήρθε το ψηφιακό σήμα στις Κυκλάδες)

Δημοσ.

Καμιά σχέση με κλείδωμα. Η σου κάηκε το lnb (ζημιά 5€ αν είναι μόνο universal) η με τον αέρα σου μετακινήθηκε το πιάτο από την θέση του. Εξυπακουεται ότι η καλώδιοση θα είναι οκ μετά από έλεγχο.

Δοκίμασε να δεις στα διαγνωστικα του δεκτη ποιότητα και ισχύ σήματος. Και ξανά επανέλαβε ένα αυτόματο συντονισμό εκ νέου.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ κατ'αρχήν!

Η θέση του πιάτου φαίνεται να είναι ίδια με πριν. Και τα καλώδια μου φάνηκαν εντάξει. 

Σήμα εξακολουθεί να μην υπάρχει καθόλου. Η οθόνη μου γράφει 'No Signal'. 

Δεν ξέρω και πώς να καταλάβω αν κάηκε το lnb που μάλλον αυτό θα έγινε αν αποκλείσουμε τα παραπάνω ενδεχόμενα. 

Νομίζω ότι θα φωνάξω κάποιον να το δει γιατί δεν μπορώ να το επισκευάσω μόνη μου.

Δημοσ.

Τέλος καλό, όλα καλά! Τελικά είχε κοπεί ένα σύρμα που ερχόταν από την ταράτσα στο διαμέρισμά μου και απλά το αντικαταστήσαμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...