TheAccountant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν το θέλεις για tablet το μηχάνημα... μονόδρομος χαλαρα ειναι το Android. Οι εφαρμογες, η εργονομία του λειτουργικού, ολα μα ολα ειναι σαφέστατα καλυτερα απο τα Windows. Θα ειναι ενα απιστευτα χρήσιμο mobile companion οπως ηδη ξερεις και απο το Note 3. Τα Windows... ειναι μια αλλη ιστορία. Μια μπάσταρδη ιστορία. Και το βλεπει κανείς αυτό και απο τους χρήστες που το προτείνουν για tablet. Τα Windows δεν ξερουν τι ειναι, και οι χρηστες που τα προτείνουν... τα προτείνουν για τo desktop interface... το οποιο ομως δεν ειναι ταμπλετ. Ειναι μια κατάσταση "αναμεσα" η οποία δεν έχει την χρησιμοτητα του Android σε mobile companion χρήση. Εχει ομως την δυνατότητα να τρέχει Win προγραμματα, να ειναι ενα "κανονικο" pc με οποια χρησιμοτητα μπορεί να έχει αυτό με την σειρά του. Ουσιαστικά πρεπει να ζυγίσεις τι έχεις τώρα, και τι θες να κάνεις. Το Windows market ειναι αρκετά φτωχό. Αν θες να βλεπεις κομικ και καμια ταινία σίγουρα σου κανουν και τα 2. Αν θελησεις ομως ξαφνικά ενα navigation προγραμμα, ενα Glympse, ενα tunein radio, LTE.... ξεχασέ το... θες Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα Windows... ειναι μια αλλη ιστορία.Μια μπάσταρδη ιστορία. Και το βλεπει κανείς αυτό και απο τους χρήστες που το προτείνουν για tablet.Τα Windows δεν ξερουν τι ειναι, και οι χρηστες που τα προτείνουν... τα προτείνουν για τo desktop interface... το οποιο ομως δεν ειναι ταμπλετ. Ειναι μια κατάσταση "αναμεσα" η οποία δεν έχει την χρησιμοτητα του Android σε mobile companion χρήση. Εχει ομως την δυνατότητα να τρέχει Win προγραμματα, να ειναι ενα "κανονικο" pc με οποια χρησιμοτητα μπορεί να έχει αυτό με την σειρά του. . Μαζευτου και μη προσβαλεις!Δε μιλας με τους κολλητους σου στο καφε,αλλα δημοσια!!! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCFUN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) γεια σας ψάχνω ένα ταμπλετάκι αλλα επειδη ασχετος με το είδος θέλω λίγη βοήθεια. O λόγος που το θέλω είναι σαν ενα δεύτερο ευελικτο pc με την έννοια ότι ο desktop μου είναι αρκετά βαρύς και δεν θέλω να τον ανοίγω για μικροπράγματα. Σκέφτομαι λοιπον περισότερο τα windows tablet με την εννοια οτι θέλω να εχω προβαση στο οικιακό μου δικτυο και να χρησιμοποιω τα αρχεια μου π.χ. αρχεια office, μουσικη κτλ. ξέρω θα μου πείτε παρε laptop αλλα προτιμω την ευελιξία ενος tablet δεν ξέρω όμως επειδη δεν έχω ασχοληθει με το σπορ Τα 32 και 64 gb που δίνουν στα windows tablet δεν είναι λίγο ; εμενα στο pc μου τόσο πιάνουν μονο οι ενημερώσεις του λογισμικου επίσης μπορείς να εγκαταστάσεις κανονικό office ή πρεπει να χρησιμοποιήσεις απλοκλειστικα το office 365 , Και εαν ισχυει το δευτερο είναι συμβατα μεταξυ τους ωστε να επεξεργάζομαι το ίδιο αρχειο απο πολλες συσκευες; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από PCFUN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας ψάχνω ένα ταμπλετάκι αλλα επειδη ασχετος με το είδος θέλω λίγη βοήθεια. O λόγος που το θέλω είναι σαν ενα δεύτερο ευελικτο pc με την έννοια ότι ο desktop μου είναι αρκετά βαρύς και δεν θέλω να τον ανοίγω για μικροπράγματα. Σκέφτομαι λοιπον περισότερο τα windows tablet με την εννοια οτι θέλω να εχω προβαση στο οικιακό μου δικτυο και να χρησιμοποιω τα αρχεια μου π.χ. αρχεια office, μουσικη κτλ. ξέρω θα μου πείτε παρε laptop αλλα προτιμω την ευελιξία ενος tablet δεν ξέρω όμως επειδη δεν έχω ασχοληθει με το σπορ Τα 32 και 64 gb που δίνουν στα windows tablet δεν είναι λίγο ; εμενα στο pc μου τόσο πιάνουν μονο οι ενημερώσεις του λογισμικου επίσης μπορείς να εγκαταστάσεις κανονικό office ή πρεπει να χρησιμοποιήσεις απλοκλειστικα το office 365 , Και εαν ισχυει το δευτερο είναι συμβατα μεταξυ τους ωστε να επεξεργάζομαι το ίδιο αρχειο απο πολλες συσκευες; Παίρνουν κανονικό Office (και γενικά όλα τα Windows προγράμματα). Για το χώρο μπορείς να βάλεις κάρτα μνήμης, μπορείς και να εγκαταστήσεις προγράμματα κανονικά σε αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCFUN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ναι έχεις δίκιο αν και μόνο για τα windows 32gb ισως είναι οριακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Windows δεν το συζητώ έχω πάρει αρκετά android tablet (επώνυμα και μη),είναι άπλα σαν να έχεις ένα "μεγάλο" τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια.ενδιαφερομαι για ενα ταμπλετ και την χρηση που θελω ειναι παιχνιδια(slots).διαβασα το νημα και αποτι βλεπω πρεπει να κατευθυνθω σε android.σωστα η εχει αλλαξει κατι εν ετη 2018; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα