Προς το περιεχόμενο

Android ή Windows tablet?

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν περιμενα ποτε πως θα εφτιαχνα αναλογο θεμα, αλλα here goes. Επεσε προσφατα το ματι μου στο Lenovo Miix 3 το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο με βαση τα specs. Σκεφτομουν γενικα λοιπον την αγορα ενος ταμπλετ σε αυτο περιπου το budget και καθαρα λογω εξοικειωσης με το λειτουργικο, σκεφτομουν αποκλειστικα android λυσεις. Μεχρι που ηρθε το Lenovo και με εβαλε σε σκεψεις.

Γενικα καθαρα απο αποψη λειτουργικοτητας ειναι καλυτερα να κινηθω σε android ή windows? Σε αυτο το ευρος τιμης εχουμε καποια καλυτερη προταση? Οχι απο κινα ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ από τη στιγμή που πήγα σε windows tablet δε νομίζω να πάω ξανά σε κάτι άλλο. Δεν συγκρίνονται, με το ένα έχεις έναν πλήρη υπολογιστή και με το άλλο έχεις ένα μεγάλο κινητό....για μένα δώσε μια ευκαιρία σε windows tablet.

(έχω το asus t100)

• Like 4

Το μόνο windows που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι ένας asus (δεν θυμάμαι μοντέλο) από κεινα που έχουν και πληκτρολόγιο και γίνονται και σαν netbook, όπως λέει και ο φίλος από πάνω ήταν ένα πλήρες μηχάνημα και έπαιρνε όλες τις windows εφαρμογές (κυρίως το office που "καίει" πολλούς).

Από κει και πέρα αν δες ένα tablet για σερφαρισμα και youtube μπορείς να πας σε android που θα βρεις και πιο φτηνό

• Like 1

Εξαρταται το τι θες.

Με ενα windows tablet εχεις ενα full pc στα χερια σου με τα θετικα και τα αρνητικα του.

Eνα android tablet σου προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια και ποιοτητα σε εφαρμογες.

Προσωπικα χρησιμοποιω ενα windows tablet κυριος λογο desktop εφαρμογων.

Αν ειχα να επιλεξω ενα ταμπλετ κυριως για διασκεδαση μαλλον θε επαινα καποιο andriod.

Λογο πολυ περισσοτερων επιλογων, πιθανως ανωτερο hardware στα ιδια λεφτα αλλα κυριως οι εφαρμογες και τα παιχνιδια. Ακομα και οι ιδιες εφαρμογες τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ καλυτερες σε android.

• Like 2

Ενταξει με το Android, το ειδαμε σε τηλεφωνα, το ειδαμε σε ταμπλετ, το ειδαμε σε ρολογια. Ωραιο, καλο χρυσο, αξιο, με πληθος εφαρμογων.

Αλλα θα γουσταρα να "βολταρω" κι ενα Windows. Ετσι για αλλαγη. Κι αν δε μου αρεσε, θα το πουλαγα.

Η αληθεια ειναι ομως, οτι με εχει κουρασει λιγο το android. Βλεπω καινουριες android συσκευες, με κορυφαια χαρακτηριστηκα και πιανω τον εαυτο μου να παιζω μαζι τους για 5 λεπτα μονο. Μετα τα αφηνω απο τα χερια μου. Δεν εντυπωσιαζομαι τοσο πολυ.

Λειπει αυτο το κατι... το "ουΑου" factor που λεει κι ο Βαρουφακης.

Ειναι προβλεψιμο το λειτουργικο. Δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα.

• Like 1

Win tablet: πληρες pc με ισχυ netbook ομως (τα low bugbet με atom)

Παιζουν τα παντα, κατεβαζεις τα παντα, συνδεεις τα παντα

Περιορισμενες επιλογες ταμπλετ σε σχεση με τα δεκαδες android που κυκλοφορουν

Android tablet: τεραστια ποικιλια τιμων και συσκευων

Πιο ευχρηστα σε καθημερινη χρηση (σερφαρισμα στο ιντερνετ, mail, facebook κτλ)

Λιγοτερο παραγωγικα απο τα win tablet ( πχ για επεξεργασια φωτο, βιντεο κτλ)

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περιμενα ποτε πως θα εφτιαχνα αναλογο θεμα, αλλα here goes. Επεσε προσφατα το ματι μου στο Lenovo Miix 3 το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο με βαση τα specs. Σκεφτομουν γενικα λοιπον την αγορα ενος ταμπλετ σε αυτο περιπου το budget και καθαρα λογω εξοικειωσης με το λειτουργικο, σκεφτομουν αποκλειστικα android λυσεις. Μεχρι που ηρθε το Lenovo και με εβαλε σε σκεψεις.

Γενικα καθαρα απο αποψη λειτουργικοτητας ειναι καλυτερα να κινηθω σε android ή windows? Σε αυτο το ευρος τιμης εχουμε καποια καλυτερη προταση? Οχι απο κινα ομως.

Βασικα δε μας εχεις πει τιποτα.

Για ποιο σκοπο θες το tablet και γιατι εκει που εβλεπες καποιο android tablet ,σε βαλε σε σκεψεις το miix3?Τι ψαχνεις ουσιαστικα?

Εγω προσωπικα,θεωρω οτι οσοι ψαχνουν αποκλειστικα σε tablet χρηση,να περιοριζονται σε android ή ios tablet!Τα windows tablets,ειναι για πιο εξεζητιμενη χρηση και θα πρεπει να μαθεις να δουλευεις σε touch επιπεδο το desktop ui!Αλλιως ξεχνα τα windows και κοιτα μονο για τα αλλα δυο λογισμικα!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2

• Moderators

Βασικα δε μας εχεις πει τιποτα.

Για ποιο σκοπο θες το tablet και γιατι εκει που εβλεπες καποιο android tablet ,σε βαλε σε σκεψεις το miix3?Τι ψαχνεις ουσιαστικα?

Δεν εχεις αδικο :)

Για multimedia φασεις το θελω κυριως, για internet και comics. Ξερω πως θεωρητικα αυτα τα κανω και με low end συσκευη, απλως εχω κακομαθει με το Note 3 και δε θα ηθελα κατι laggy και ισως future proof. 

Το Μiix3 με εβαλε σε σκεψεις κυριως γιατι ειδα το θεμα των προσφορων και δεν ειχα σκεφτει μεχρι εκεινη τη στιγμη το συσκεκριμενο OS σε φορητη συσκευη (για μενα) και μου φανηκε καλη ιδεα να εχω ο,τι ακριβως εχω και στον υπολογιστη μου πχ.

Eπεξηγεις λιγο το "Τα windows tablets,ειναι για πιο εξεζητιμενη χρηση και θα πρεπει να μαθεις να δουλευεις σε touch επιπεδο το desktop ui!"? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πληρέστερη πρόταση σε Android σε 8 ίντσες το z3 Tablet ενώ σε 10 ίντσες το z2.

Αν και το Android σίγουρα σε κατανάλωση περιεχομένου και ποιότητα εφαρμογών υπερέχει των Windows,έναντι ios όμως είναι κατώτερο συνολικά και από ποιότητα εφαρμογών και οικοσυστήματος και δέσιμο hardware-software και διαχείριση αυτονομίας.

Πχ στο ίδιο παιχνιδι asphalt 8 σε Android μου καταναλώνει την διπλάσια μπαταρία και ζεστενονται περισσότερο.

Για gaming το ios είναι 2 κλασεις πάνω από Android.

Και επειδή ανέφερες ίντερνετ και κόμικς ένα ipad θα σε βολέψει καλύτερα λόγο καλύτερου aspect ratio 4:3 έναντι 16:9-16:10 των Android Tablet.

Αν σε παίρνει οικονομικά το Air 2 το 16αρι θα σε καλύψει και με το παραπάνω.

Δεν προτείνω άλλο ipad με χειρότερα specs,διότι από το ios 8 και έπειτα έχει βαρύνει το λειτουργικό πχ τα άλλα με 1GB RAM εφόσον σκοπεύεις 2-3 έτη να το κρατήσεις.

Επεξ/σία από alextrela172

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπεξηγεις λιγο το "Τα windows tablets,ειναι για πιο εξεζητιμενη χρηση και θα πρεπει να μαθεις να δουλευεις σε touch επιπεδο το desktop ui!"?

Οταν αυτα που ζητας σε ενα tablet μπαινουν στα "χωραφια" ενως desktop os,οπως flash εφαρμογες,να τρεχει καποια απο τα επαγγελματικα προγραμματα μας on the go,να το χρησιμοποιηεις γενικα και σαν netbook και οχι μονο σαν tablet.

Οσο για το touch σε desktop,πολλα εργαλεια και προγραμματα λειπουν απο το metro,οποταν θα πρεπει να μπορεις να στραφεις και να τα χειριστεις ανετα με το δακτυλο ,αυτα του desktop!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είπε όχι από Κίνα, το πουλάνε πουθενά εδώ αυτό;

ολο και καποιο θα βρεις απο τυπακια που τα φερνουν και το κανουν εμποριο ( δες αγγελιες )

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...