πιτόγυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 έχω φτάσει στην πηγή και δε μπορώ να πιω νερό. Δημιούργησα λογαριασμό στο noip.com. (ας πούμε pitogiros.ddns.net) περνάω τα στοιχεία στην καρτέλα DDNS του router στην καρτέλα system-Remote Management κάνω enable με host address 0.0.0.0 και port 8080 απενεργοποιώ το "SPI and Anti-DoS firewall protection" από το Firewall - Intrusion Detection. άρα πληκτρολογώντας pitogiros.ddns.net:8080 πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του router. ε δε μπαίνει το καταραμένο. τι άλλο πρέπει να κάνω;
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε εξω απο το δικτυο σου και οχι απο μεσα ή βαλε proxy διοτι δεν ξερω αν υποστηριζει nat loopback
πιτόγυρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 εννοείται ότι έχω δοκιμάσει απ έξω. απο 2 διαφορετικά δίκτυα κιόλας. τις οδηγίες τις διάβασα από άλλο φορουμ όπου έλεγαν ότι δουλεύει. σε μένα δε δουλεέυει όμως. μήπως φταίει το No-ip και θέλει dyndns.org. αυτό δε δοκίμασα μόνο. αλλά δε στέκει. με τον ίδιο λογαριασμό έβλεπα μια ip camera έξω από το δίκτυο μου το τελευταίο που είπες δε το έπιασα
11demian111 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δέχεται μόνο dyndns και tzo.
πιτόγυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 μια χαρά δουλεύει με noip και έχω πρόσβαση απο παντού. δε κατάλαβα τι έκανα, πάντως άλλαξα το port και είμαι μια χαρά
11demian111 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 μια χαρά δουλεύει με noip και έχω πρόσβαση απο παντού. δε κατάλαβα τι έκανα, πάντως άλλαξα το port και είμαι μια χαρά Ωπα για πες
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 εννοείται ότι έχω δοκιμάσει απ έξω. απο 2 διαφορετικά δίκτυα κιόλας. τις οδηγίες τις διάβασα από άλλο φορουμ όπου έλεγαν ότι δουλεύει. σε μένα δε δουλεέυει όμως. μήπως φταίει το No-ip και θέλει dyndns.org. αυτό δε δοκίμασα μόνο. αλλά δε στέκει. με τον ίδιο λογαριασμό έβλεπα μια ip camera έξω από το δίκτυο μου το τελευταίο που είπες δε το έπιασα nat loopback υποστηριζουν μερικα router με σκοπο πχ να μπορεις να χτυπας μια Ip που ειναι ηδη στο δικτυο σου αλλα χωρις να εισαι απεξω αλλα το ρουτερ να την φερνει σαν να ησουν απεξω.το ειπα με οσο πιο απλα λογια γινεται μια χαρά δουλεύει με noip και έχω πρόσβαση απο παντού. δε κατάλαβα τι έκανα, πάντως άλλαξα το port και είμαι μια χαρά καλο θα ειναι να δοκιμαζεις με την ip και αφου δεις οτι ολα παιζουν μια χαρα τοτε να δοκιμαζεις με το dyndns/noip για να ξερεις οτι αμα δεν παιζει οτι κατι φταιει με αυτο.λογικα αν αλλαξες Port και επαιξε δεν εφταιγε το Noip αλλα κατι αλλο.αν ειχες μπει πιο πριν με την Ip Ξερεις τουλαχιστον οτι δεν φταιει κατι σε port forward. επισης αν δεν μπορεις να κανεις δοκιμη απεξω δοκιμαζεις και με Proxy του παροχου.ειναι σαν να εισαι απεξω.σαν tip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα