Προς το περιεχόμενο

Denon AVR-X2100W vs ONKYO TX-NR636

NOT-3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και ευχαριστω για την φιλοξενια.Ως νεο μελος και καθολου σχετικος με το αντικειμενο θα ηθελα τα φωτα των ειδικων σε θεμα αγορας ενισχυτη.Εχω καταληξει στους ενισχυτες της επικεφαλιδας μετα απο πολλες μερες αναζητησης αλλα θα χρειαστω μια εμπειρη γνωμη για την τελικη μου αποφαση.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι χώρο και τι ηχεία έχεις; Οι δύο αυτοί ενισχυτές έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά την ίδια ισοστάθμιση (Audyssey) αλλά εγώ στη θέση σου θα έβαζα 90 ευρώ παραπάνω ίσως και λιγότερα και θα πήγαινα στον Yamaha 777 που έχει εξόδους προενίσχυσης ώστε μελλοντικά να συνδέσεις πολυκάναλο τελικό να καλύψεις μεγαλύτερους χώρους και να οδηγήσεις τα ηχεία στα όριά τους. 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Τελικά τι έκανες δεν μας είπες. Πάντως για να σε διευκολύνω εγώ Denon έχω ως προενισχυτή κι έχω δύο τελικούς, ένα δικάναλο για τα κυρίως κι ένα πεντακάναλο για τα υπόλοιπα 4 ηχεία μιας και το σετ απ μου είναι 6.1. Εννοείται ότι και σε Denon μπορείς να πας με εξόδους προενίσχυσης, απλά είναι λίγο πιο ακριβός απ τον Yamaha γι αυτό και δεν στον πρότεινα. 

O Denon πρέπει να είναι μια κατηγορία πιο πάνω.

Έχει ένα HDMI και μια οπτική περισσότερη, έχει Airplay και το σημαντικότερο 

θα σου κάνει EQ στο sub κάτι που ο Onkyo δεν θα στο κάνει.

O Onkyo υποστηρίζει Dolby Αtmos (αντί για 2 surround τα δύο ηχεία πάνε στο ταβάνι) που δεν μου φαίνεται και πολύ χρήσιμο και HDCP 2.2 το οποίο είναι άχρηστο από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει full HDMI 2.0

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά τι έκανες δεν μας είπες. Πάντως για να σε διευκολύνω εγώ Denon έχω ως προενισχυτή κι έχω δύο τελικούς, ένα δικάναλο για τα κυρίως κι ένα πεντακάναλο για τα υπόλοιπα 4 ηχεία μιας και το σετ απ μου είναι 6.1. Εννοείται ότι και σε Denon μπορείς να πας με εξόδους προενίσχυσης, απλά είναι λίγο πιο ακριβός απ τον Yamaha γι αυτό και δεν στον πρότεινα. 

Καλησπερα,τελικα πηρα 777 και θα περιμενω για αργοτερα τελικο.Μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος και στρωνω ηχεια.Ευχαριστω για την βοηθεια νομιζω πως ειναι καλη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...