okeanos111 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε :200-250 ευρω.Χρήση υπολογιστή :ΙNTERNET, Θα εχω μονιμα 30-40 παραθυρα ανοικτα για να δουλευω.(Εχω eBay Shop)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:OXIΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.OXI, Exω Samsung2232BW, Ουτε μελλοντικα θελω να αγορασω.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΑΘΗΝΑΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΩ.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΓΟΡΑΣΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο ΟΧΙ Εχω CASE LIAN LI PC-007 FB, Αυτο με τον τεραστιο Ανεμιστηρα στα πλαγια Δεν θα ηθελα νεο κουτι, στο πανω πλαισιο δεν εχω βαλει ποτε ανεμιστηρακι, κ το εχω αδειο, εχοντας τοποθετησει το ρουτερ στο κενο του. CPU: Intel core 2 E6300 1,86, Mε Cooler Thermaltake silent, Θα χρειαστω νεο , εναν συχρονο φτηνο, ας ειναι να τρεχει κ σε χαμηλες στροφες, οπως αυτος που εχω τωρα. M/b Asus P5N-D-- Στο νεο συστημα , Θα προτιμησω καποια με ενσωματωμενα γραφικα για οικονομια RAM Team Extreme 4GB-Elite- kit DDR2 800 οι οποιες οπως βλεπω τωρα στο cpu-z τρεχει στα 400 Μhz. Θα χρειαστω νεες μνημες DDR3, 4 η 6 GB; Να ειναι φτηνες και μαλλον Να τρεχουν στα 1600Μhz ; η λιγωτερο ας ειναι. GPU: Asus GeForce 7600GS, Αν μπορει να χρησιμοποιειθει αυτη καλως, αλλιως δεν θα χρειαστω νεα καρτα γραφικων PSU: Seasonic 430w Φανταζομαι οτι αντεχει κ τα νεα συτηματα πανω του. HDD: 1)SATA2 Seagate 80GB,2)SATA2 Seagate 250GB Θελω οπωσδηποτε να αλλαχθουν κ οι δυο σκληροι ειναι αγορασμενοι απο το 2008-09. Σκεφτομαι να παρω μονο εναν SSD 250GB Optical :1)DVD RW LG, 2)DVD RW RAM NEC Αρχαια κομματια αγορασμενα το 2004, αν κ δεν τα χρησιμοποιω ποτε , μαλλον θα χρειαστουν νεα, τι λετε; Γενικα θα προτιμησω τα φτηνωτερα, ειτε ειναι INTEL η AMD. Δεν εχω προβλημα ποια εταιρια. Ευχαριστω πολυ .
okeanos111 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Θελω απαντησεις για συμβατη μητρικη με επεξεργαστη και μνημες πολυ φτηνα κ συγχρονα, αντε διετιας, οπως π.χ απο ΙΝΤΕΛ που ξερω Ι3 τριτης γενιας . Απο AMD μητρικη κ επεξεργαστη νομιζω οτι ειναι αρκετα φτηνωτερα. Aν χρειαστουν κ αλλα 50 ευρω, να φτασουμε τα 300 ευρω. Μπορουμε να συνδιασουμε καποια τεμαχια;
pano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Με την προυπόθεση ότι πουλάς αυτά που έχεις(περίπου στα 70 ευρώ τα κόβω),ορίστε μια πρόταση PER.558482INTEL CORE I3-4160 3.60GHZ LGA1150 - BOX 119.99 € Αλλαγή 119.99 € PER.528706ASROCK H81M-HDS RETAIL 54.52 € Αλλαγή 54.52 € PER.550907G.SKILL F3-1600C11D-8GIS 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ AEGIS DUAL CHANNEL KIT 72.67 € Αλλαγή 72.67 € PER.320965CRUCIAL CT250BX100SSD1 BX100 250GB 2.5'' INTERNAL SSD SATA3 99.90 € Αλλαγή 99.90 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 347.08 € Να υπολογίζεις και το κόστος συναρμολόγησης κανά 20άρι με 30 περίπου.
Karamol3golas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 πολυ καλη συνθεση,το μονο που θα αλλαζα ειναι η μητρικη σε κατι τετοιο : Site: asrock b85 pro3 η καποια αλλη β85 για τις παραπανω θυρες για ραμ
okeanos111 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ συμφουρητες. Αν τα αγορασω απο το eshop, Tα 20-30 ευρω φανταζομαι θα καλυπτουν τα παντα το "περασμα" των windows φυσικα. Θα προτιμησω την πιο φτηνη μητρικη, δεν πιστευω οτι θα δω καποια διαφορα με την ακριβωτερη. Η καρτα γραφικων θα μπορεσει να χρησιμοποιηθει επειδη ειναι 6ετιας, η καλυτερα να μην τηνπροσθεσω λογω (bottleneck), κ να δουλευω με την καρτα γραφικων της μητρικης Καποια παιχνιδια του facebook παιζω μονο.
cabdik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 τα win δεν ειναι μεσα στην τιμη. αν δεν εχεις δικα σου, τοτε ΜΑΛΛΟΝ, θα πρεπει να αγορασεις....!! επισης, εφοσον κρατησεις τους δισκους σου, για αποθηκη, μπορεις να βαλεις και 120-128GB SSD, ωστε να μειωσεις το κοστος..!
okeanos111 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 cabdikEχω windows 7, 64, Aλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ ακριβα να δωσω συν 50-70, για συναρμολγηση των αγορασμενων . Παλιωτερα δεν μου επερναν προσθετα χρηματα. Αγοαρασα καποια κομματια, 1η2, η 3,4 κ μου τα εβαζαν δωρεαν. Μιλαω για πριν 3-4 χρονια,eshop, Το plaisio.νομιζω χρεωνε 30-50 ευρω,(αναλογα) αλλα επειδη αγοραζα σχετικα συχνα, 3,4 φορες τον χρονο διαφορα καλουδια κ με γνωριζαν δεν με χρεωναν. Οσο για τους δισκους, θα μπορουσα να τους αδειασω κ να τους εχω με λιγα gb. Aλλα απο οσο ξερω οσο πιο αδειος ειναι ο δισκος τοσο πιο χλαρα κ ομορφα "παιζει" Με τα windows κ διαφορα προγραμματα, office κλπ, ο 120 αρης θα γεμιζει σχετικα γρηγορα.
Karamol3golas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 οπως ειπα και πιο πανω,οι 2 παραπανω μητρικες ειναι σχεδον ιδιες,με ουσιαστικη διαφορα οτι η κατα 5 ευρω ακριβοτερη παιρνει 4 στικ ραμ ενω η πρωτη παιρνει 2...εγω για 5 ευρω παραπανω θα ηθελα να εχω αυτην την δυνατοτητα..
cabdik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 cabdik Eχω windows 7, 64, Aλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ ακριβα να δωσω συν 50-70, για συναρμολγηση των αγορασμενων . Παλιωτερα δεν μου επερναν προσθετα χρηματα. Αγοαρασα καποια κομματια, 1η2, η 3,4 κ μου τα εβαζαν δωρεαν. Μιλαω για πριν 3-4 χρονια,eshop, Το plaisio.νομιζω χρεωνε 30-50 ευρω,(αναλογα) αλλα επειδη αγοραζα σχετικα συχνα, 3,4 φορες τον χρονο διαφορα καλουδια κ με γνωριζαν δεν με χρεωναν. Οσο για τους δισκους, θα μπορουσα να τους αδειασω κ να τους εχω με λιγα gb. Aλλα απο οσο ξερω οσο πιο αδειος ειναι ο δισκος τοσο πιο χλαρα κ ομορφα "παιζει" Με τα windows κ διαφορα προγραμματα, office κλπ, ο 120 αρης θα γεμιζει σχετικα γρηγορα αφου τα εχεις τα 7αρια, εισαι ΟΚ. δεν χρειαζεσαι τπτ επιπλεον..! την χρεωση συναρμολογησης, θα την ρωτησεις στο καταστημα που θα παραγγειλεις τα κομματια. ομως, αν δεν κανω λαθος, πολλα καταστηματα, αν παρεις ολοκληρο πυργο (σε κομματια εννοω), δεν χρεωνουν συναρμολογηση..!!! κοιταξε το..! ο 120-128αρης SSD -φυσικα- ΔΕΝ γεμιζει με μονο Windows + Office + 2-3 browser...! εξαρταται απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις...! αλλα εσυ ανεφερες οτι δεν χρησιμοποιεις τπτ βαρια-μεγαλα προγραμματα. αρα δεν χρειαζεσαι τρομερο χωρο. συνολικα καμια 50GB θα πιασουν αυτα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα