simosb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα Παιρνω INTERNET στο Laptop απο το γειτονα μεσω USB κεραιας (TP-LINK TL-WN822N 300MBPS HIGH GAIN WIRELESS USB ADAPTER) και δουλευει μια χαρα... Εχω ομως ενα Netbook και ενα κινητο τηλεφωνο και θελω να δινω και σε αυτα INTERNET ασυρματα... Πως μπορώ να τα καταφέρω? Προς το παρον το μονο που καταφερα ειναι να δωσω στο Netbook ενσυρματα INTERNET μεσω καλωδιου δυκτιου και καποιων ρυθμισεων στο Laptop... Πως θα καταφερω να διμιουργήσω ασυρματο δυκτιο μέσα στο σπίτι μου?
k0nan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Φτιάξε hotspot με το λάπτοπ και μοίρασε το σπίτι σου φίλε μου. 1
simosb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φτιάξε hotspot με το λάπτοπ και μοίρασε το σπίτι σου φίλε μου. Ευχαριστώ πολυ.... εχεις να προτεινεις καποιο προγραμμα για να κανω το laptop hotspot? Εχω windows vista στο laptop. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από simosb
aposporis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε ένα wireless repeater. Θα κάνει ασύρματη αναμετάδοση στο χώρο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα