Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λέτε ε?

απλά δεν βρίσκω κάτι στο 1000αρικο και το  πρωτινά κάπου.. θα δω αν μπορούμε να ανεβούμε σε 1500-2000 και τα ξαναλέμε  :-) 

Δημοσ.

Φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά όχι γι' αυτά τα χρήματα. Μου φαίνονται υπερβολικά. Κ με 1500 βρίσκεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά όχι γι' αυτά τα χρήματα. Μου φαίνονται υπερβολικά. Κ με 1500 βρίσκεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα.

Mε 1500-2000 παίρνει hyundai accent 2004 full extra με 100000 + χλμ και αγρατζουνιστο .

Δημοσ.

Στα 1500 θα βρεις ευκαιρίες, στο χιλιάρικο δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο νομίζω.

Γράφει 980 συζητήσιμη, άμα σου το ρίχνει στα 900 και δεν θέλει μαζέματα, δεν είναι κακή επιλογή.

Δεδομένου πάντα πως το χιλιάρικο είναι αυστηρό όριο.

Αν είναι καλοσυντηρημένο, θα δουλέψει άλλα 30 χρόνια.

Τα 300-400€ είναι υπερβολή, 600 στο παίρνει μαντράς και σου κάνει και πίπες.

Δημοσ.

Γράφει 980 συζητήσιμη, άμα σου το ρίχνει στα 900 και δεν θέλει μαζέματα, δεν είναι κακή επιλογή.

Δεδομένου πάντα πως το χιλιάρικο είναι αυστηρό όριο.

Αν είναι καλοσυντηρημένο, θα δουλέψει άλλα 30 χρόνια.

Τα 300-400€ είναι υπερβολή, 600 στο παίρνει μαντράς και σου κάνει και πίπες.

Και 200ε να το παρει παλι ακριβο ειναι γιατι ειναι καρμπυρατερ και μαλιστα στα μοντελα αυτα βγαζαν προβλημα με αποτελεσμα να καινε περισσοτερη βενζινη και να μην πηγαινουν! δεν ειναι επισκευασιμο.. με κοστος αντικαταστασης 500ε!!!!!!

Απο την αλλη εχει αριστη ποιοτητα στο εσωτερικο(για μια ζωη) και καλη καροτσα.. Απο το 90-92 βγηκε injection. Αυτο αξιζει στα 1000ε με a/c και καλοσυντηρημενο..

βασικά με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και είμαι λίγο αισιόδοξος αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας

εριξα μια ματια και με 1000ε δεν παιρνεις αυτοκινητο.. ή μαλλον παιρνεις αλλα θα το πληρωσεις με δοσεις απο τα προβληματα που θα σου βγαλει στο αμεσο-εμμεσο μελλον!
Δημοσ.

To συγκεκριμμενο μοντελο το έχει ο θείος μου σε τρίθυρο, απο το 1987.....Προφανώς και είναι σκυλι, μηχανη σκυλι, υφάσματα σκυλια, πλαστικα σκυλια, τσιμουχες σκυλια κτλ. Γενικά το έχω και εγώ απορία πόσο ακόμα θα αντέξει αυτό το όχημα. Τα μόνα προβλήματα που έβγαλε ειναι που εσπασε η μηχανη γιατι ο μάστορας είχε ξεχάσει να αλλάξει ιμάντα χρονισμου για 100.000χλμ και κάποια θέματα στις αναρτήσεις που επιδιορθώθηκαν εύκολα. Χάλασε και το μπουτον απο τα αλλαρμ αλλα έγινε πατέντα γιατι δεν υπάρχουν ανταλακτικά.

28 χρόνια πέρνει κάθε μέρα μπρός και πάει στην δουλειά του, αν το βρείς σε καλή κατασταση σίγουρα εχει πολύ ψωμί ακόμα, αλλα για 1000Ε δεν πιστευω να αξίζει.

To συγκεκριμμενο μοντελο το έχει ο θείος μου σε τρίθυρο, απο το 1987.....Προφανώς και είναι σκυλι, μηχανη σκυλι, υφάσματα σκυλια, πλαστικα σκυλια, τσιμουχες σκυλια κτλ. Γενικά το έχω και εγώ απορία πόσο ακόμα θα αντέξει αυτό το όχημα. Τα μόνα προβλήματα που έβγαλε ειναι που εσπασε η μηχανη γιατι ο μάστορας είχε ξεχάσει να αλλάξει ιμάντα χρονισμου για 100.000++χλμ και κάποια θέματα στις αναρτήσεις που επιδιορθώθηκαν εύκολα. Χάλασε και το μπουτον απο τα αλλαρμ αλλα έγινε πατέντα γιατι δεν υπάρχουν ανταλακτικά.

28 χρόνια πέρνει κάθε μέρα μπρός και πάει στην δουλειά του, αν το βρείς σε καλή κατασταση σίγουρα εχει πολύ ψωμί ακόμα, αλλα για 1000Ε δεν πιστευω να αξίζει.

Δημοσ.

To συγκεκριμμενο μοντελο το έχει ο θείος μου σε τρίθυρο, απο το 1987.....Προφανώς και είναι σκυλι, μηχανη σκυλι, υφάσματα σκυλια, πλαστικα σκυλια, τσιμουχες σκυλια κτλ. Γενικά το έχω και εγώ απορία πόσο ακόμα θα αντέξει αυτό το όχημα. Τα μόνα προβλήματα που έβγαλε ειναι που εσπασε η μηχανη γιατι ο μάστορας είχε ξεχάσει να αλλάξει ιμάντα χρονισμου για 100.000χλμ και κάποια θέματα στις αναρτήσεις που επιδιορθώθηκαν εύκολα. Χάλασε και το μπουτον απο τα αλλαρμ αλλα έγινε πατέντα γιατι δεν υπάρχουν ανταλακτικά.

το hasback και το sedan φορουσαν αλλο καρπυρατερ.. μονο στο l/b βαλαν αυτο..?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...