Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία

Έχω το laptop του τίτλου στο όποιο σκέφτομαι να αλλάξω πληκτρολόγιο (backlight) Έχω κάνει μια έρευνα τον τελευτέο κερό και έχω τσεκάρει πως η αναβάθμιση είναι εφικτή! Το θέμα είναι ότι σε αυτή τη σειρά laptop δεν έχω βρεί κάποιο βίντεο που να δίχνει την διαδικασία... Στη σειρά αυτή όπως κάποιοι θα ξέρετε ήδη, το palm rest κάθετε ολόκληρο πάνω απο το πληκτρολόγιο (θέμα αισθητικής προφανώς) με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω κομμάτια το laptop για να βγάλω πρώτα το palm rest και στη συνέχεια το πληκτρολόγιο, και έτσι έκανα! Δεν μπόρεσα όμως να αφαιρέσω το πληκτρολόγιο απ το palm rest, σαν να ήταν κολλημένα κατα κάποιο τρόπο, μετά από αρκετό ψάξιμο και χωρίς αποτέλεσμα το ξαναέκλεισα... Λογικά ήταν κατι που ήταν μπροστά μου και δεν το έβλεπα, δεν ξέρω... Έχει κάνει κανείς αυτή την διαδικασία σε αυτή τη σειρά laptop ώστε να με βοηθήσει? Ίσως το έκανα έγω εντελώς λάθος απ τη αρχή...

Σας ευχαριστώ!

post-290457-0-28660900-1423854113_thumb.jpg

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο μοντέλο μάλλον το πληκτρολόγιο είναι κολλημένο (είχα το ίδιο, από e-shop.gr)... Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να το αφαιρέσω (ούτε βίδες, ούτε κλιψάκια τπτ...), ο μονάδικός τρόπος όπως είχε το πράγμα ήταν να το πιέσεις με δύναμη ώστε να σπάσουν κάποια κλιψάκια που ήταν κολλημένο πανω και να αφαιρεθεί... Ίσως να υπάρχει άλλος τρόπος αλλά όσο και αν έψαξα στο internet και γενικά δεν βρήκα κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...