GeorgeGK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Σκοπεύω να αγοράσω νέο κινητό από κίνα.Είμαι μεταξύ του Lenovo A806 και του Xiaomi Mi3! Ξέρω ότι το Μi3 είναι καλύτερο αλλά θέλω να ξέρω για την χρήση που σκοπεύω να κάνω αν αξίζει να δώσω τα 80€ παραπάνω που αξίζει.Η χρήση που προορίζεται το κινητό είναι για browsing,fb,κανένα game από playstore που και που και να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για καμία φότο!Οπότε η ερώτηση μου είναι για την παραπάνω χρήση αξίζει να δώσω τα 80€ παραπάνω?Θα δω στα 2 κινητά αισθητή διαφορά?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο κινητά μεταξύ τους είναι άδικο εννοείται ότι το xiaomi είναι κλάσης ανωτέρω σε hardware σε λογισμικο σε όλα του. Τώρα και με τα δύο θα κάνεις την δουλειά σου εσύ τι θέλεις;; Για μένα αξίζει να τα δώσεις δεν θα το μετανιώσεις.
GeorgeGK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ναι εγώ λέω αν με καλύπτεί σε αυτά που θέλω θα προτιμούσα να μην δώσω τα παραπάνω χρήματα! Αλλά αν δω ουσιαστική διαφορά (παντα στην χρήση που σκοπεύω να κάνω) τότε να πάω για το xiaomi!
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Και με αυτό το κινητό μια χαρά θα κάνεις αυτά που θέλεις για αρκετά χρόνια. http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα