ektor7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σχετικά με το toshiba write, χρησιμοποιεί καινούρια τεχνολογία wacom digitizer,την active es. Δεν είναι συμβατή με τη κλασσική emr της wacom που δημιουργεί επαγωγικό ρεύμα για να δουλεύει το stylus. http://www.windowscentral.com/unboxing-toshiba-encore-2-write-tablet-wacom Ειναι φυσιολογικο και οι δυο εταιριες να δοκιμαζουν καινούριες τεχνολογιες και να μην μενουν στασιμες. Οπως και το duosense pen 2 της n-trig,αναπτυσει την τεχνολογια της προηγουμενης duosense. Αν και απ'οτι καταλαβα η duosense pen 2 ειναι συμβατη με την duesense και ισως να δουλεψει το stylus του hp tx2-1020us που δεν ειναι με μπαταρια,στο surface pro 3! Y.Γ.Το htc flyer,ισως να μην ανοικει στην οικογενια των duosense pen και γι'αυτο ισως να μην δουλευει το stylus χωρις την μπαταρια!
Human Soul Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τοτε μπορεις να μου αναφερεις ποια 2 N-trig ειχες και χρησιμοποιουν μπαταρια για να δουλεψει το stylus? Και μπορεις να μου πεις και το ΓΙΑΤΙ, τα note της samsung ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ,αφου εχουν wacom digitizer stylus,το ιδιο και το note της asus? Αφου εγω δεν εχω ιδεα απο digitizer stylus! Τι να σου πω γράφεις ό,τι να ναι. Η ίδια η MS είπε ότι τα wacom είναι πιο ελαφριά σε σχέση με τα N-trig γι αυτό και το surface pro 3 τους είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό σε σχέση με τα surface 1 και 2. Τώρα από Wacom είχα ένα note 10.1.Από N-trig Είχα ένα thinkpad tablet και έχω ένα vaio duo 13.Και τα δύο θέλουν 4xA batteries. Το note 4 είναι τεράστιο;Έχεις δει note 4 από κοντά;Είναι τούβλο (σε μήκος).
ektor7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τι να σου πω γράφεις ό,τι να ναι. Η ίδια η MS είπε ότι τα wacom είναι πιο ελαφριά σε σχέση με τα N-trig γι αυτό και το surface pro 3 τους είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό σε σχέση με τα surface 1 και 2. Τώρα από Wacom είχα ένα note 10.1.Από N-trig Είχα ένα thinkpad tablet και έχω ένα vaio duo 13.Και τα δύο θέλουν 4xA batteries. Το note 4 είναι τεράστιο;Έχεις δει note 4 από κοντά;Είναι τούβλο (σε μήκος). Αν ηταν να πιστευουμε καθε παπαρια της καθε microsoft και αυτα που εβγαζε στα blog η n-trig ,τοτε δε θα υπηρχε λογο να ασχολουνταν ανθρωποι περα απο τις ανακοινωσει των εταιριων! Το sp1 και sp2 ειναι 10" tablet με δυο ανεμηστηρες και το sp3 12" με ενα ανεμηστηρα.Τωρα αν πιστευεις οτι ειναι το digitizer της n-trig που εκανε την διαφορα στο παχος και οχι το μεγαλυτερο εμβαδο της συσκευης,τι να πω? Και εγω το hp tx2 1020 χωρις μπαταρια με duosense τεχνολογια οπως το vaio duo και το surface pro 3! http://www.n-trig.com/n-trig-windows-based-devices/
21century Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ισως να μη έχει νόημα αν δεν καταφέρει να το εξελίξει...
planelover Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 1) Όντως το digitizer της Wacom είχε προβλήματα στις γωνίες στα Surface Pro 1 & 2. Το stylus της Ν-Trig δε το έχει το πρόβλημα. Το λέω γιατί τα έχω. 2) Από ότι είχα διαβάσει, ναι για το digitizer της Wacom απαιτούνταν ένα πανελ κάτω από την οθόνη που αύξανε το πάχος. Προφανώς και δεν έφταιγε μόνο αυτό για το πάχος της συσκευής όμως. 3) Ναι το N-Trig χρειάζεται 1 ΑΑΑΑ μπαταρία και 1 ρολογιού 4) Πολύ καλά νέα, ελπίζουμε η Microsoft στο SP4 να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το stylus.
bilya Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ήταν να εξαγοράσει την wacom αλλά τελικά η n-trig είναι καλύτερη λύση. γιατί πολύ απλά η wacom δεν πουλάει αποκλειστικά pens που θέλει η μς τα πολλά λεφτά τα βγάζει με τα tablets και ειδικά από τα ακριβά
oneofthem Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μπα, μάλλον από τα ενδιάμεσα προϊόντα βγάζει τα περισσότερα λεφτά εξάλλου το cintiq για όποιον ξέρει τι αγοράζει και τι χρησιμοποιεί δεν είναι και πολύ καλό προϊόν, έχει πολλά αρνητικά αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφέρεται η wacom, έχει ξαναγίνει πρόταση εξαγοράς στο παρελθόν αλλά αρνήθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα