papasub54 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα, έχω win 7 Χ 64 και τελευταία παρατηρώ ότι χάνονται τα σημεία επαναφοράς που έχουν δημιουργηθεί. Έχω αυξήσει τον χώρο στον δίσκο σε 10gb αλλά και πάλι το ίδιο συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνετε με δικό μου χρονοδιάγραμμα αυτόματη δημιουργία σημείου επαναφοράς ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μια απάντηση για την απώλεια των σημείων επαναφοράς είναι μόλυνση από κάποιον ιό. Κάνε έναν καθαρισμό με adwcleaner και malwarebytes και μόλις καθαρίσεις ότι βρουν κάνε και έναν πλήρη έλεγχο με το antivirus που έχεις.
CMD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ή πρόβλημα στον σκληρό. Κάνε κάνα check disk.
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά γιατί θες τα σημεία επαναφοράς; Ειδικά 10 γίγα από αυτά είναι τραγικά πολλά Εντομεταξύ λες οτι χάνονται, ποια χάνονται; Αν χάνονται τα παλιά, λογικό δεν είναι; Μόλις δηλαδη δε μπορεί να χωρέσει άλλα μέσα στα 10γιγα, να σβήσει τα παλιά για να μπει το καινούριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα