Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και απο εμένα παιδιά.Προσπαθώ να συνδέσω μεσο hdmi την καρτα γραφικων μου με την τηλεόραση για να μπορώ να έχω εικόνα και ήχο στην τν αλλα τζίφος.Αφού συνδεω το καλώδιο πατάω το win key + p και διαλέγω να εμφανίζετε και στις 2 οθόνες,αλλα τίποτα.Γνωρίζει κανείς αν πρεπει να κάνω καμιά extra ρύθμιση??

Δημοσ.

Eχεις σιγουρα βαλει στο σωστο Input την τηλεοραση? 

Δεν εχεις πχ αφησε στην ΤV να παιζει ANT1 και απλα συνδεεις το hdmi περιμενοντας να εμφανιστει κατι?

Δημοσ.

αν πας στις ιδιότητες οθόνης, στην λίστα σου βγάζει ότι αναγνώρισε την τηλεόραση;

• Like 1
Δημοσ.

αν πας στις ιδιότητες οθόνης, στην λίστα σου βγάζει ότι αναγνώρισε την τηλεόραση;

Οχι δεν αναγνωρίζει την τηλεόραση καθόλου.Η κάρτα μου είναι ηGIGABYTE GeForce GTX 750 Ti

Δημοσ.

Οχι δεν αναγνωρίζει την τηλεόραση καθόλου.Η κάρτα μου είναι ηGIGABYTE GeForce GTX 750 Ti

Τότε μήπως φταίει το καλώδιο;

Δημοσ.

Στο Nvidia panel μου βγάζει 2 οθόνες να διαλέξω η μια γράφει Samsung και η άλλη γράφει ψηφιακή οθόνη.Μετα. κανω δεξί κλίκ ανάλυση οθόνης και μου βγάζει syncmaster και προβολή οθόνης σε VGA.Κανονικά δε θα έπρεπε να αναγνωρίζει την τηλεόραση εκεί και να βγάζει το ονομα της??Ακόμη στης επιλογές πατάω να ειναι πολλαπλες οθόνες και αναπαραγωγή και στις δύο οθόνες..Το καλώδιο το πήρα γύρω στα 4 ευρώ το 1.5μετρο.Μπορεί να είναι μούφα δηλαδή?Εχω απογοητευτεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...