Udaba Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Έχω ένα xperia play , rooted με unlocked bootloader και θέλω να του βάλω recovery . Πως θα το πετύχω αυτό ; Υπάρχει ένας recovery και ένας αναλυτικός οδηγός ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://mobilecon.info/easy-install-clockworkmod-recovery-for-sony-ericsson-xperia-series.html#sthash.lHqmRVIU.dpbs 1
Udaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γίνεται εγκατάσταση recovery χωρίς το system ; (έχω κάνει φορμάτ το system θέλωντας να φλασσάρω μια rom , αλλά απέτυχε και έτσι τώρα δεν έχω rom να μπορώ να κατεβάσω recovery)
saruman123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το PC companion ισως σε βοηθηση. Χτυπα στο Google
Udaba Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 το pc companion δεν αναγνωρίζει το κινητό . το κινητό δεν bootάρει . φτάνει μέχρι το logo sony eriscon
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πρώτα από όλα προσπάθησε να μπουτάρεις σε safe mode (νομίζω πατάς μενού+power on αλλιώς ψάξε λίγο στο νετ) ώστε αν μπεις να σώσεις δεδομένα χρήστη. Αν δεν δουλέψει αυτό, κατέβασε το PC companion από κάποιο λινκ της Sony, εγκατέστησέ το σε pc με win7 και άνοιξέ το, θα σου ζητήσει να επιλέξεις μοντέλο, θα κατεβάσει κάποια data και θα σου δείξει πως να συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (π.χ. θα σου πει κράτα πατημένο το Χ και συνέδεσε το usb). Εκει, ελπίζω οτι θα βρεις κάποια επιλογή repair που να μην σβήνει τα δεδομένα χρήστη, αλλιώς θα κάνεις restore και θα φλασαριστεί το κινητό με τη στοκ ρομ εξαρχής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά.... δες και εδώ https://m.youtube.com/watch?v=2r0J0eq5ye4
Udaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Με το pc companion δεν το διάβαζε το κινητό . με το flashtool flashαρα ένα firmware και όλα εντάξει . Απο την αρχή root , rom , kernel =gg . ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα