prototypegr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω ένα κιτ καινούργιων μνημών για τον υπολογιστή μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της mb http://us.msi.com/support/mb/Z97-GAMING-7.html#support-memυπάρχουν συγκεκριμένες που λένε ότι υποστηρίζονται. Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω Site: αυτές αλλά αυτές δεν υπάρχουν στην λίστα. Τι λέτε θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με αυτές; Να προσθέσω ότι ο επεξεργαστής που φοράει είναι ο ι5 4670Κ.
Talixx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αν θες να ειναι kingston με αυτες ειναι συμβατές με την μητρική σου πλακέτα Site: memory (δεν πρωτινό αυτην την μνήμη απλα αναφέρω ως παράδειγμα οτι ειναι συμβατή) και γενικά kingstone αν θες εχει ακόμα αλλες 36 μνήμες τον 8gb στην κατηγορία HyperX που ειναι συμβατές με την μητρική σου Site: here PS: Να τονίσω οτι σε περιπτώσει που δεν την δείχνει στην λιστα memory (msi support memory) μπορεί να χρειαζετε αναβαθμίσει το bios για να γίνουνε συμβατές.
prototypegr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση και κυρίως για το τελευατίο λινκ που λέει τα πάντα. Το bios το έχω στην τελευταία έκδοση και γενικώς πάντα κοιτάζω να έχω τα πάντα ενημερωμένα.
prototypegr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Θα δουλεύουν. Εννοείς αυτές που ανήρτησα εγώ, σωστά? Σίγουρο αυτό, γιατί δεν είναι να πετάμε λεφτά
NT1G Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά όσες μνήμες έχω χρησιμοποιήσει τόσο καιρό. που ποτέ δεν ήταν σε κάποια λίστα, πάντα δούλευαν. Τώρα που είμαι με Z97 gaming 5 και gskill μνήμες που δεν υπάρχουν στην λίστα μια χαρά λειτουργούν. 1
Physiciant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κατά 99% όποιες μνήμες και να βάλεις θα είναι συμβατές. Αυτό αφορά και τις μνήμες που ΔΕΝ είναι στη λίστα 1
NT1G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ποιες μνήμες φοράς? http://www.gskill.com/en/product/f3-17000cl11d-8gbxl
Talixx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Http://www.gskill.com/en/configurator?manu=55&chip=2146&model=2208αυτές γράφουνε ότι είναι συμβατές με την msi game 5 anyway your pc not mine
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αν θες να ειναι kingston με αυτες ειναι συμβατές με την μητρική σου πλακέτα Site: memory (δεν πρωτινό αυτην την μνήμη απλα αναφέρω ως παράδειγμα οτι ειναι συμβατή) και γενικά kingstone αν θες εχει ακόμα αλλες 36 μνήμες τον 8gb στην κατηγορία HyperX που ειναι συμβατές με την μητρική σου Site: here PS: Να τονίσω οτι σε περιπτώσει που δεν την δείχνει στην λιστα memory (msi support memory) μπορεί να χρειαζετε αναβαθμίσει το bios για να γίνουνε συμβατές. Που τα διαβαζετε ρε παιδια αυτα τα πραγματα πειτε μας και μας να παμε στο site να γελασουμε λιγο... Κατά 99% όποιες μνήμες και να βάλεις θα είναι συμβατές. Αυτό αφορά και τις μνήμες που ΔΕΝ είναι στη λίστα Εμ προφανως το λεει και στο επισημο Site Ddr3 και οι συχνοτητες ειναι μεσα σε αυτες που υποστηριζει η μητρικη. θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αν θες να ειναι kingston με αυτες ειναι συμβατές με την μητρική σου πλακέτα Site: memory (δεν πρωτινό αυτην την μνήμη απλα αναφέρω ως παράδειγμα οτι ειναι συμβατή) και γενικά kingstone αν θες εχει ακόμα αλλες 36 μνήμες τον 8gb στην κατηγορία HyperX που ειναι συμβατές με την μητρική σου Site: here PS: Να τονίσω οτι σε περιπτώσει που δεν την δείχνει στην λιστα memory (msi support memory) μπορεί να χρειαζετε αναβαθμίσει το bios για να γίνουνε συμβατές. Θα σου δωσω και ενα παραδειγμα .Εγω εχω τις G.Skill Trident που και πανω στο κουτι γραφουν οτι ειναι συμβατες με Z87 μητρικες(γιατι τοτε ειχαν βγει και οι μνημες και στην αγορα υπηρχαν Z87 μονο).Οπως μπορεις να δεις ομως στο παραπανω Link της Msi δεν εχει τις Trident μνημες παρολο που ειναι προτεινομενες για Z87 μητρικες που ειναι ιδιες με τις Z97....
prototypegr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά πήρα τις μνήμες που αναφέρω στο πρώτο ποστ κι όντως όπως είπατε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Τώρα μου μένει να αλλάξω και κάρτα γραφικών κάποια στιγμή και θα είμαι μια χαρά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα