Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω ένα κιτ καινούργιων μνημών για τον υπολογιστή μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της mb http://us.msi.com/support/mb/Z97-GAMING-7.html#support-memυπάρχουν συγκεκριμένες που λένε ότι υποστηρίζονται. Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω Link.png Site: αυτές αλλά αυτές δεν υπάρχουν στην λίστα. Τι λέτε θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με αυτές; Να προσθέσω ότι ο επεξεργαστής που φοράει είναι ο ι5 4670Κ.

Δημοσ.

θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αν θες να ειναι kingston με αυτες ειναι συμβατές με την μητρική σου πλακέτα Link.png Site: memory (δεν πρωτινό αυτην την μνήμη απλα αναφέρω ως παράδειγμα οτι ειναι συμβατή)

και γενικά kingstone αν θες εχει ακόμα αλλες 36 μνήμες τον 8gb στην κατηγορία HyperX που ειναι συμβατές με την μητρική σου Link.png Site: here

PS: Να τονίσω οτι σε περιπτώσει που δεν την δείχνει στην λιστα memory (msi support memory) μπορεί να χρειαζετε αναβαθμίσει το bios για να γίνουνε συμβατές.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και κυρίως για το τελευατίο λινκ που λέει τα πάντα. Το bios το έχω στην τελευταία έκδοση και γενικώς πάντα κοιτάζω να έχω τα πάντα ενημερωμένα.

Δημοσ.

Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά όσες μνήμες έχω χρησιμοποιήσει τόσο καιρό. που ποτέ δεν ήταν σε κάποια λίστα, πάντα δούλευαν.

Τώρα που είμαι με Z97 gaming 5 και gskill μνήμες που δεν υπάρχουν στην λίστα μια χαρά λειτουργούν.

• Like 1
Δημοσ.

θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αν θες να ειναι kingston με αυτες ειναι συμβατές με την μητρική σου πλακέτα Link.png Site: memory (δεν πρωτινό αυτην την μνήμη απλα αναφέρω ως παράδειγμα οτι ειναι συμβατή)

και γενικά kingstone αν θες εχει ακόμα αλλες 36 μνήμες τον 8gb στην κατηγορία HyperX που ειναι συμβατές με την μητρική σου Link.png Site: here

PS: Να τονίσω οτι σε περιπτώσει που δεν την δείχνει στην λιστα memory (msi support memory) μπορεί να χρειαζετε αναβαθμίσει το bios για να γίνουνε συμβατές.

Που τα διαβαζετε ρε παιδια αυτα τα πραγματα πειτε μας και μας να παμε στο site να γελασουμε λιγο...

Κατά 99% όποιες μνήμες και να βάλεις θα είναι συμβατές. Αυτό αφορά και τις μνήμες που ΔΕΝ είναι στη λίστα

Εμ προφανως το λεει και στο επισημο Site Ddr3 και οι συχνοτητες ειναι μεσα σε αυτες που υποστηριζει η μητρικη.

Θα σου δωσω και ενα παραδειγμα .Εγω εχω τις G.Skill Trident που και πανω στο κουτι γραφουν οτι ειναι συμβατες με Z87 μητρικες(γιατι τοτε ειχαν βγει και οι μνημες και στην αγορα υπηρχαν Z87 μονο).Οπως μπορεις να δεις ομως στο παραπανω Link της Msi δεν εχει τις Trident μνημες παρολο που ειναι προτεινομενες για Z87 μητρικες που ειναι ιδιες με τις Z97....

Δημοσ.

Τελικά πήρα τις μνήμες που αναφέρω στο πρώτο ποστ κι όντως όπως είπατε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Τώρα μου μένει να αλλάξω και κάρτα γραφικών κάποια στιγμή και θα είμαι μια χαρά :) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...