Los-Tromos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Όλα τα Μακ ειναι πολύ καλά. Ποτέ δεν πετάς τα λεφτά σου. Αντίθετα . Sent from my iPad using Insomnia
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 λαπτοπ με την καμια..100 προβλήματα χωρις να μπορεις να τα φτιάξεις...καλυτερα desktop και φορητότητα macbook ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι επειδη πρόσφατα πηρα εναν λενοβο 4 gb και i3 με win8 και ΚΟΛΛΑΕΙ ουτε αντιβαιρους δεν σηκώνει ..το πηγα σε τεχνικό και μου ειπε οτι εχει θέμα με τα windows ...οτι ειναι βαριά και δεν τα σηκώνει..μου ειπε να του βαλω τα 7..ε ρε φιλε..ελεος...απαράδεκτο Σε αυτο το lenovo των ~400€ που πήρες, δωσε αλλα 100-120€ για να βαλεις ssd 256gb κ να απογειωθει το μηχάνημα. Επίσης, αλλαξε τεχνικο, μην τον ξαναεμπιστευτεις τον συγκεκριμένο, γιατι τα Windows 8.1 είναι πιο ελαφρια απο τα Windows 7. 1
Grumandel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 μετα δεν θα εχω προβλημα χώρου ;επισης πως θα περάσω απο τον σκληρό τα win8 στον ssd; Σε αυτο το lenovo των ~400€ που πήρες, δωσε αλλα 100-120€ για να βαλεις ssd 256gb κ να απογειωθει το μηχάνημα. Επίσης, αλλαξε τεχνικο, μην τον ξαναεμπιστευτεις τον συγκεκριμένο, γιατι τα Windows 8.1 είναι πιο ελαφρια απο τα Windows 7.
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 μετα δεν θα εχω προβλημα χώρου ;επισης πως θα περάσω απο τον σκληρό τα win8 στον ssd; Τι πρόβλημα χωρου να εχεις; 256gb ειναι συνηθως υπεραρκετα κ αν δεν σου φθανουν, θα εχεις κ τον τωρινο σου δισκο σαν εξωτερικο. Τα win8 περνιουνται ευκολα στον ssd σου με ειδικα προγράμματα, αυτοματοποιημενα. Μπορείς να ανοιξεις και καινουριο θεμα στο κατάλληλο category εδω στο Insomnia αφοτου παρεις τον ssd για να ακουσεις προτασεις. Η μπορείς να το πας σε καποιο μαγαζι/τεχνικο, είναι διαδικασία λιγότερο απο 2 ωρες συνηθως. Τελος, antivirus δεν χρειάζεται να βαλεις στα Windows 8.1, εχουν ενσωματωμένη προστασία απο ιους που ενημερώνεται αυτόματα και τρεχει στο παρασκηνιο χωρις την παρεμβαση του χρήστη.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αααα Microsoft security essentials...Άψογο! Έλα να το πεις αυτό στα παιδιά του IT support στο πανεπιστήμιο που είμαι, να δεις γέλιο που θα κάνουν, σε παρακαλώ! Τυχαία είχα την κουβέντα αυτή με ένα παλικάρι από το support πριν μια εβδομάδα, έληξε η άδεια από το Sophos και βάλανε της MS που είναι free (μειωμένος προϋπολογισμός 2015) και τρέχουν όλη μέρα!!! Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη, να'σαι καλά πρωί πρωί! 2
bratsos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνα με τη microsoft... Εάν θέλετε να εκτελέσετε τα Windows 7 στον υπολογιστή σας, απαιτούνται τα εξής: Επεξεργαστής 32 bit (x86) ή 64 bit (x64) 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος Windows 8 Αν θέλετε να εκτελέσετε τα Windows 8 στον υπολογιστή σας, ορίστε τι χρειάζεται: Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος με υποστήριξη για PAE, NX και SSE2 (περισσότερες πληροφορίες) Αυτο πρακτικα σημαινει οτι σε P3 PC τα windows 8 δεν μπαινουν επισημως. Παρολα αυτα σε οτι μηχανημα υποστηρονται τα 8, θα τρεχουν καλυτερα σε σχεσυ με τα 7, διοτι χρησιμοποιουν και SS2 που ανεβαζει τις επιδωσεις στο λειτουργικο συστημα. Τα windows 8 θελουν αυξημενες απιτησεις συστηματος σε σχεσυ με τα 7.
lepaterious Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 σίγουρα ειναι πολυ καλη επιλογή το desktop αλλα τι να το κανω απο την στιγμή που θα δωσω για το εσωτερικό του 500€ και σε ενα μήνα θα μπορω να τα βρω 300€ ...επισης η τεχνολογια τους καθε 4 χρονια περνάει και θελουν αναβάθμιση..αυτο δεν ειναι χάσιμο χρημάτων ; το θεωρώ απαράδεκτο να δίνεις συνεχεια λεφτα και να σε απογοητεύει το μηχάνημα σου..παρόλα αυτα ομως ξαναλέω..οτι δεν θελω μανιωδώς να παρω μακμποοκ..απλα θελω γνώμες και απόψεις..δεν θελω να κλαίω να κεφτα που θα δωσω..ας ειναι ενα 1000 Τοτε επελεξε εναν επεξεργαστη και περιμενε ενα μηνα να τον παρεις 300 αμα τον βρεις 300 σου αγοραζω 2 ετσι δωρο..... Επισης οτι hardware εχει το pc το ιδιο εχει και στο mac καμια απολυτως διαφορα..... Το μηχανημα σου οπως ειπες και mac να ειναι μπορει να σε απογοητευσει αμα δεν ξερεις γιατι το θες και επισης πως να το χρησιμοποιεις.... Η τιμη στο hardware μπορει να πεφτει αλλα για καποιον λογο στο mac παραμενει σταθερη και δεν αξιζει... Μην εχεις την εντυπωση οτι παιρνεις hardware απο την nasa.. Το osX προσωπικα το βαριεμαι σαν λειτουργικο το θεωρω κακιστο και το εχω φαει στην μαπα.. λαπτοπ με την καμια..100 προβλήματα χωρις να μπορεις να τα φτιάξεις...καλυτερα desktop και φορητότητα macbook ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι επειδη πρόσφατα πηρα εναν λενοβο 4 gb και i3 με win8 και ΚΟΛΛΑΕΙ ουτε αντιβαιρους δεν σηκώνει ..το πηγα σε τεχνικό και μου ειπε οτι εχει θέμα με τα windows ...οτι ειναι βαριά και δεν τα σηκώνει..μου ειπε να του βαλω τα 7..ε ρε φιλε..ελεος...απαράδεκτο Lenovo vs macbook σε θεμα ποιοτητας φυσικα ειναι μερα με την νυχτα δεν το συζηταω και πιθανον εσενα το laptop εχει hardware προβλημα ειναι και lenovo κινεζια με τα ολα της.... Ο τεχνικος μαλλον ειναι ο ποιο ασχετος τεχνικος του πλανητη και ειμαι σιγουρος οτι λαπτοπ παει επειδη ειναι ασχετος και δεν ξερει τι φταιει στο μηχανημα λεει σε ολους για win 7.... Επισης στο πρωτο σου ποστ αμα εχεις 64 bit win δεν εχεις κανενα προβλημα με ιους και λοιπα αναλογα και ποσο προσεχεις και εσυ βεβαια και για mac υπαρχουν virus απλα σε λιγοτερη κλιμακα. Τα 8αρια ειναι πολυ ελαφρυτερα απο τα 7 οποτε με i3 4gb δεν παιζει να σου κολλαει λογο λειτουργικου ειναι θεμα hardware. Ακομα αμα παρεις tower δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια αναβαθμισεις εχεις λαθος στο σκεπτικο σου μπορεις να παρεις τωρα ενα αρκετα καλο μηχανημα και φτηνοτερο απο mac book και εισαι για 6 χρονια ανετος χωρις προβληματα το πολυ πολυ σε 4 χρονια με 5 να αλλαξεις καρτα γραφικων και να εχεις την τοτε "περσινη" που οντως μετα απο ενα χρονο θα την βρεις πολυ φτηνοτερη και να εισαι καλυμενος.
Papakaliati Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αφού δεν ξέρεις τι θέλεις γιατι να δώσεις 2κ για MacBook pro? Άμα σου περισσεύουν οκ, αλλιώς δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα