Haris San Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ την παρεα του ινσομνια! θελω να κανω μια ερώτηση ... να αγοράσω MacBook Pro ? η τσάμπα τα λεφτα; θα το μετανιώσω ; ή θα με βγάλει ασπροπρόσωπο ; Sent from my iPhone using Insomnia Εφοσον δεν ξερεις τι ειναι το macbook pro καλυτερα να μην κανεις πειραματα με τοσα λεφτα... Συνηθως ειναι καλη επιλογη για dj και για αυτους που κανουν video editing (και προγραμματιστες). Για σενα δεν ειναι και θα το παρεις περισσοτερο επειδη εχουν μαθει τωρα την apple..Με τοσα λεφτα παιρνεις laptopαρα (αν δεν θελεις desktop) με i7,ssd,8gb ram. Και το autocad που θελεις θα το τρεχει νερακι μιας και εγω χρησιμοποιω...Καλα αν δεν σε πειραζει και μπορεις να πας και σε desktop δεν το συζητω, φτιαχνεις τρελο συστημα και παιρνεις και οθονη μαζι της προκοπης.
Grumandel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 σίγουρα ειναι πολυ καλη επιλογή το desktop αλλα τι να το κανω απο την στιγμή που θα δωσω για το εσωτερικό του 500€ και σε ενα μήνα θα μπορω να τα βρω 300€ ...επισης η τεχνολογια τους καθε 4 χρονια περνάει και θελουν αναβάθμιση..αυτο δεν ειναι χάσιμο χρημάτων ; το θεωρώ απαράδεκτο να δίνεις συνεχεια λεφτα και να σε απογοητεύει το μηχάνημα σου..παρόλα αυτα ομως ξαναλέω..οτι δεν θελω μανιωδώς να παρω μακμποοκ..απλα θελω γνώμες και απόψεις..δεν θελω να κλαίω να κεφτα που θα δωσω..ας ειναι ενα 1000
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τι ένα χιλιάρικο?!Δυόμισι χιλιάρικα έχει το κτήνος macbook pro 15άρι με την ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Επίσης τα macbook pro (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) δεν είναι για παιχνίδια αν και ίσως αλλάξει αυτό στο μέλον γιατί βλέπω κάτι τρομερές mobile κάρτες γραφικών τώρα τελευταία. Για να καταλάβεις με το κτήνος macbook pro που αναφέρω πιο πάνω έπαιζα dota 2 και ο ανεμιστήρας του μου έσπαγε τα νεύρα με το θόρυβο που έκανε. Για τις κολλημένες μνήμες που λέει ο φίλος πιο πάνω αν έχεις το κτηνάκι το 15άρι , αυτό έρχεται με 16gb μνήμη οπότε και κολλημένη που είναι δε σε πειράζει. Επίσης το συγκεκριμμένο μοντέλο δεν έχει σκληρό δίσκο ssd αλλά κάρτα , οπότε είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στην αγορά. 1
Haris San Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 σίγουρα ειναι πολυ καλη επιλογή το desktop αλλα τι να το κανω απο την στιγμή που θα δωσω για το εσωτερικό του 500€ και σε ενα μήνα θα μπορω να τα βρω 300€ ...επισης η τεχνολογια τους καθε 4 χρονια περνάει και θελουν αναβάθμιση..αυτο δεν ειναι χάσιμο χρημάτων ; το θεωρώ απαράδεκτο να δίνεις συνεχεια λεφτα και να σε απογοητεύει το μηχάνημα σου..παρόλα αυτα ομως ξαναλέω..οτι δεν θελω μανιωδώς να παρω μακμποοκ..απλα θελω γνώμες και απόψεις..δεν θελω να κλαίω να κεφτα που θα δωσω..ας ειναι ενα 1000 Δεν ισχυει αυτο που λες περι desktop..Αυτο ειναι σε ολες τις συσκευες! Αμα παρεις λαπτοπ δηλαδη δεν θα βγει αλλο πιο δυνατο? Συνηθως καθε 6μηνο βγαζουν, με καινουρια chipset και τα παντα ολα...Αμαξι να παιρνες παλι το ιδιο θα γινοταν, μεσα σε 1 χρονο θα εβγαζαν αλλο.. Αντιθετα θα πρεπε να λες οτι εχω την δυνατοτητα να το αναβαθμισω χωρις να δωσω ολα τα λεφτα για να αγορασω κατι καινουριο...Το macbook σε 3-4 χρονια το πολυ θα αρχισει να κανει τα δικα του και αυτο, υπολογιστης ειναι τι νομιζεις...Αυτο που ειπες δεν υπαρχει..Εγω ημουν χρηστης macbook (οχι προ) απο το 2009 μεχρι το 2014 και μετα πηρα desktop... Δεν εχω πει ουτε 1 φορα αχ να ειχα το μακ..Το ξαναλεω, λαπτοπ να παρεις το επομενο εξαμηνο θα κυκλοφορησει καινουριο και μετα θα κλαις γιατι δεν θα μπορεις να αλλαξεις πχ την καρτα γραφικων..Ενω στο desktop κανεις οτι θες. Επισης δεν σε αναγκαζει κανενας να αναβαθμισεις,ειναι δικια σου επιλογη, αν θελεις το κρατας και για τα επομενα 5 χρονια χωρις αναβαθμιση.Του βαζεις και ενα ssd και εισαι μια χαρα. Οι gamers κανουν αναβαθμισεις, και συνηθως οι απαιτητικοι που τα θελουν ολα στα ultra, την καρτα γραφικων...Αν θελεις φορητοτητα τοτε παιρνεις laptop αλλα windows θα σε βολεψει πολυ περισσοτερο νομιζω. Δεν εχεις να χασεις τιποτα απο ενα macbook πιστεψε με...
Grumandel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 λαπτοπ με την καμια..100 προβλήματα χωρις να μπορεις να τα φτιάξεις...καλυτερα desktop και φορητότητα macbook ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι επειδη πρόσφατα πηρα εναν λενοβο 4 gb και i3 με win8 και ΚΟΛΛΑΕΙ ουτε αντιβαιρους δεν σηκώνει ..το πηγα σε τεχνικό και μου ειπε οτι εχει θέμα με τα windows ...οτι ειναι βαριά και δεν τα σηκώνει..μου ειπε να του βαλω τα 7..ε ρε φιλε..ελεος...απαράδεκτο
Unabomber Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχαχαχ.... οτι να ναι ο τεχνικος ε? 2
ektor7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 λαπτοπ με την καμια..100 προβλήματα χωρις να μπορεις να τα φτιάξεις...καλυτερα desktop και φορητότητα macbook ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι επειδη πρόσφατα πηρα εναν λενοβο 4 gb και i3 με win8 και ΚΟΛΛΑΕΙ ουτε αντιβαιρους δεν σηκώνει ..το πηγα σε τεχνικό και μου ειπε οτι εχει θέμα με τα windows ...οτι ειναι βαριά και δεν τα σηκώνει..μου ειπε να του βαλω τα 7..ε ρε φιλε..ελεος...απαράδεκτο Τι να σου πω ρε φιλε. Κατ'αρχας ξερεις τι ειναι το macbook? Ειναι laptop με λειτουργικο osx.Θες να δωσεις ενα χιλιαρικο να το αποκτησεις?Ναι ή οχι? Αφου δε τραβανε τα windows οπως λες,τι το ταλαιπωρεις,φυλαξε 1Κ(MINIMUM) και οταν θα τα εχεις ελα να το συζητησουμε,ΧΩΡΙΣ τα windows στην μεση,εφοσων ειναι χαλια! Θα ερθεις να γραψεις ειδικα για ποιο macbook σε ενδιαφερει!
Grumandel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5265226/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-6GHz-i5-8GB-256GB-Retina-Display.html?from=account_favorites κατι τέτοιο..
ektor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5265226/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-6GHz-i5-8GB-256GB-Retina-Display.html?from=account_favorites κατι τέτοιο.. Ακριβως. Γιατι σ'αυτο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλαξεις τιποτα,ουτε ram,ουτε cpu,ουτε gpu!Οτι παρεις απο την αρχη αυτο θα εχεις μεχρι να αγορασεις καποιο αλλο macbook! Εισαι ετοιμος να τα ακουμπισεις(2Κ+) για να ξεφυγεις απο τα "προβληματικα" windows και να παρεις ενα που τετοιο που θα σου κρατησει παραπανω απο 4ετια ? Αν οχι κατσε στα βραστα σου! 1
iCyd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακριβως. Γιατι σ'αυτο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλαξεις τιποτα,ουτε ram,ουτε cpu,ουτε gpu!Οτι παρεις απο την αρχη αυτο θα εχεις μεχρι να αγορασεις καποιο αλλο macbook! Εισαι ετοιμος να τα ακουμπισεις(2Κ+) για να ξεφυγεις απο τα "προβληματικα" windows και να παρεις ενα που τετοιο που θα σου κρατησει παραπανω απο 4ετια ? Αν οχι κατσε στα βραστα σου! Mια παρανθεση. Απο το ρετινα 2013 και μετα δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση hardware?
atheatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mια παρανθεση. Απο το ρετινα 2013 και μετα δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση hardware? Μονο σκληρό.(hdd) μέχρι το early 13. Πιστεύω θα βγάλουν και κάτι για τα επόμενα μοντέλα.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2015 από atheatos
Haris San Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αφου λοιπον δεν εχεις προβλημα φορητοτητας και μπορεις να πας σε desktop,τοτε ειναι η καλυτερη επιλογη..Σου εφτιαξα πολυ προχειρα ενα pc και ειναι και απο eshop που ειναι και λιγο φαρμακειο.Επισης περισσευουν και λεφτα να παρεις 1440p οθονη... ps: σου εβαλα και μια καρτα γραφικων που μπορεις να παιξεις και κανα παιχνιδακι με decent ρυθμισεις.. Επισης εχω βαλει και ssd μεσα δεν ξερω αν το ειδες,16gb ram και modular τροφοδοτικο, αστο μην το πεις ουτε του παπα λαπτοπ με την καμια..100 προβλήματα χωρις να μπορεις να τα φτιάξεις...καλυτερα desktop και φορητότητα macbookο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι επειδη πρόσφατα πηρα εναν λενοβο 4 gb και i3 με win8 και ΚΟΛΛΑΕΙ ουτε αντιβαιρους δεν σηκώνει ..το πηγα σε τεχνικό και μου ειπε οτι εχει θέμα με τα windows ...οτι ειναι βαριά και δεν τα σηκώνει..μου ειπε να του βαλω τα 7..ε ρε φιλε..ελεος...απαράδεκτο Αυτο ειναι οτι ναναι...Δεν μπορει ο i3 να σηκωσει windows 8? Η ξαδερφη μου εχει lenovo με 4gb ram,i3 και win8 και τα παιζει μια χαρα.Ασε που μπορεις να τα σβησεις και να βαλεις τα 7.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San 1
iCyd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μονο σκληρό.(hdd) μέχρι το early 13. Πιστεύω θα βγάλουν και κάτι για τα επόμενα μοντέλα.. Δηλαδη στο early 2011 μπορω να αλλαξω τον hdd σε ssd και τις 4GB ram σε 8GB?
Unabomber Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη στο early 2011 μπορω να αλλαξω τον hdd σε ssd και τις 4GB ram σε 8GB? Ναι, κανονικα.
iCyd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, κανονικα. Νiiice. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα