Προς το περιεχόμενο

Να πάρω macbook pro ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρεα του ινσομνια!

θελω να κανω μια ερώτηση ...

να αγοράσω MacBook Pro ? η τσάμπα τα λεφτα; θα το μετανιώσω ; ή θα με βγάλει ασπροπρόσωπο ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μη λες τέτοια θα πλακώσουν τίποτα εκτορες να πετάξουν το κοντό τους και το μακρύ τους...

Εκτός και το κάνεις επίτηδες για να σπάμε πλάκα...

ΥΓ. Με τις τιμές που έχει Ελλάδα δεν αξίζει να το πάρεις πάντως.

Δημοσ.

δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα ;

Το πρόβλημα είναι στο κεφάλι κάποιον,δεν έχει σχέση με το θέμα!Μην ανησυχείς.

Κατ'αρχας ποιο είναι αυτό που σε απασχολει,το λογισμικό ή το MacBook pro σαν λαπτοπ?

Επίσης που προσανατολιζεσαι,σε θέματα οθονης(μεγεθος), τι χρήση θα

του κανείς και ποσά διαθέτεις?

Να το μετανιώσεις,χλωμό το βλέπω,φτάνει να διαλέξεις το σωστό MacBook pro σε θεμα hardware που θα σου κάνει την δουλειά σου!

Δημοσ.

επειδή είναι κάτι καινούργιο και ακριβό , φοβάμαι μην τυχόν δω ότι τελικά δεν μου κάνει.

Η χρήση που κάνω είναι απλή και αντε κάνα λολ..

το θέμα είναι ότι με τα ίδια λεφτά θα μπορώ να φτιάξω ένα desktop όχι τεράστιων απαιτήσεων γύρω στα 500€ , και ότι δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω..αυτό το πράμα όμως με τα Windows είναι κουραστικό , μια οι ιοί , μια κολλάνε οι επεξεργαστές επειδή παλιωνουν , μια δεν μπορούν να σηκώσουν τα win 8 οι υπολογιστές , είναι λίγο απαράδεκτο το να παίρνεις π.χ έναν επεξεργαστή ή ένα λεπτοπ και τον επόμενο μήνα να πέφτει η τιμή του 200€..γιαυτό το σκέφτηκα έτσι. ..παιρνεις ένα μακμπουκ και τελειώνει η υπόθεση ...

Δημοσ.

επειδή είναι κάτι καινούργιο και ακριβό , φοβάμαι μην τυχόν δω ότι τελικά δεν μου κάνει.

Η χρήση που κάνω είναι απλή και αντε κάνα λολ..

το θέμα είναι ότι με τα ίδια λεφτά θα μπορώ να φτιάξω ένα desktop όχι τεράστιων απαιτήσεων γύρω στα 500€ , και ότι δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω..αυτό το πράμα όμως με τα Windows είναι κουραστικό , μια οι ιοί , μια κολλάνε οι επεξεργαστές επειδή παλιωνουν , μια δεν μπορούν να σηκώσουν τα win 8 οι υπολογιστές , είναι λίγο απαράδεκτο το να παίρνεις π.χ έναν επεξεργαστή ή ένα λεπτοπ και τον επόμενο μήνα να πέφτει η τιμή του 200€..γιαυτό το σκέφτηκα έτσι. ..παιρνεις ένα μακμπουκ και τελειώνει η υπόθεση ...

Επειδη αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις αν σ'αρεσει ή οχι και δεν εχεις και τις τρελλες απαιτησεις.

Κοιτα αυτο ,γιατι τα macbooks ειναι κοντα στο 1000ρικο και επειδη δεν ξερεις αν σ'αρεσει ή οχι,ειναι μια καλη αρχη και κοντα στο budget σου.

Και οταν θα εισαι σιγουρος οτι το λογισμικο,ειναι οτι πρεπει για σενα και ψαχνεσαι για λαπτοπ με osx,τοτε οικονομια,μεχρι να φτασεις στο 1000αρικο και συζηταμε και για τα macbook air&pro!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα το παρεις για λολ,αστο! Πανε σε windows pc .. Ειναι κατι το διαφορετικο το mac,δεν εχεις την "ελευθερια" που εχεις σε windows.. Εγω ειμαι πολλα χρονια χρηστης mac και την εχω καταβρει αλλα το πηρα εχοντας γνωση για το τι παιρνω.. Το πηρα για προγραμματισμο τοτε για τη σχολη μου!
Γνωμη μου,αν δεν εισαι απολυτα σιγουρος,μην το παρεις. Πλεον απ οτι εχω καταλαβει πολυ παιρνουν ενα προιον της apple απλα για μοστρα και την μοδα που επικρατει.

Και οσο για το αν το μετανιωσεις,αν το θες,δεν θα το μετανιωσεις ποτε. ;) κατσε και σκεψου το γιατι τα λεφτα δεν ειναι λιγα :)

Επεξ/σία από iCyd
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι τρομερος παίχτης λολ..θελω να πω δηλαδη οτι αν παιξω θα ειναι για 2 ωρες την εβδομαδα..δεν με απασχολεί..απλα θελω κατι να μην κολλάει και να μην κλαίω τα λεφτα μετα..γιατι με τα πς αυτο γινεται καθε φορα..κλαις τα λεφτα σου γιατι πολυ απλα βγαινει κατι αλλο πιο και καινούργιο..

Δημοσ.

Το μακ είναι κυρίως για να ξεχωρίσεις.

Μόνο ορισμένα (λίγα σε αριθμό) προγράμματα απαιτούν μακ.

Δεν είναι κατάλληλο για παιχνίδια διότι δεν έχει την πλατφόρμα DirextX 3D άλλα την κατώτερη OpenGL.

Θα έχεις και θέματα με θερμοκρασία άμα δεν του βάλεις πρόγραμμα ελέγχου θερμοκρασία-ανεμιστήρα.

Παρόλα αυτά έχει φοβερό design και όποιος το βλέπει θα αισθάνεται κατώτερος.

Άμα τελικά θες να πάρεις απέφυγε τα ρετινα macbook pro και τα air.

Πάρε ένα απλό macbook pro χωρίς οθόνη ρετινα.

Διότι στα ρετινα και air οι μνήμες είναι κολλημένες πάνω και δεν αναβαθμίζετε.

Όπως δηλαδή σε κάτι μουφα λαπτοπ.

Επίσης δεν έχουν ουτε dvd-drive...

Δημοσ.

Το μακ είναι κυρίως για να ξεχωρίσεις.

Μόνο ορισμένα (λίγα σε αριθμό) προγράμματα απαιτούν μακ.

Δεν είναι κατάλληλο για παιχνίδια διότι δεν έχει την πλατφόρμα DirextX 3D άλλα την κατώτερη OpenGL.

Θα έχεις και θέματα με θερμοκρασία άμα δεν του βάλεις πρόγραμμα ελέγχου θερμοκρασία-ανεμιστήρα.

Παρόλα αυτά έχει φοβερό design και όποιος το βλέπει θα αισθάνεται κατώτερος.

Άμα τελικά θες να πάρεις απέφυγε τα ρετινα macbook pro και τα air.

Πάρε ένα απλό macbook pro χωρίς οθόνη ρετινα.

Διότι στα ρετινα και air οι μνήμες είναι κολλημένες πάνω και δεν αναβαθμίζετε.

Όπως δηλαδή σε κάτι μουφα λαπτοπ.

Επίσης δεν έχουν ουτε dvd-drive...

anigif_enhanced-24789-1403883394-24.gif

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειμαι τρομερος παίχτης λολ..θελω να πω δηλαδη οτι αν παιξω θα ειναι για 2 ωρες την εβδομαδα..δεν με απασχολεί..απλα θελω κατι να μην κολλάει και να μην κλαίω τα λεφτα μετα..γιατι με τα πς αυτο γινεται καθε φορα..κλαις τα λεφτα σου γιατι πολυ απλα βγαινει κατι αλλο πιο και καινούργιο..

Eπειδη και γω το παιζω το λολ μου στο ειπα. Πλεον παιζει και σε Mac το λολ απλα δεν εχει την "ανεση" οπως σε windows για τα οποια εχει φτιαχτει! Επισης οταν παιζεις λολ σε mac να ξερεις οτι το ανεμιστηρακι σου θα "παιρνει φωτια" απ το δουλεμα που θα ριχνει. Βεβαια μπορεις να κανεις και dual boot και να βαλεις και windows αλλα δεν ειναι και κατι που θα στο συνηστουσα.

Tωρα οσον αφορα το κολληματα ειναι κατι που δεν τα συναντησεις ποτε μπροστα σου,οσα χρονια και αν περασουν, Εγω εχω το Macbook Pro early 2011 13" και το ειχα και dual boot και τερμα φορτωμενο και κολλημα δεν συναντησα ποτε. Μπορω να πω πως ο σταθερος που εχω,που ειναι 10 φορες καλυτερος σε θεμα χαρακτηριστηκων,κολλαει πιο πολυ :P

Δημοσ.

οποτε ρε παιδια τι να κανω ; να πτοχωρησω για Μακ ;

επισης ειμαι μηχανολόγος και σε λιγο θα κανουμε στην σχολή CAD ...θα βοηθήσει το Μακ ;

Δημοσ.

οποτε ρε παιδια τι να κανω ; να πτοχωρησω για Μακ ;

επισης ειμαι μηχανολόγος και σε λιγο θα κανουμε στην σχολή CAD ...θα βοηθήσει το Μακ ;

Οσο το βασανιζεις,δε προκειται να βγαλεις ακρη.

Παρε αυτο που σου προτεινα,να δεις τι ειναι και πως λειτουργει το osx και αν δε βολεψει,το πουλας και στρεφεσαι σε κατι με windows και πιο δυνατο hardware!

Οσο αφορα το cad,προσωπικα δεν εχω ιδεα τι απαιτησεις χρειαζονται και αν αυτα που θα εχεις για την σχολη,θα ειναι απαιτητικα ή οχι!

Αλλα οταν ψηνεσαι για κατι καινουριο,καλο ειναι να το δοκιμαζεις εσυ ο ιδιος και για να ξερεις πραγματικα αν σου κανει ή οχι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...