thelos257 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας εχω διαγραψει εντελος τους οδηγους του πολυμηχανιματος μου επειδη εχω αγορασει αλλο και εχω εγκαταστησει τους νεους οδηγους ολα οκ ομως οποτε πηγαινω να κανω επαννεκινηση τον υπολογιστη μου ή να τον ξανα ξεκινησω μου πεταει αυτο το τριπρωτο μηνυμα: Μαλλων κατι δεν θα σβηστηκε ή θα εμεινε μεσα στην μητρωωτιτητα των windows εκει φοβαμαι να πειραζω χωρις την δικια σας βοηθεια. Επισης εχω το panda gold 2015 το οποιο ειμαι βεβαιος 100% οτι κανει το συστημα να σερνεται. τρεχω windows 7 ultimate x64 sp1 τι να κανω και γι αυτο το θεμα ; Σας ευχαριστω παρα πολυ
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο 3510 είναι ο παλιός ή ο καινούργιος εκτυπωτής; Κάνε έναν καθαρισμό στο σύστημα και στη registry με το ccleaner. Επίσης, στο ccleaner, πήγαινε εργαλεία->Εκκίνηση και απενεργοποίησε (δεξί κλικ) ότι έχει σχέση με τον παλιό σου εκτυπωτή.
thelos257 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο 3510 είναι ο παλιός ή ο καινούργιος εκτυπωτής; Κάνε έναν καθαρισμό στο σύστημα και στη registry με το ccleaner. Επίσης, στο ccleaner, πήγαινε εργαλεία->Εκκίνηση και απενεργοποίησε (δεξί κλικ) ότι έχει σχέση με τον παλιό σου εκτυπωτή. Ο Παλιος.
Euclides Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στην διαχείρηση συσκευών και διέγραψε τον παλιό Printer. Επίσης διέγραψέ τον και από τα Settings - Printers.
thelos257 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στην διαχείρηση συσκευών και διέγραψε τον παλιό Printer. Επίσης διέγραψέ τον και από τα Settings - Printers. Το εκανα ηδη φιλε μ εσβησα ολα τα δριβερσ του παλιου και ολους τους οδηγους που σχετιζοντουσαν με τον παλιο πριν εγκαταστησω τον νεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα