Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα, αν και ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω το επιασα ξανα και φτιαχνω μια εφαρμογη για ενα μπλογκ ενος φιλου απλα για να περασει η ωρα! Ας μπω στο ψητο!! Εχω χρησιμοποιησει τον κωδικα που βρηκα εδω http://www.androidhive.info/2013/11/android-sliding-menu-using-navigation-drawer/ για να βαλω ενα sliding menu, το εχω δημιουργησει και ολα ειναι καλα! το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν δουλευει για καποιο λογο η επιλογη καποιου αντικειμενου απο τη λιστα! εχω αυτο mDrawerList.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() { @Override public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { displayView(position); } }); οπως το βλεπω οταν παταω πανω σε καποιο αντικειμενο στη λιστα δεν δειχνει οτι πατιεται (σαν να μην ειναι clickable) το xml για το slidingmenu ειναι αυτο στο οποιο ειναι και το προβλημα!! Να τονισω οτι η εφαρμογη δουλευει κανονικα κατα τα αλλα και δεν βγαζει καποιο ερρορ κτλ <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <android.support.v4.widget.DrawerLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:id="@+id/drawer_layout" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent"> <!-- Framelayout to display Fragments --> <FrameLayout android:id="@+id/frame_container" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" /> <!-- Listview to display slider menu --> <ListView android:id="@+id/list_slidermenu" android:layout_width="240dp" android:layout_height="match_parent" android:layout_gravity="start" android:choiceMode="singleChoice" android:divider="@color/list_divider" android:dividerHeight="1dp" android:listSelector="@drawable/list_selector" android:background="@color/list_background"/> <include layout="@layout/activity_main_post_list_view"/> </android.support.v4.widget.DrawerLayout> και για τη λιστα που εμφανιζω τα δεδομενα αυτο <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:orientation="vertical" > <ListView android:id="@android:id/list" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" /> </LinearLayout>
ALLisCHAOS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το Xml καλά πρέπει να είναι, το πρόβλημα σου νομίζω πως είναι στο mDrawerList.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() και συγκεκριμενα στο new AdapterView.OnItemClickListener, γιατί δε το κάνεις όπως αυτός με το ListView.OnItemClickListener?
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τα χα δοκιμασει ολα απλα οταν το ανεβασα ηταν σε αυτη την εκδοχη! Το ελυσα το προβλημα! επρεπε το include για το 2ο xml να το κανω μεσα στο frame layout! τωρα δουλευει κανονικα αν και μου κανει αλλη βλακεια τωρα αλλα θα το ψαξω και αν δεν βγαλω ακρη θα ρωτησω! θενκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα