Προς το περιεχόμενο

note 3

Samsung69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσέκαρε τα εδώ σαν μέγεθος. Και τα specs εδώ.

Τσαμπα του βαζεις τα Links...Εδω δεν ηξερε καν ποσες ιντσες και ποση Ram εχει το G3 που μπορεις να τα δεις σε 10δευτερα αν πατησεις το καθε μοντελο στο Skroutz...

Δημοσ.

Το ξέρω το lg g3 gb ram αξίζει αλλά ανεβαίνει και.η τιμη

Το 3 gb lg g3 αξιζει όχι το 2gb ram

Τοχω δει στον κωτσοβολο το g3.ας κλειδωθεί το θέμα δεν έχει νόημα πλεον πάντως το pc magazine γράφει οτι στην εκδοση με τα 2 gb ram του g3 τα 2gb φρεναρουν τις επιδόσεις και δίνει συμβουλή όσο πιο πολύ μνήμη τόσο καλυτερα.φυσικά καλυτερο της αγοράς βγάζει το note 4.

Δημοσ.

Τοχω δει στον κωτσοβολο το g3.ας κλειδωθεί το θέμα δεν έχει νόημα πλεον πάντως το pc magazine γράφει οτι στην εκδοση με τα 2 gb ram του g3 τα 2gb φρεναρουν τις επιδόσεις και δίνει συμβουλή όσο πιο πολύ μνήμη τόσο καλυτερα.φυσικά καλυτερο της αγοράς βγάζει το note 4.

Βλακείες λες. Η πραγματικότητα είναι πως τα 3 ραμ έχουν μόνο ψυχολογική αξία και όχι πρακτική αφού σε όλες τις μετρήσεις είναι κάπου 4-5% γρηγορότερο.

Βρίσκω πολύ πιο χρήσιμα τα 32 της ρομ παρά το 1 ραμ έξτρα, αλλά τόσο ξέρετε τόσο λέτε.

Ακόμα όμως και αν θες αυτή την έκδοση είναι ακριβώς στην ίδια τιμή με το ΝΟΤΕ 3.

Δημοσ.

Απλα οτι να ναι ουτε εσυ ξερεις τι γραφεις πραγματικα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...