Samsung69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,μου αρέσουν πολύ τα κινητά της samsung και μιας και διαθετω μέχρι 400 ευρώ σκέφτομαι το note 3.αξίζει;τα χει φαει τα ψωμιά του η όχι.θέλω οπωσδήποτε phablet για να το χρησιμοποίησω και σαν tablet.ευχαριστω
bdancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 εγω στη θεση σου θα εβαζα αλλα 100 για μεταχειρησμενο note 4.Αν παλι δεν σε ψηνει εννοείται πως αξιζει το note 3
Samsung69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Αμα είναι να βάλω αλλά εκατό βάζω με την ίδια λογική αλλά 80 και παίρνω καινουριο το note 4 αλλά είναι πολλά τα λεφτά.
GianniSM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά τηλ είναι, ήμουν στο τσακ να το πάρω επειδή με έψηνε πολύ το πενάκι. Τελικά κατέληξα στο G3 επειδή είναι νεότερο και πιο μαζεμένο.Θα πάρει και Lollipop, οπότε μια χαρά θα το χαρείς
Samsung69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 δε το θέλω γιατί έχει μικρή οθόνη το note 3 θα το χρησιμοποίησω και σαν tablet γι αυτό Ρώτησα αν έχει ψωμιά ακόμα.έχει καλό σήμα;
GianniSM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 δε το θέλω γιατί έχει μικρή οθόνη το note 3 θα το χρησιμοποίησω και σαν tablet γι αυτό Ρώτησα αν έχει ψωμιά ακόμα.έχει καλό σήμα; Αδερφέ ΔΕΝ έχει μικρή οθόνη, είναι 5.5. έναντι 5.7. Η διαφορά είναι πραγματικά ελάχιστη, ενώ το Note έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, και σου απάντησα. Ναι έχει ψωμιά. Αν όμως δεν είναι σημαντική η γραφίδα το G3 αν βάλεις και την τιμή μέσα είναι καλύτερη επιλογή. Επαναλαμβάνω όμως πως μια χαρά θα είσαι αν το πάρεις για τα επόμενα 1.5-2 χρόνια
Samsung69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 θεωρειται phablet;το θέλω και για ταμπλετακι όπως σου έιπα δε θέλω ξεχωριστό ταμπλετ.απο σερβίς η lg τι λέει; απο μπαταρία το g3;έχει το lollipop;
GianniSM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 θεωρειται phablet;το θέλω και για ταμπλετακι όπως σου έιπα δε θέλω ξεχωριστό ταμπλετ.απο σερβίς η lg τι λέει; απο μπαταρία το g3;έχει το lollipop; Φίλε μιλάμε για λιγότερο από μισό εκατοστό διαφορά στην διαγώνιο, ότι κάνει το ένα κάνει και το άλλο όσον αφορά την λειτουργία σαν τάμπλετ. Από σέρβις η LG είναι ΑΡΙΣΤΗ, σκέψου πως μέσα σε 2 μήνες πήρα ήδη 3 αναβαθμίσεις, και ναι έχει Lollipop εδώ και 2 μήνες. Θα πάρει βέβαια και το ΝΟΤΕ. Από κει και πέρα από θέματα εγγύησης η procordia που έχει το σέρβις τους θεωρείται η καλύτερη στην Ελλάδα. Στο θέμα μπαταρία ενώ δεν είναι το δυνατό σημείο του τηλεφώνου, είναι στα ίδια επίπεδα με το ΝΟΤΕ. Έχει σαφώς καλύτερη κάμερα και οθόνη. Ο μοναδικός λόγος κατά την ταπεινή μου άποψη για να προτιμήσει το ΝΟΤΕ είναι το πενάκι, και αυτό αν όντως το χρειάζεται.
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://www.vickmall.com/asus-zenfone-6-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-6-0-inch-hd-screen.html Αν το θες και για ταμπλετ πάρε αυτό με τα μισά χρήματα. http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Asus+zenfone+6 Υπάρχει και Ελλάδα με το αντίστοιχο καπέλο.
biglinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Αν εννοεις service συσκευης και καλυψη,με χιλια LG...!!!
Samsung69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν εννοεις service συσκευης και καλυψη,με χιλια LG...!!!θα συμφωνήσω ως προς την εγγύηση αλλά σαν κινητό πιστεύω καλύτερο είναι το note 3 αλλά δε ξέρω αν έχει καλή λήψη σήματος και wifi
GianniSM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θα συμφωνήσω ως προς την εγγύηση αλλά σαν κινητό πιστεύω καλύτερο είναι το note 3 αλλά δε ξέρω αν έχει καλή λήψη σήματος και wifi Σε τι θεωρείς καλύτερο το Note?
Samsung69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Είναι καλύτερο ως προς το ρόλο του phablet ενώ το lg είναι μικρο
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Είναι καλύτερο ως προς το ρόλο του phablet ενώ το lg είναι μικρο Απο ατομο με ονομα Samsung δεν περιμενα κατι λιγοτερο. Ελεος που οι 5.5'' ιντσες του G3 το κανουν μικρο σε σχεση με τις 5.7'' του Note 3 και οχι αγαπητε και το G3 βγαινει με 3gb ram. 1 λεπτο υποθεση ειναι να ψαξεις να δεις τα Specs του καθενος πριν βιαστεις να μιλησεις γιατι προφανως και δεν ξερεις καν ποιο ειναι το G3 για να λες οτι εχει μικρη οθονη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα