nikoskokos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας insomniacs καπου προς το τελος του καλοκαιριου (γτ τοτε θα εχω λαλακια δεν ειμαι σαλεμενος.. ) θελω να παρω μηχανη...τρελο μου κολλημα η κορεατικη hyosung gtr 250...γενικα απο το πολυ ψαξιμο εχουν γινει τα ματια μου σαν μπαλακια του γκολφ και το μυαλο μου βραζει γτ αλλος λεει σκυλι αψοφο και αλλος λεει κινεζικη μαλακια... εχω καταληξει στο θεμα οτι ολα εχουν προβληματα...ας ειναι καλα τα συνεργεια .. και εκει θελω να καταληξω.. υπαρχει στην πατρα-αθηνα κανενα συνεργειο που να τις αναλαμβανει? γνωμες απο κατοχους αν υπαρχουν δεκτες απολυτως και αν εχετε προτασεις για αλλες μηχανες ....θα ειναι η πρωτη μου μηχανη (περα απο ενα 50αρι townmate και ενα 125 αυτοματο που οδηγω τωρα...) εεευχαριστωωω!!! ααα και τρελαινομαι για street και fairing...και street... μεχρι 2000 λεω να δωσω γενικα μεταχειρισμενο εννοειται δεν ειμαστε για καινουργια... http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/hyosung/2014-hyosung-gt250r-ar161940.html αυτο εδω ειναι..
MT60RS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον θα μπλεξεις... μεταπωληση; ανταλλακτικα; καλυτερα δες κατι τετοιο. Το ειχε φερει επισημα η τεομοτο. http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&category=&make=290&variant=zzr+250&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale
madsc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Από τόσα japan SS μηχανάκια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αυτό πού το βρήκες; Τα πρώτα χοντρά αναλώσιμα που θα χρειαστείς, πού θα τα βρείς; Το πρώτο μεγάλο service ποιός μάστορας θα το αναλάβει; /sc
nikoskokos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γιαυτο ρωταω ρε παιδια! MT60RS αυτο που λες το εβρησκα μονο σε 400αρι και με α2 τα αλογα του εφευγαν πολυ απο την κατηγορια δεν ηξερα οτι βγαινει και 250... θα αρχισω να αλλαζω πορεια πλευσης γτ η kawa η 400αρα μου αρεσε υποθετω και αυτη τα ιδια θα ειναι!
madsc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ψάχνεις τι σου αρέσει από την τετράδα Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki. (Χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά.) Αυτό για Ελλάδα. Θες υδρόψυκτο με injection. Σε αυτά θα έχεις καινούρια/μτχ ανταλλακτικά, πολλές επιλογές σε aftermarket parts, ακόμα περισσότερες σε μάστορες, και αξία μεταπώλησης. /sc
nikoskokos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ψάχνεις τι σου αρέσει από την τετράδα Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki. (Χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά.) Αυτό για Ελλάδα. Θες υδρόψυκτο με injection. Σε αυτά θα έχεις καινούρια/μτχ ανταλλακτικά, πολλές επιλογές σε aftermarket parts, ακόμα περισσότερες σε μάστορες, και αξία μεταπώλησης. /sc ααχχχ ελλαδα... κριμα και μου αρεσε τρελα σαν μηχανη... τα νιντζα δεν τα παω πολυ οποτε θα ψαχτω και αλλο γενικα... ευχαριστω πολυ!!!
chrisxkar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 παρε κανα gsr 600, κανα shiver 750 η σε ποιο αργο κανα er6n η κανα gladius και ασε τα μαν-σανγκ-σουνγκ γιατι μονο προβληματα θα εχεις.Ασε που οποιοδηποτε απο αυτα που σου ειπα μεταχειρισμενα θα αντεξουν ποιο πολυ "κατα πασα πιθανοτητα" απο οτι αν παρεις το hyosoung καινουργιο
MT60RS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 απο 125 σε gsr600? Καλυτερα να παρει b-king για να αποφυγει την ενδιαμεση παραμονη στη ΜΕΘ 2
chrisxkar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 μα αυτο που θελει ειναι 250cc.Κ εγω απο ενα ψωφιμι 125 που οδηγουσα για 6 μηνες (και καλα για να μαθω) πηρα κατευθειαν ενα gsr600 καμια προηγουμενη εμπειρια και ειμαι μια χαρα.(αν εξαιρεσεις εναν που με τρακαρε,τονιζω με τρακαρε καμια συνηπευθυνοτητα απλα κοιμοταν ορθιος και επεσε πανω μου) Οπως και να εχει τα αλλα δυο που ειπα (gladius,er6n) νομιζω ειναι καλα και δεν πηγαινουν πολυ γρηγορα
nikoskon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τί σχέση έχουν τα GSR600, Shiver 750, ER-6n με το GTR250; Καμία. Ο ts ζήτησε SS 250 κυβικών. Δηλαδή Ninja 300 Ninja 250 YZF-R3 CBR-250R CBR-300R
chrisxkar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειπε τιποτα για ss ειπε street, δεν ειπε για 250 ειπε οτι αυτο του αρεσει.ειπε μεχρι 2000ευρω to gsr και το er6n τα βρισκεις και σε αυτα τα λεφτα και ειναι και street.Για μενα τα μινι ss ειναι πεταμενα λεφτα γιατι ειναι μινιατουρες μεγαλης μηχανης χωρις το γκαζι, μονο αν φοβασε τα μεγαλα να σε βαλουν στο κλιμα τιποτα αλλο. Την αποψη μας ρωτησε την ειπα και ημουν μεσα στα κρητιρια που εδωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα