Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ προβλέπω να καταλήγουμε σε θέμα αντίστοιχο του Πλαισίου κτλ.

Καταρχάς σχετικά με την αρχική ερώτηση προφανώς κανένας δεν μπορεί να σου πει τι ακριβώς μισθό θα σου προτείνουν αλλά στην χειρότερη περίπτωση θα είναι ο βασικός και στην καλύτερη λιγο πιο πάνω. Άλλωστε καφέδες θα φτιάχνεις οπότε δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση για να δικαιολογηθεί υψηλότερος μισθός.

Όσο για τα barista κτλ φαντάζομαι τα περισσότερα παιδιά τρολαρουν γιατί όπως και να το κάνεις πρώτον ακούγεται κάπως και δεύτερον υπάρχει και η αντίστοιχη ελληνική εκφραση η οποία βέβαια δεν είναι τόσο μουρατη.

Κατά τα αλλα και ειδικά αυτή την εποχή δεν υπάρχει περιθώριο για πολυτέλειες. Αν σου δίνουν τα νόμιμα και σέβονται στα πλαίσια του λογικού το ωραριο κτλ θα σου πρότεινα να πας, να δεις και να κρίνεις μόνος σου. Αν δεν σου αρέσει απλά φεύγεις. Εκτός κι αν έχεις να κανεις κάτι καλύτερο βέβαια.

Δημοσ.

8ωρο 5ημερο δε νομίζω να κάνει κανένας ίδ. υπάλληλος....

ισχύει, αλλά ο υπευθυνος καταστήματος κάθεται ακομα περισσότερη ώρα απο τους υπαλληλους ;)

Δημοσ.

ισχύει, αλλά ο υπευθυνος καταστήματος κάθεται ακομα περισσότερη ώρα απο τους υπαλληλους ;)

Ε προφανώς γι'αυτό θα παίρνει και περισσότερα λεφτά από τους υπόλοιπους :)

(έστω αυτά τα 800€)

Δημοσ.

Ναι υποθέσεις κάνουμε...έχω ακούσει ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι αρκετά σωστή και τυπική σε θέματα πληρωμών κλπ πάντως

Δημοσ.

Εεε μια χαρά κάνει. Μην είμαστε απόλυτοι. Υπάρχουν διάφορες συμβάσεις, ποικιλία.

Δημοσ.

Παρών!!!

ΑΝ προκύψει καμία υπερωρία πλερώ ντάνγκα, ντούνγκα κανονικά και με το νόμο.

Μιλάμε βέβαια για εταιρία που η διευθηνση με ρώτησε όταν ξεκίνησα αν ήθελα μερικούς μισθούς μπροστά για να στρώσω οικονομικά :lol:

Σπάνιο μεν, αλλά υπάρχει!!! Και είμαι τυχερός κ ευγνώμων που το έχω!!!

• Like 4
Δημοσ.

Mισο, αντε εγω υπογραφω και συμφωνω πως δε θα παω να δουλεψω σε ανταγωνιστη. Υπογραφω πως και ο αδερφος μου δε θα κανει το ιδιο? Ως τι? Και πως μπορω να τον αναγκασω?

Δεν εχω αμφιβολια πως μπορει να ισχυει το story, (εχω ακουσει παρα πολλα για να το αποκλεισω) απλα σχολιαζω το βλακωδες του συγκεκριμενου σκελους του συμφωνητικου :lol:

Ο αδερφός σου είναι συγγενής Β βαθμού. Μόνο οι γονείς σου είναι Α βαθμού!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ο αδερφός σου είναι συγγενής Β βαθμού. Μόνο οι γονείς σου είναι Α βαθμού!

Ευχαριστω, παντα τα μπερδευα αυτα. :) 

Εστω ομως, οπου αδερφος βαλε πατερας ή μητερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό ισχύει ακόμα και στο franchise και εφαρμόζεται κανονικά. Ακόμα και για το χώρο.

Μα δεν ειναι παραλογο ομως? 

Ποσο στεκει το "Σας υπογραφω πως ο Χ αλλος ανθρωπος που δεν μπορω να ελεγξω γιατι, well γιατι ειναι αλλος ανθρωπος και κυριος του εαυτου του και αν συμφωνει σε κατι πρεπει να υπογραψει ο ιδιος για αυτο, δε θα εργαστει σε ανταγωνιστη"? Κι αν στεκει γιατι στεκει, με βαση τι ξερωγω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...