Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μισθοί στα Καζίνο έχουν σχέση με τους μισθούς στις καφετέριες; φυσικά και πρέπει να υπάρχουν απαγορεύσεις στους υπαλλήλους.. εσένα θα σου άρεσε να βλέπεις τον γκρουπιέρη δίπλα σου να ποντάρει, ενώ πριν 20 λεπτά σου μοίραζε χαρτιά και μάρκες;

Σε άλλα καζίνα εντός συνόρων απαγορεύεται, έλεος, εννοείται ότι υπάλληλος δεν μπορεί να είναι και πελάτης στο ίδιο καζίνο.

Το βεβαιώνω κι εγώ, μέσα στο συμβόλαιο αναφερόταν ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άλλα καζίνο εντός Ελλάδας.

Μετά παρόλο που υπογράφαμε όλοι, έλεγαν ότι δήθεν ίσχυε μόνο για τους γκρουπιέρηδες, αλλά τελικά αυτοί ήταν που γυρνούσαν και έπαιζαν σε άλλα καζίνο, εντός και εκτός συνόρων, και κανείς τους δεν είχε πρόβλημα. Και inspectors, μέχρι και pit bosses και managers είχαμε πετύχει να παίζουν σε άλλα καζίνο.

Δημοσ.

Σε άλλα καζίνα εντός συνόρων απαγορεύεται, έλεος, εννοείται ότι υπάλληλος δεν μπορεί να είναι και πελάτης στο ίδιο καζίνο.

Το βεβαιώνω κι εγώ, μέσα στο συμβόλαιο αναφερόταν ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άλλα καζίνο εντός Ελλάδας.

Μετά παρόλο που υπογράφαμε όλοι, έλεγαν ότι δήθεν ίσχυε μόνο για τους γκρουπιέρηδες, αλλά τελικά αυτοί ήταν που γυρνούσαν και έπαιζαν σε άλλα καζίνο, εντός και εκτός συνόρων, και κανείς τους δεν είχε πρόβλημα. Και inspectors, μέχρι και pit bosses και managers είχαμε πετύχει να παίζουν σε άλλα καζίνο.

είχαν κάποιο πλεονέκτημα αυτοί ή απλά ήταν τυπικός ο όρος;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς

Το να απαγορεύεις σε κάποιον που δουλεύει σε καζίνο να παίζει σε άλλο καζίνο έχει κάποια πρακτική σημασία; Δηλαδή έχει κάποιο πλεονέκτημα αυτός απέναντι στους άλλους παίχτες και το καζίνο ή είναι τυπικό το θέμα; Αυτό εννοώ

Δημοσ.

Το να απαγορεύεις σε κάποιον που δουλεύει σε καζίνο να παίζει σε άλλο καζίνο έχει κάποια πρακτική σημασία; Δηλαδή έχει κάποιο πλεονέκτημα αυτός απέναντι στους άλλους παίχτες και το καζίνο ή είναι τυπικό το θέμα; Αυτό εννοώ

Τυπικό και μαλακίες

• Like 1
Δημοσ.

Το ΚΚΕ φταίει που ως συνήθως λέει μαλακίες για εσωτερική κατανάλωση και τις προβάλλει σα να είναι η μόνη φωνή που τολμά να μιλήσει για τα προβλήματα που μαστίζουν την ανθρωπότητα ανα τους αιώνες. Οι καφετζήδες του μικελ δεν έχω ιδέα τι νομίζουν.

για να εχει φτασει σχεδον τα 100 χρονια υπαρξης μαλλον δεν λεει.

Στην προκειμένη "καταγγελία" του ΚΚΕ το πρόβλημα  είναι ότι αν όντως αυτά που λέει ότι κάνει το ΜΙΚΕΛ είναι παράνομα θα έπρεπε να απευθύνεται στη δικαιοσύνη και όχι στην κυβέρνηση, αν δεν είναι παράνομα θα έπρεπε να απευθύνεται στην κυβέρνηση και όχι στα ΜΙΚΕΛ μιας και δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον επειδή είναι νόμιμος! 

Άρα μάλλον λέει μαλακίες..

Δημοσ.

για να εχει φτασει σχεδον τα 100 χρονια υπαρξης μαλλον δεν λεει.

τωρα για τα μικελ και τα καθε ειδους μικελ οι τακτικες που ακολουθουν ειναι γνωστες, το μονο γνωστο franchise που το βγαζω το καπελο ειναι τα Νανου.

Η χριστιανική εκκλησία έχει φτάσει τα 2000 χρόνια ύπαρξης. Πιστεύεις ότι αν δεν είσαι καλό παιδί θα πας στην κόλαση και θα σε βασανίζουν δαίμονες να υποθέσω;

Υπάρχουν αρκετές καταγγελίες που έχουν γίνει και έχουν δημοσιευθεί... μην κολλάτε στο ΚΚΕ για να βγάλετε την χολή σας, επειδή το συγκεκριμένο κόμμα δεν σας καλύπτει πολιτικά. Ψάξτε και στο ίντερνετ να τις βρείτε και να τις διαβάσετε.. έτοιμο φαγητό θέλετε; ψάξτε..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Ανταποδίδω με μια δική μου: το να κρίνεις αυτά που δε γνωρίζεις (αν έχω χολή και τι είδους και με ποιόν, αν ψάχνω ή όχι στο internet και τι) είναι επισφαλές. Το ξέρεις άλλωστε μιας και το λες ο ίδιος.

Θα μπορούσα επίσης να σου δώσω links σε πολλά προηγούμενα threads για να δεις τι κάνω και τι δεν κάνω με τα μάτια σου πριν κρίνεις χωρίς να ξέρεις, αλλά δε χρειάζεται γιατί καλύτερα θα ήταν να τα βρεις μόνος σου και να τα διαβάσεις. Το ξέρεις άλλωστε μιας και το λες ο ίδιος.

Τώρα για το ΚΚΕ, και τελευταίο σχόλιο επί του θέματος μιας και οι πολιτικές συζητήσεις εδώ είναι no-no: το γεγονός ότι το ΚΚΕ δε με καλύπτει πολιτικά και το γεγονός πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επικοινωνιών του είναι μαλακίες (αυτό με τα 1400 ευρώ βασικό δε θα το ξεχάσω ποτέ) είναι δύο πράγματα που εδώ τυχαίνει να συνδέονται αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα ούτε η ΝΔ με καλύπτει πολιτικά ούτε ο Τζήμερος, και έχω πολλά να πω για την αφεντιά τους, αλλά το ότι λένε κυρίως μαλακίες δεν είναι ένα από αυτά.

Δημοσ.

Τώρα πάμε σε άσχετο θέμα.. και θα βγούμε τελείως εκτός.. αλλά, ναι εμένα θα με ενοχλούσε να τον βλέπω να παίζει σε άλλο Καζίνο. 

Όσο για το πλεονέκτημα που έχει(το έγραψε ένας φίλος σε ερώτηση που έκανε), φυσικά και έχει κατά την άποψη μου.

Στην προκειμένη "καταγγελία" του ΚΚΕ το πρόβλημα  είναι ότι αν όντως αυτά που λέει ότι κάνει το ΜΙΚΕΛ είναι παράνομα θα έπρεπε να απευθύνεται στη δικαιοσύνη και όχι στην κυβέρνηση, αν δεν είναι παράνομα θα έπρεπε να απευθύνεται στην κυβέρνηση και όχι στα ΜΙΚΕΛ μιας και δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον επειδή είναι νόμιμος! 

Άρα μάλλον λέει μαλακίες..

Το συγκεκριμένο κόμμα έκανε την ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο για να ενημερωθεί και σε πολιτικό επίπεδο για το αν έχουν φθάσει αυτές οι καταγγελίες εν γνώση των αρχών και τι προτίθενται να κάνουν.. είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε το ΚΚΕ. Πρέπει να γίνει ερώτηση και σε πολιτικό επίπεδο.. όχι μόνο καταγγελία στην δικαιοσύνη κτλ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Ανταποδίδω με μια δική μου: το να κρίνεις αυτά που δε γνωρίζεις (αν έχω χολή και τι είδους και με ποιόν, αν ψάχνω ή όχι στο internet και τι) είναι επισφαλές. Το ξέρεις άλλωστε μιας και το λες ο ίδιος.

Θα μπορούσα επίσης να σου δώσω links σε πολλά προηγούμενα threads για να δεις τι κάνω και τι δεν κάνω με τα μάτια σου πριν κρίνεις χωρίς να ξέρεις, αλλά δε χρειάζεται γιατί καλύτερα θα ήταν να τα βρεις μόνος σου και να τα διαβάσεις. Το ξέρεις άλλωστε μιας και το λες ο ίδιος.

Τώρα για το ΚΚΕ, και τελευταίο σχόλιο επί του θέματος μιας και οι πολιτικές συζητήσεις εδώ είναι no-no: το γεγονός ότι το ΚΚΕ δε με καλύπτει πολιτικά και το γεγονός πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επικοινωνιών του είναι μαλακίες (αυτό με τα 1400 ευρώ βασικό δε θα το ξεχάσω ποτέ) είναι δύο πράγματα που εδώ τυχαίνει να συνδέονται αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα ούτε η ΝΔ με καλύπτει πολιτικά ούτε ο Τζήμερος, και έχω πολλά να πω για την αφεντιά τους, αλλά το ότι λένε κυρίως μαλακίες δεν είναι ένα από αυτά.

Τίποτα μην αγχώνεσαι.. χολή έβγαλες έτσι κι αλλιώς, σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες... εκτός και αν έχεις κάνει edit. ΔΕΝ τα έγραψα εγώ... και η ερώτηση του ΚΚΕ έγινε, το ότι δεν σου αρέσει είναι σεβαστό, αλλά μέχρι εκεί, τα υπόλοιπα που έγραψες είναι αμπελοφιλοσοφίες.. τι να σχολιάσω, είναι προσωπικές σου απόψεις που δεν συμφωνώ, τις διαβάζω.. από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Μπορεί κάπου άλλου να συμφωνήσουμε.. εδώ διαφωνούμε. 

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεις σε άλλα ποστ.. δεν θα κάτσω εγώ να σε κρίνω για το τι κάνεις, μου είναι αδιάφορο, θέλω να το καταλάβεις, γι αυτό και το σχόλιο μου δεν είναι προσωπικό, αλλά δεν μπορώ και να συζητώ με αφορισμούς. ..εγώ κριτής σου ΔΕΝ θα γίνω.. ούτε κανενός κριτής θα γίνω. Αλλά οι καταγγελίες είναι καταγγελίες.. το ότι εσύ ΔΕΝ συμφωνείς επειδή είδες ΚΚΕ και χτύπησες ΚΟΚΚΙΝΟ.. ε δεν φταίω εγώ, νομίζω ότι το καταλαβαίνεις.

Εσύ τι πιστεύεις δλδ ότι δεν έψαξε το ΚΚΕ (που έχει παντού μάτια και αυτιά..) την καταγγελία που του έγινε για να φθάσει στο σημείο να καταθέσει ερώτηση στην Βουλή; εντάξει λέτε την άποψη σας.. και εγώ το σέβομαι και την διαβάζω αν και πολλές φορές δεν συμφωνώ.. αλλά έλεος σε μερικά πράγματα, είδατε ΚΚΕ... και σας τσίμπησε μύγα τσε τσε χαχα. οκ το καταλάβαμε το υπονοούμενο ότι τους έχετε γραμμένους τους Κουκουέδες(εγώ για άλλη μια φορά να πω ότι ΔΕΝ είμαι ΚΚΕ).

sry αγαπητέ αλλά εγώ με αφορισμούς του τύπου όλα τα κόματα λένε μαλα@@@ς, δεν μπορώ να συνεχίσω να συζητώ. Έχουμε άλλο τρόπο σκέψης.. το σέβομαι και σταματώ εδώ με το να σου απαντώ κάθε τρις και λίγο, γιατί δεν βγάζει κάπου.

• Like 1
Δημοσ.

Η χριστιανική εκκλησία έχει φτάσει τα 2000 χρόνια ύπαρξης. Πιστεύεις ότι αν δεν είσαι καλό παιδί θα πας στην κόλαση και θα σε βασανίζουν δαίμονες να υποθέσω;

Άλλο πολιτική άλλο πίστη μην τα μπερδεύεις, το πρώτο πιστεύεις κάτι που μπορεί να υπάρχει το άλλο υπάρχει και βλέπεις τις πράξεις του στην κοινωνία.

Πέρα λοιπόν από την πολιτική δεν θεωρώ αστείο κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος για να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι να φυτοζωεί τόσα θέλει.
Δημοσ.

καποιο "ανωτεροι" (πολιτικοι κ παπαδες) εχουν φροντισει να μπλεξουν πολιτικη-θρησκεια

Αφου "ο Κυριος"(my ass) υπαρχει μεσα μας, δεν θα επρεπε οι πιο πολλες (αν οχι ολες) εκκλησιες να γινουν πχ καταφυγια για αστεγους;

Καπου διαβασα αυτη τη φραση "πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικου"

Οταν εισαι στο 5, δεν παιζει με την καμμια να πας καπακια στο 20. Δοκιμαζεις να πας στο 6, και αν δουλεψει πας και στο 8-10-15-20

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κόμμα έκανε την ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο για να ενημερωθεί και σε πολιτικό επίπεδο για το αν έχουν φθάσει αυτές οι καταγγελίες εν γνώση των αρχών και τι προτίθενται να κάνουν.. είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε το ΚΚΕ. Πρέπει να γίνει ερώτηση και σε πολιτικό επίπεδο.. όχι μόνο καταγγελία στην δικαιοσύνη κτλ.

Αν πιστεύεις ότι είναι παράνομο δεν κάνεις πολιτική κουβέντα γιατί η πολιτική έχει κάνει τη δουλειά της: το έχει κάνει παράνομο.

Αν πιστεύεις ότι είναι νόμιμο αλλά δεν θα έπρεπε να είναι δεν μπλέκεις τον πολίτη (σε αυτήν την περίπτωση τα ΜΙΚΕΛ) γιατί απλά κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας και απευθύνεσαι μόνο πολιτικά. 

Δημοσ.

Άλλο πολιτική άλλο πίστη μην τα μπερδεύεις, το πρώτο πιστεύεις κάτι που μπορεί να υπάρχει το άλλο υπάρχει και βλέπεις τις πράξεις του στην κοινωνία.

Πέρα λοιπόν από την πολιτική δεν θεωρώ αστείο κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος για να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι να φυτοζωεί τόσα θέλει.

Είσαι ολιγαρκής! :P

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι πολιτική ή πίστη. Ο παραλληλισμός, και περίμενα να το δεις αυτό, είναι πως υπάρχει κάποια οργάνωση Χ η οποία επί 2000 χρόνια λέει εκτός των άλλων βλακείες που δεν πιστεύουν καλά καλά ούτε οι οπαδοί τους (ξέρω αρκετούς ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό αλλά όχι σε καζάνια και δαίμονες και φλεγόμενες βάτους και τέτοια καραγκιοζιλίκια). Κι όμως τα πάνε πολύ καλά. Επομένως το ότι το ΚΚΕ υπάρχει 100 χρόνια (και πλέον μονίμως φυτοζωεί) δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Και πολύ το κουράσαμε αυτό.

Το ότι ένας άνθρωπος στην Ελλάδα θέλει λες 1400 "για να μη φυτοζωεί" εγώ μόνο αστείο μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Πρώτον, εγώ προσωπικά όταν έπαιρνα 1400 μου έφταναν όχι μόνο για να μη φυτοζωώ αλλά επιπλέον για να νοικιάζω, να έχω παιδί, να συντηρώ αυτοκίνητο και να περιλαμβάνω στα στάνταρ έξοδά μου πράγματα για τα οποία ας πούμε απλά και μόνο πως δεν είναι ακριβώς απαραίτητα για τη ζωή.

Δεύτερον, εδώ στη Γερμανία μέχρι 1/1/2015 δεν υπήρχε βασικός μισθός. Τώρα πλέον υπάρχει. Ξέρεις πόσο είναι; Όχι βέβαια, αλλά είναι περίπου 1400. Ξέρεις πόσο είναι τα νοίκια στη Γερμανία; Όχι βέβαια, αλλά το δικό μου τυχαίνει να είναι 1400.

Βεβαίως ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του.

Δημοσ.

Καλά όχι ότι δεν έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα αλλά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτόν που συγκρίνει τους καζινιέριδες με τους υπαλλήλους στα mikel

Μπράβο αγαπητέ, είσαι ένας γνήσιος Ελληνάρας

Δημοσ.

Είσαι ολιγαρκής! :P

Μιλάω για μια κανονική ζωή χωρίς στερήσεις εγώ ζω με 250-300 ευρώ το μήνα ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι ζωή είναι επιβίωση.

Μια ζωή με ποιότητα κοστίζει περίπου 1400 ευρώ με έξοδα μετακίνησης, φαΐ, νοίκι, θέρμανση, διασκέδαση, ένδυση κλπ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...