Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 εγω χωρις 2 esspresso τουλαχιστον ειναι αδυνατο να επικοινωνήσω με το περιβάλλον το πρωι.. Junkie Chan?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Irish Coffee...μεγάλος μύθος! Δεν υπάρχει πουθενά στην Ιρλανδία (έχω ζήσει εκεί και όταν το έλεγα στους Ιρλανδούς γελάγανε)...Αμερικάνικη επινόηση, πιθανών από τους Ιρλανδούς που μεταναστεύσανε εκεί. Κι όμως... Τον σιχαίνομαι Που και που όμως τιμώ τον Irish coffee, σε μαγαζιά που ξέρουν να τον φτιάχνουν. 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Irish Coffee...μεγάλος μύθος! Δεν υπάρχει πουθενά στην Ιρλανδία (έχω ζήσει εκεί και όταν το έλεγα στους Ιρλανδούς γελάγανε)...Αμερικάνικη επινόηση, πιθανών από τους Ιρλανδούς που μεταναστεύσανε εκεί. 4
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οταν εξαντληθει το υπαρχον θεμα μπορει ανοιχτει αλλο θεμα με τιτλο: "Μισθος καφετζη στα Μικελ" Η θα μπορουσε να συνεχιστει ως απορια για προεκταση αυτου του θεματος. 2
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Junkie Chan? Εγώ το δεύτερο μες στη μέρα δε παιζει και τόσο ρόλο πότε, αν δε πιω όμως τον πρώτο δεν επικοινωνω επίσης Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και τώρα ξεκίνησα να πίνω και αν έρθει κάποιος να μου μιλήσει δε θα καταλάβω τι μου λέει, δε με νοιάζει τι μου λέει, μάλλον δε θα απαντήσω καν Και αυτό το μήνυμα που γράφω δε καταλαβαίνω ακριβώς τι αφορά Irish Coffee...μεγάλος μύθος! Δεν υπάρχει πουθενά στην Ιρλανδία (έχω ζήσει εκεί και όταν το έλεγα στους Ιρλανδούς γελάγανε)...Αμερικάνικη επινόηση, πιθανών από τους Ιρλανδούς που μεταναστεύσανε εκεί.Γιατί στην Ιρλανδία είναι γνωστό ότι έχουν ατέλειωτες εκτάσεις που καλλιεργούν καφέ και θιχτηκαν Μου θυμίζει μερικούς που κραζουν το freddo espresso,επειδή και καλά οι ιταλοί δε πίνουν κρύους Ε χεστήκαμε τι πίνουν οι ιταλοί, εδώ στην Ελλάδα τα θέλουμε όλα φραπέ με παγάκια και στον κρύο espresso πήγαμε για να μην πίνουμε κρύο ness 2
ADHD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το δεύτερο μες στη μέρα δε παιζει και τόσο ρόλο πότε, αν δε πιω όμως τον πρώτο δεν επικοινωνω επίσης Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και τώρα ξεκίνησα να πίνω και αν έρθει κάποιος να μου μιλήσει δε θα καταλάβω τι μου λέει, δε με νοιάζει τι μου λέει, μάλλον δε θα απαντήσω καν Και αυτό το μήνυμα που γράφω δε καταλαβαίνω ακριβώς τι αφορά Γιατί στην Ιρλανδία είναι γνωστό ότι έχουν ατέλειωτες εκτάσεις που καλλιεργούν καφέ και θιχτηκαν Μου θυμίζει μερικούς που κραζουν το freddo espresso,επειδή και καλά οι ιταλοί δε πίνουν κρύους Ε χεστήκαμε τι πίνουν οι ιταλοί, εδώ στην Ελλάδα τα θέλουμε όλα φραπέ με παγάκια και στον κρύο espresso πήγαμε για να μην πίνουμε κρύο ness Αυτο ακριβως παθαινω και εγω, 2 δοσεις βαζω τουλαχιστον αν τον φτιαξω εγω(σαν καλος barista) αν παρω απο εξω πρεπει να πιω 2 δεν μου φτανει ο ενας για να λειτουργησω.. 1
tsakonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Irish Coffee...μεγάλος μύθος! Δεν υπάρχει πουθενά στην Ιρλανδία (έχω ζήσει εκεί και όταν το έλεγα στους Ιρλανδούς γελάγανε)...Αμερικάνικη επινόηση, πιθανών από τους Ιρλανδούς που μεταναστεύσανε εκεί. spaghetti bolognese φαση
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εγω πινω 1 καφε την ημερα,το πολυ 2.Η espresso η Fredo espresso. Το πρωι δεν πινω καφε απαραιτητα για να ξυπνησω,αν και βοηθαει λιγο,ειναι και η ιδεα πιστευω. Τοσα χρονια ξυπνουσα κατα τις 06:15-06:30 και 06:50-07:00 ημουν στην δουλεια χωρις να εχω πιει καφε πριν,επινα μετα. Ξυπνουσα πανω στο μηχανακι... Τοτε επινα φραπε,τον εχω κοψει πλεον εδω και χρονια γιατι ειχα καποιες ενοχλησεις στο στομαχι. Απο οταν βαζω καστανη ζαχαρη την συνηθισα και δεν μπορω να βαλω την κανονικη.
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει και ο Greenlandish Coffee, παραλλαγή του Irish, πιο γαμάτη κατ' εμέ. Τώρα να έβγαλαν καφέ οι Γροιλανδοί λίγο δύσκολο το κόβω. Ποιος ξέρει ποιος τους ονοματίζει...
MT60RS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο ακριβως παθαινω και εγω, 2 δοσεις βαζω τουλαχιστον αν τον φτιαξω εγω(σαν καλος barista) αν παρω απο εξω πρεπει να πιω 2 δεν μου φτανει ο ενας για να λειτουργησω.. σαν να την εχεις δει και πολυ barista να'ουμ' αδερφακι μου
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως εχω έναν καφετζή στην οικοδομή που εχει τέτοια μαεστρία και γνώση περί του καφέ, που προβληματίζομαι για το αν θα τον αποκαλώ καφετζή ή μπαρίστα. Βασανίζομαι. 1
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εγω πινω 1 καφε την ημερα,το πολυ 2.Η espresso η Fredo espresso. Το πρωι δεν πινω καφε απαραιτητα για να ξυπνησω,αν και βοηθαει λιγο,ειναι και η ιδεα πιστευω. Τοσα χρονια ξυπνουσα κατα τις 06:15-06:30 και 06:50-07:00 ημουν στην δουλεια χωρις να εχω πιει καφε πριν,επινα μετα. Ξυπνουσα πανω στο μηχανακι... Τοτε επινα φραπε,τον εχω κοψει πλεον εδω και χρονια γιατι ειχα καποιες ενοχλησεις στο στομαχι. Απο οταν βαζω καστανη ζαχαρη την συνηθισα και δεν μπορω να βαλω την κανονικη. Όταν οδηγείς ξυπνάς αυτό είναι αλήθεια, εγώ όμως οδηγώ ούτε 2 χλμ οπότε δε μου κάνει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα