Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σου προκαλεί υπνηλία ο καφές? Are you from planet Earth?
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό...δεν μπορώ να το καταλάβω! Άντε να μην σε ξυπνάει, αλλά να σου προκαλεί και υπνηλία πως γίνεται;! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πως ξυπνάς?? όπως ξύπναγε ο κόσμος πριν τον καφέ 2
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όπως προείπα, δεν χρειάζομαι καφέ για να ξυπνήσω ούτε για να έχω ενέργεια, είμαι μονίμως τσιτωμένη Αυτό με την υπνηλία που προκαλεί, γίνεται συνήθως σε άτομα με ADHD. Τους παρέχει το αντίθετο αποτέλεσμα. 1
Adon1s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πιθανως τις πρωτες φορες να μην τον επινες καλα φτιαγμενο και να σου εκανε χαλια εντυπωση . Πχ πρωτος φραπες που ηπια ηταν επιπεδου φραπε κυλικειου , νεροφραπες της κακιας ωρας δηλαδη . Ε ξανα εδωσα ευκαιρια και αλλου και κατεληξα να πινω εσπρεσσο. Οπως επισης μια φορα εφαγα χαλια χαλβα μικρος και μεχρι τα 19 δεν ηθελα ουτε να τον βλεπω .
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν δοκίμασα ποτέ καφέ από μόνη μου, αλλά άλλοι με πίεζαν.. Από πολύ μικρή που έβλεπα τους άλλους να πίνουν, εμένα ποτέ απλά δεν μου έκανε την αίσθηση να πιω. Δοκίμασα 2-3 φορές, ποτέ ξανά
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 όπως ξύπναγε ο κόσμος πριν τον καφέ Με δυσκολια δηλαδη; 2
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 όπως ξύπναγε ο κόσμος πριν τον καφέ Υπήρχε κόσμος πριν τον καφέ; 2
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που με ξυπνάει είναι να πιω νερό με το πoυ ανοίξω τα μάτια μου και μετά απαραίτητα πρωινό. Αν δεν φάω, δεν λειτουργώ
gatokoritso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι μονίμως στην πρίζα από μόνη μου. Αν πιω καφέ (πέρα το οτι θα αηδιάσω), μου προκαλεί υπνηλία. μια απο τα ιδια ο καφες με χαλαρωνει απιστευτα.σε κατασταση πού και μια ωρα πριν απο τον υπνο να πιω δεν θα με επηρεάσει.οσο για την αηδία ενα εχω να σου πω πηγαινε να πιεις κανενα αφρικανικο καφε(kenya,ethiopia κτλ) και ελα μετα να μου πεις το παραμύθι.η μερα με τη νυχτα στη γευση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Με δυσκολια δηλαδη; με κρύο νερό στη μούρη
ADHD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όπως προείπα, δεν χρειάζομαι καφέ για να ξυπνήσω ούτε για να έχω ενέργεια, είμαι μονίμως τσιτωμένη Αυτό με την υπνηλία που προκαλεί, γίνεται συνήθως σε άτομα με ADHD. Τους παρέχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Οχι και τοσο απο οσο ξερω, απλα σε βοηθαει να συγκεντρωθεις καλυτερα, εγω χωρις 2 esspresso τουλαχιστον ειναι αδυνατο να επικοινωνήσω με το περιβάλλον το πρωι.. Μηπως δεν εχεις πιει αρκετο καφε απο καλο barista και δεν σου αρεσει?? (ετσι για να ριξουμε και λιγο λαδι στη φωτια.. ) 1
Unabomber Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οχι και τοσο απο οσο ξερω, απλα σε βοηθαει να συγκεντρωθεις καλυτερα, εγω χωρις 2 esspresso τουλαχιστον ειναι αδυνατο να επικοινωνήσω με το περιβάλλον το πρωι.. Μηπως δεν εχεις πιει αρκετο καφε απο καλο barista και δεν σου αρεσει?? (ετσι για να ριξουμε και λιγο λαδι στη φωτια.. )
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οχι και τοσο απο οσο ξερω, απλα σε βοηθαει να συγκεντρωθεις καλυτερα, εγω χωρις 2 esspresso τουλαχιστον ειναι αδυνατο να επικοινωνήσω με το περιβάλλον το πρωι.. Μηπως δεν εχεις πιει αρκετο καφε απο καλο barista και δεν σου αρεσει?? (ετσι για να ριξουμε και λιγο λαδι στη φωτια.. ) Χαχα όχι όχι Αν θέλω να συγκεντρωθώ ακούω μουσική. Για να επικοινωνήσω και να μιλήσω με κάποιον το πρωι το κάνω αφού φάω, αν δεν φάω μουγκρίζω και απλά δεν μιλιέμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα