Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας δουλεύεις; Τράβα να δουλέψεις σε μικέλ/starbucks παρεμφερή ή σε κανά καφέ της γειτονιάς και εξασκήσου.

Δες και καμιά δεκαριά βιντεάκια στο youtube και έτοιμος.

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι περισσότερη εκπαίδευση θα θέλει ο καφεπώλης παρά ο φυσικός στο Cern...

Μα γιατι

Παντα ηθελα να γινω μπαριστας .

Απλα απορουσα αν υπαρχει και #ειδικη σχολη που σε μαθαινουν πως να φτιαχνεις καφε και πως να φτιαχνεις καρδιες και δεντρακια με το αφρογαλο.

Για χομπυ για το σπιτι καλο ειναι .

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδες τα σεμινάρια τελικα ποιανουν τόπο

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω εκανα μονος μου σημερα esspresso και ειπα στον εαυτό μου καθως απολάμβανα την απίστευτη γευση του " Πω πω τι εφτιαξα παλι, αυτος ειναι καφες, barista επρεπε να ειχα γινει.."

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατι δεν γίνεσαι .Ποτε δεν ειναι αργα .Ιδικά αμα εισαι τοσο καλώς οσο λες...............Τετοια ταλεντα δεν πρεπει να πηγαίνουν χαμένα.Γιατι να στερείς την ανθρωπότητα απο ενα ταλεντο σαν και σενα..........δεν θα χρειαστείς και σεμιναρια................

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα, αφου το Μικελ στις αγγελίες του ψάχνει για barista, προσλαμβάνει και πληρώνει καποιο ατομο για barista, τι μας πειραζει να αποκαλείται barista; Αυτος που πληρώνει αποφασίζει πως ονομαζεται η θεση, ας το πουνε και πυρηνικο καφετζη τα Μικελ, γουστο τους και καπέλο τους....

• Like 2
Δημοσ.

σε ποιο Post? πόσο είναι ο μισθός τελικά?

Γράφτηκε στις πρώτες σελίδες για βασικό και ίσως λίγο παραπάνω(του στιλ "από ότι έχω ακούσει" κ.λπ)

Αν θέλει ακριβές νούμερο η ts, ας ρωτήσει κάποιον εργαζόμενο απευθείας, εδώ δύσκολο να βρει τέτοια απάντηση

Δημοσ.

Γράφτηκε στις πρώτες σελίδες για βασικό και ίσως λίγο παραπάνω(του στιλ "από ότι έχω ακούσει" κ.λπ)

Αν θέλει ακριβές νούμερο η ts, ας ρωτήσει κάποιον εργαζόμενο απευθείας, εδώ δύσκολο να βρει τέτοια απάντηση

Κι όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...