Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκινάω εκπαίδευση την Δευτέρα για να δουλέψω ως μπαριστα σε ενα από τα Μικελ!

θα δουλευω 8ωρο, ξέρετε πόσο είναι ο μισθος; γιατι δε μου αναφέρανε τίποτα περι χρημάτων.. Επίσης ξέρετε εάν το καλοκαίρι θα έχω άδεια και εάν ναι πόσο καιρο; επειδή καθε χρόνο πάω Αμερική τον Ιούνιο ή Ιούλιο ή Αυγούστου για 3 περίπου εβδομάδες για να βλέπω τα ξαδέρφια μου

Δημοσ.

Ξεκινάς δουλειά χωρίς να ξέρεις ούτε το μισθό, ούτε τις άδειες που δικαιούσαι. Τουλάχιστον με τι έχει να κάνει αυτή η δουλειά ξέρεις, ή θα το δούμε στην πορεία;

• Like 12
Δημοσ.

αν ξέρετε κάτι πείτε μου, αλλιώς να το σκεφτώ. γιατί ξέρω με τι έχει να κάνει η δουλειά αυτή. Εγώ απλά θέλω να μαζέψω λεφτά και να φύγω για σπουδές έξω σε 1-2 χρόνια. κατά τ'άλλα δε με νοιάζει κατι άλλο. και όχι δεν μου ανέφεραν ούτε μισθό ούτε άδειες. πήγα στην συνέντευξη και μετά από μια μέρα με πήρανε να μου πούνε ότι επιλέχθηκα και θα ξεκινήσω την εκπαίδευση.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ Ιωαννα εισαι απιστευτη... :blink:

Εμεις θα σου πουμε ποσα θα σου δινουν?

Τι παει να πει ο τιτλος...barista??? καφεδες θα φτιαχνεις.Καφετζού δηλαδη.

Φετος το καλοκαιρι,δεν θα σε δουν τα ξαδερφια σου...

• Like 2
Δημοσ.

Πως την πατάνε έτσι τα νέα μέλη συνέχεια και κάνουν ερωτήσεις περιμένοντας να πάρουν σοβαρές απαντήσεις σε αυτό το φόρουμ...

Στην τύχη να διαλέξουν 5-10 τόπικς για να διαβάσουν πριν ποστάρουν το δικό τους, θα δούνε πόσο σοβαρές είναι οι απαντήσεις και πόση βοήθεια προσφέρουν.

Περιμένουν σαν τα αρπακτικά όλοι να την πούνε στο κάθε νέο μέλος που μέσα στην άγνοια του κάνει μια ερώτηση.

Κανείς ποτέ δεν έχει δει κάποιον μικρό σε ηλικία στην Ελλάδα που κατάφερε μετά κόπων και βασάνων μετά από μήνες ή χρόνια ψαξίματος να βρει μια δουλειά που να βγάζει το μεροκάματο και που να ντράπηκε ή να φοβήθηκε να ρωτήσει "πόσα ακριβώς θα παίρνω" γιατί περιμένουν άλλοι 1000 από πίσω για την ίδια δουλειά.

On topic, αμφιβάλλω αν θα είναι περισσότερο ή έστω λίγο περισσότερο από τον βασικό μισθό.

Ρώτα κάποιον από την εταιρία να μάθεις, δεν είναι ντροπή. Κανείς εδώ που δεν έχει προσωπική εμπειρία δεν μπορεί να

μαντέψει ή να ξέρει ακριβώς το πόσο πληρώνεται κάποιος στο Μικέλ.

Όπως και να 'χει, 3 βδομάδες άδεια με την μία το καλοκαίρι και ενώ ακόμα δεν έπιασες δουλειά καλά καλά, απλά αποκλείεται

να πάρεις.

• Like 21
Δημοσ.

Περιμένουν σαν τα αρπακτικά όλοι να την πούνε στο κάθε νέο μέλος που μέσα στην άγνοια του κάνει μια ερώτηση.

Τι να κάνουμε, πλήττουμε...

• Like 14
Δημοσ.

Πως την πατάνε έτσι τα νέα μέλη συνέχεια και κάνουν ερωτήσεις περιμένοντας να πάρουν σοβαρές απαντήσεις σε αυτό το φόρουμ...

Στην τύχη να διαλέξουν 5-10 τόπικς για να διαβάσουν πριν ποστάρουν το δικό τους, θα δούνε πόσο σοβαρές είναι οι απαντήσεις και πόση βοήθεια προσφέρουν.

Κανείς ποτέ δεν έχει δει κάποιον μικρό σε ηλικία στην Ελλάδα που κατάφερε μετά κόπων και βασάνων μετά από μήνες ή χρόνια ψαξίματος να βρει μια δουλειά που να βγάζει το μεροκάματο και που να ντράπηκε ή να φοβήθηκε να ρωτήσει "πόσα ακριβώς θα παίρνω" γιατί περιμένουν άλλοι 1000 από πίσω για την ίδια δουλειά.

On topic, αμφιβάλλω αν θα είναι περισσότερο ή έστω λίγο περισσότερο από τον βασικό μισθό.

Ρώτα κάποιον από την εταιρία να μάθεις, δεν είναι ντροπή. Κανείς εδώ που δεν έχει προσωπική εμπειρία δεν μπορεί να

Όπως και να 'χει, 3 βδομάδες άδεια με την μία το καλοκαίρι και ενώ ακόμα δεν έπιασες δουλειά καλά καλά, απλά αποκλείεται

να πάρεις.

Willy-wonka-you-must-be-new-here.jpg

• Like 5
Δημοσ.

να πάρεις.

Στάκα στάκα... Επειδή αν κάποιος έχει να δουλέψει μία άλφα χρονική περίοδο και βρει κάποια δουλειά, σημαίνει πως θα πρέπει να είναι με την ουρά στα σκέλια στην εκάστοτε συνέντευξη? Τι συμπεριφορά ενηλίκου ατόμου είναι αυτή? Και είναι ντροπής ερώτηση σχετικά με τον εκάστοτε μισθό που θα παίρνει? Να μην γνωρίζει? Θα δουλεύει μήπως για την ψυχή της μάνας του, ή μήπως επειδή βαριέται? Πολλή ηττοπάθεια έχει μαζευτεί και δεν μου αρέσει καθόλου.

• Like 8
Δημοσ.

Ψάξε για ένα θέμα με μικελ είχε νομίζω γραφτεί ο μισθός. Όσο για το τρεις βδομάδες άδεια σε ικετεύω πάρε αύριο τηλ να ρωτήσεις (λεγοντας φυσικά ότι χρειάζεσαι τις διακοπές για συγγενείς στο αμερικα ) και ενημέρωσε λέξη λέξη την απάντηση τους.

6f6.gif

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...