angelosxatz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια...λοιπον πηρα εναν ssd samsung pro 850 128gb και τον τοποθετησα πανω..εκανα clone disk απο τον παλιο μου δισκο,εκλεισα το pc μετα τη μεταφορα αποσυνδεσα τον παλιο δισκο αλλα οταν ανοιξα το pc με τον καινουριο ssd μου βγαζει το μηνυμα loading operating system....disk boot failure,insert system disk and press enter..να επισυμανω οτι πριν κανω clone disk προσπαθησα να περασω τα windows απο cd κατευθειαν στον ssd(κανοντας τον first boot device) αλλα και παλι μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα..μηπως ξερετε τι γινεται να με βοηθησετε..;!ευχαριστω εκ των προταιρων! Sent from my iPhone using Insomnia
EddieObscurant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 αφου κανεις clone το δίσκο και βαλεις τον ssd εισαι σίγουρος οτι ο ssd ειναι 1st booting device , γιατι οταν βάζεις/βγαζεις δισκους αλλαζει η σειρα Απο κει περα δεν ξερω ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις και αν τα χεις κάνει ολα καλα με το clone disk αλλα εχω την εντυπωση οτι ο samsung 850 εχει και το migration software για αυτή τη δουλεια. Τελος δοκιμασε αν θες να παρεις backup καπου ολο το δισκο και να τον κανεις restore στον ssd.
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα να αφήσεις το clone στην άκρη μιας και ειναι και καινούργιος δίσκος πέρνα τα windows απο την αρχή , σιγουρέψου οπως ειπε το παιδί οτι ειναι 1st boot device στο bios και μετα αν δεν σου βρίσκει τον δίσκο στην εγκατάσταση μπές στο bios και γύρνα το ahci σε ide 1
angelosxatz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ειναι 1rst divice και εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες ide hci raid τα παντα..αφηστε στην ακρη το clone πειτε οτι δεν σας το ειπα ποτε..προσπαθω να περασω κανονικα τα windows με cd αλλα και παλι τιπτ..μου βγαζει αυτο το μηνυμα boot failure κτλ... Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε αλλο δισκάκι των windows ή με usb stick
angelosxatz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιος φιλε το εκαναααα!το cd μαλλον ηταν προβληματικο!εβαλα αλλο και ολα καλα!να σε ρωτησω κατι τελευταιο αν ξερεις..στις επιλογες ide raid και ahci τι πρεπει να ειναι κανονικα για τους ssd..;γιατι οτιδηποτε αλλο βαλω εκτος απο ide μου πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκινηση..τι σημαινουν αυτες οι επιλογες γενικα αν ξερεις..;!ευχαριστω για τη βοηθεια! Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το ahci ειναι για όλους τους δίσκους οχι μονο για τον ssd και λογικό ειναι να σου πετάει μπλέ οθόνη , για να το ενεργοποιήσεις σωστά ακολούθησε τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
angelosxatz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ΦΙΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ!ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΩΡΑ..ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ SSD ΓΙΑ PERMORMANCE ΚΤΛ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ SATA INTERFACE ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΩΔΙΟ SATA II KAI OXI SATA III..ΕΝΩ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ sata III ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ SATA III ΚΑΛΩΔΙΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..?<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ποιά μητρική έχεις και μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ
duffyduck Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 και επισης τα καλωδια sata2 και sata3 ειναι το ιδιο
angelosxatz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εχω την gigabyte GA-970A-D3.. Sent from my iPhone using Insomnia
angelosxatz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι δεν ειναι το ιδιο ολες οι θυρες..;αφου εχει λεει 6xsata 3! Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλά άλλαξε θύρα sata μπορεί αυτη να εχει πρόβλημα η οτιδήποτε
angelosxatz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οκ φιλε ευχαριστω για τη βοηθεια θα το προσπαθησω αυριο γιατι σημερα δεν θα ειμαι σπιτι και θα σου πω! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα