Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, (προφανως ηθελα να γραφω 'προβλημα συνδεσης')

Εχω double play σε forthnet την 24αρα και συγχρονιζω στα 10 μαζι με fastpath. Εδω και ενα χρονο δουλευουν ολα ρολοϊ, εκτος απο την τελευταια μιαμιση βδομαδα που το χει ξεκωλιασει...Οταν μπαινω youtube μπορω και βλεπω βιντεο σε 1440p, τα φορτωνει μια χαρα, live streaming ομως στο twitch δεν μπορω να δω γιατι καθε 10 δευτερολεπτα κανει reloading. Και επειδη παιζω CS ενω μπορει να βρω server με 60 ping μεσα το παιχνιδι ειναι laggy κανει το γνωστο που σε πηγαινει πισω... Γενικα εχει ανεβει και το ping...Μιλησα καποιες φορες με τεχνικους κτλ αλλα οτι ναναι ξερετε.. Υπαρχει γενικα αυτο το προβλημα τον τελευταιο καιρο με την forthnet,τι γινεται? Ειμαι ο μονος??Βαζω και τα stats απο router:

SNR Margin: 5.2 | 6.0

line attenuation: 24.8 | 15.1

data rate: 10401 | 893

max data: 11364 | 889

CRC: 123 | 0

Αριστερα το download, δεξια το upload και η πολη μου ειναι Βολος.

Το snr margin στο download ειναι λιγο χαμηλο, το χω δει και στο 4!

Δημοσ.

Γεια, (προφανως ηθελα να γραφω 'προβλημα συνδεσης')

Εχω double play σε forthnet την 24αρα και συγχρονιζω στα 10 μαζι με fastpath. Εδω και ενα χρονο δουλευουν ολα ρολοϊ, εκτος απο την τελευταια μιαμιση βδομαδα που το χει ξεκωλιασει...Οταν μπαινω youtube μπορω και βλεπω βιντεο σε 1440p, τα φορτωνει μια χαρα, live streaming ομως στο twitch δεν μπορω να δω γιατι καθε 10 δευτερολεπτα κανει reloading. Και επειδη παιζω CS ενω μπορει να βρω server με 60 ping μεσα το παιχνιδι ειναι laggy κανει το γνωστο που σε πηγαινει πισω... Γενικα εχει ανεβει και το ping...Μιλησα καποιες φορες με τεχνικους κτλ αλλα οτι ναναι ξερετε.. Υπαρχει γενικα αυτο το προβλημα τον τελευταιο καιρο με την forthnet,τι γινεται? Ειμαι ο μονος??Βαζω και τα stats απο router:

SNR Margin: 5.2 | 6.0

line attenuation: 24.8 | 15.1

data rate: 10401 | 893

max data: 11364 | 889

CRC: 123 | 0

Αριστερα το download, δεξια το upload και η πολη μου ειναι Βολος.

Το snr margin στο download ειναι λιγο χαμηλο, το χω δει και στο 4!

Και εγω παντως εχω θεματακια με Con X. 24αρα τρομαρα τους για να πιανω 7.5 και να θεωρουμαι μου λενε και απο τους τυχερους λογω περιοχης.Απο τους τυχερους που πληρωνω κατι που εχω αποδοση 1/3..... Οσο για τα Ping και εγω χτυπαγα κατι 160ρια στο Counter Strike απο το πουθενα χωρις να κατεβαζω κατι απο πισω....

Δημοσ.

Και εγω παντως εχω θεματακια με Con X. 24αρα τρομαρα τους για να πιανω 7.5 και να θεωρουμαι μου λενε και απο τους τυχερους λογω περιοχης.Απο τους τυχερους που πληρωνω κατι που εχω αποδοση 1/3..... Οσο για τα Ping και εγω χτυπαγα κατι 160ρια στο Counter Strike απο το πουθενα χωρις να κατεβαζω κατι απο πισω....

Καλα κλασσικο αυτο...Ειμαστε  καταραμενοι να εχουμε σαπια συνδεση..Στο εξωτερικο θα μπουν σε καινουρια τεχνολογια και μεις ακομα vdsl δεν θα χουμε παρει...Το ping ειναι απαραδεχτο, και το θεμα ειναι οτι μου χαλαει και το twitch.Περιεργως το youtube παιζει..

Οπως εχει ηδη απαντηθει σε αλλα 150 threads κ status , εχει θεματα η Forthnet εδω κ κανα 2 βδομαδες

Υπομονη

Πριν ανοιξω το θεμα κοιταξα να δω αν υπαρχει καποιο τρεχον για την forthnet αλλα δεν βρηκα... Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γιατι θα φαω κανα conx αμα το συνεχισουν για πολυ..

Δημοσ.

https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 . Τους στέλνεις μίνιμα εδώ για να στο φτιάξουν το πρόβλημα 

Αν θελω παιρνω τηλ με τη μια για ποιο λογο να περιμενω αυτους να επικοινωνησουν μαζι μου? Ασε που δεν μπορουν να κανουν και τιποτα, εχω μιλησει 4 φορες...Εχουν προβλημα γενικα στο δικτυο αυτη την στιγμη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...