AlienTechGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στο forum, Έχω έναν πύργο με έναν E8400 και 2GB DDR2 RAM.Για internet κτλ είναι μια χαρά,αλλά επειδή θέλω να παίξω κάνα παιχνίδι,σκέφτομαι να βάλω μία 2άρα RAM ακόμα ώστε να πάω στα 4GB και μία καρτούλα επιπέδου 7750 και άνω. Παιχνίδια παίζω μόνο αθλητικά και racing (NBA,Pro και NFS με λίγα λόγια) και η ανάλυση της οθόνης μου είναι 1440x900 μεν αλλά τα παιχνίδια θα τα παίζω σε TV 23" 1080p. Αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση ή καλύτερα να μαζέψω χρήματα και να πάω σε κονσόλα (μάλλον next-gen);;
SOAD1981 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τοσο παλιο σοκετ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε καλυψει . η αναλυση που ανεφερες ισως σε βοηθησε για αξιοπρεπη παιχνιδια . αντι για 2αρα αν μπορουσες να βρεις μια 4αρα μεταχειρισμενη να πας στα 6 GB θα ηταν καλυτερα . οσο για καρτα βρες καμμια 7790 . ddr2 φανταζομαι εχεις?
AlienTechGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τοσο παλιο σοκετ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε καλυψει . η αναλυση που ανεφερες ισως σε βοηθησε για αξιοπρεπη παιχνιδια . αντι για 2αρα αν μπορουσες να βρεις μια 4αρα μεταχειρισμενη να πας στα 6 GB θα ηταν καλυτερα . οσο για καρτα βρες καμμια 7790 . ddr2 φανταζομαι εχεις? Δυστυχώς ναι,DDR2 έχω.Φαντάζομαι πάντως ότι ο CPU μπορεί να αντέξει Pro και NBA 2k...για NFS παίζω μόνο τα παλιά (Shift 2 πχ) και όχι καινούργια όπως Rivals...για κάρτα θα τσιμπήσω την πιο VFM 77X0 που θα βρω.
SOAD1981 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τον εχω και γω τον 8400 . ειναι αξιοπρεπεις τηρουμενων των αναλογιων
Physiciant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δες μέχρι πόσα GB ram δέχεται η μητρική για να μην δώσεις τσάμπα λεφτά
AlienTechGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δες μέχρι πόσα GB ram δέχεται η μητρική για να μην δώσεις τσάμπα λεφτά Το έδωσα το συστηματάκι τελικά...μέχρι 8GB σήκωνε πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα