d1versify Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι ο χειρότερος στα κινητά.. Πήρα ένα με 50 ευρώ ενα ΝΟΚΙΑ και το touch δουλεύει όποτε θέλει, Wi-fi δεν έχει. Τσάμπα τα 50. Θα ξαναδώσω 150 αυτή τη φορά και θέλω κατι μικρό αν γίνεται και ωραίο design . κατα τ΄αλλα δε με ενδιαφερει οτι και να ειναι.. καμια ιδεα?
GianniSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 <p>Καλησπέρα είμαι ο χειρότερος στα κινητά..</p> <p>Πήρα ένα με 50 ευρώ ενα ΝΟΚΙΑ και το touch δουλεύει όποτε θέλει, Wi-fi δεν έχει.</p> <p>Τσάμπα τα 50. </p> <p>Θα ξαναδώσω 150 αυτή τη φορά και θέλω κατι μικρό αν γίνεται και ωραίο design .</p> <p>κατα τ΄αλλα δε με ενδιαφερει οτι και να ειναι.. καμια ιδεα?</p> <p> </p> Θα μπορούσες να δεις τα μότο g πρώτης γενιάς το lg l90 και λίγο πιο ψηλά το μοτο 2ης γενιάς. Νομίζω πως ένα από αυτά θα σε καλύψει απόλυτα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 απο περιεργια και μονο ποιο νοκια πηρες με τα 50 ευρο π λες στην αρχη?
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι ο χειρότερος στα κινητά.. Πήρα ένα με 50 ευρώ ενα ΝΟΚΙΑ και το touch δουλεύει όποτε θέλει, Wi-fi δεν έχει. Τσάμπα τα 50. Θα ξαναδώσω 150 αυτή τη φορά και θέλω κατι μικρό αν γίνεται και ωραίο design . κατα τ΄αλλα δε με ενδιαφερει οτι και να ειναι.. καμια ιδεα? Για την ιστορια αν εχει προβλημα δικαιουσαι αλλαγη λογω εγγυησης ή εστω πιστωτικο ,αρα οχι δεν πηγαν τσαμπα τα 50ευρω. Για το οτι δεν εχει Wi fi αν το ηθελες δεν φταιει το κινητο αλλα εσυ που δεν το εψαξες πριν το παρεις.
d1versify Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @Fulgore Δε μπορούσα να φανταστώ οτι θα υπάρχει smartphone χωρις wireless. Εντάξει ήμουν άσχετος απο κινητά αλλα αυτο δε πέρναγε απτο μυαλο μου. Καλα οχι οτι το χρειαζομουν αλλα τελος παντων! Θεωρείται ελαττωμα ομως οτι το touch ειναι κακο? Μπορει απλα να ειναι ενα κακο κινητο, μιας και πληρωσα 50 ευρω. @Αλέξανδρος Το Nokia Asha 230 (dual sim) @Giannism Από διάρκεια ζωής τι λένε αυτά που πρότεινες? Γιατι δεν είναι πολυ του κινητού γενικοτέρα. Μπορει να ξαναπάρω σε 3 χρόνια ξανά.
GianniSM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @Fulgore Δε μπορούσα να φανταστώ οτι θα υπάρχει smartphone χωρις wireless. Εντάξει ήμουν άσχετος απο κινητά αλλα αυτο δε πέρναγε απτο μυαλο μου. Καλα οχι οτι το χρειαζομουν αλλα τελος παντων! Θεωρείται ελαττωμα ομως οτι το touch ειναι κακο? Μπορει απλα να ειναι ενα κακο κινητο, μιας και πληρωσα 50 ευρω. @Αλέξανδρος Το Nokia Asha 230 (dual sim) @Giannism Από διάρκεια ζωής τι λένε αυτά που πρότεινες? Γιατι δεν είναι πολυ του κινητού γενικοτέρα. Μπορει να ξαναπάρω σε 3 χρόνια ξανά. Νομίζω μια χαρά θα σε καλύψουν για χρήση τηλεφώνου λίγο ίντερνετ καμιά φώτο κλπ. Μην έχεις πολλές απαιτήσεις, αλλά στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις κάτι καλύτερο
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @Fulgore Δε μπορούσα να φανταστώ οτι θα υπάρχει smartphone χωρις wireless. Εντάξει ήμουν άσχετος απο κινητά αλλα αυτο δε πέρναγε απτο μυαλο μου. Καλα οχι οτι το χρειαζομουν αλλα τελος παντων! Θεωρείται ελαττωμα ομως οτι το touch ειναι κακο? Μπορει απλα να ειναι ενα κακο κινητο, μιας και πληρωσα 50 ευρω. @Αλέξανδρος Το Nokia Asha 230 (dual sim) @Giannism Από διάρκεια ζωής τι λένε αυτά που πρότεινες? Γιατι δεν είναι πολυ του κινητού γενικοτέρα. Μπορει να ξαναπάρω σε 3 χρόνια ξανά. Προβλημα στο Touch εχει και το Lumia 535 το οποιο ομως η Ms βγαζει Update και εχει φτιαξει σε αρκετους,στους υπολοιπους μπορουν να το στειλουν μεσω εγγυησης.
d1versify Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Θα μπορούσες να δεις τα μότο g πρώτης γενιάς το lg l90 και λίγο πιο ψηλά το μοτο 2ης γενιάς. Νομίζω πως ένα από αυτά θα σε καλύψει απόλυτα ΟΚ το Motorola φαινεται εντάξει! το έχει κι ένας φίλος τελικα και μου είπε την παλευει! thanks a lot!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα