Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η πτυχιακή μου θα έχει να κάνει με Web Services. Το "δύσκολο" κομμάτι είναι να βρω έναν τομέα να υλοποιήσω. 

Συγκεκριμένα: Θα υλοποιήσω Web Service/s σε asp.net(C#) και θα υλοποιήσω εφαρμογή για Android & Windows Phone όπου θα χρησιμοποιεί τo/τα Web Service/s.

Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι καλούμαι να φτάξω κάτι "χρήσιμο" και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα.

Έχω σκεφτεί κάτι παρόμοιο με το AirTickets αλλά με πρόσθετες λειτουργίες που "λείπουν και θα ήθελε κάποιος". αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι τα δεδομένα. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η πρόσβαση στα δεδομένα! Θέλω οι ιδέες σας να μεριμνήσουν για την πρόσβαση στα δεδομένα.

(Αλήθεια... πως μπορώ να έχω δεδομένα από Αεροπορικές εταιρείες; παρέχουν κάποιον μηχανισμό ή μόνο με Parsing(fail way) )?

PS: Δεν θέλω να μου προτείνετε κάτι ολοκληρωμένο. Απλά πείτε ότι σας έρθει στο κεφάλι.

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν κάποιο Web Service (ή άλλον μηχανισμό) που δείνει δεδομένα σε κάποιον που τα ζητάει;.

Τέτοιες απαντήσεις θέλω παιδιά. Δεν είναι ανάγκη να μου γράξετε ολόκληρο κείμενο. 2-3 λέξεις που προσδιορίζουν τον τομέα φτάνουν! θα ελέγξω προσωπικά το καθένα από αυτά τι είναι και τι μπορώ να κάνω πάνω σε αυτά.

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Distribution_System

Εννοείται είναι όλα εμπορικά οπότε δεν ξέρω τι περιθώρια έχεις.

Επίσης, επειδή έχω φτιάξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από αυτό που περιγράφεις: το μεγάλο πρόβλημα, πίστεψέ με, δεν είναι τα δεδομένα. Τα δεδομένα είναι το πρόβλημα που φαίνεται μεγαλύτερο απο κει που κάθεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...