Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κατέβασα το windows insider καθ μόλις πατάω να βάλω το ιμειλ μου με γυρνάει πίσω και μ λέει no builds. Εννοείτε πως έχω εγγραφή.Υπάρχει κάποια λύση ?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο το πραγμα που και microsoft k googleμε τα νεα τους λειτουργικα λενε οτι θα τρεχουν σε συσκευες μεχρι με 512 ραμ και στην τελικη δεν συμβαινει γιατι δεν το σχολιαζει κανεις? Αντε το αντροιντ τρεχει σε απειρες συσκευες απο διαφορους κατασκευαστες. Η microsoft ποια δικαιολογια θα εχει που ειναι σχεδον μονη της στην παραγωγη κινητων με το λειτουργικο της? Σχεδον μονη της το τονιζω. 

Εγω π.χ. εχω το λουμια 630 και λουμια 800. Με τα δικα της δεδομενα θα μπορω να το αναβαθμισω στην 10 εκδοση ε? Αν οντως γινει ελατε να μου το πειτε...

• Like 1
Δημοσ.

Ας μην προτρέχουμε...ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Στη μεμψιμοιρία ή στην υπεραισιοδοξία,

την απάντηση δίνει η πράξη.

Δεν έχει κλείσει μέρα που μια μερική και δοκιμαστική έκδοση διατέθηκε για αποσφαλμάτωση.

Έχουμε δρόμο ως το τέλος...

Δημοσ.

Εγω π.χ. εχω το λουμια 630 και λουμια 800. Με τα δικα της δεδομενα θα μπορω να το αναβαθμισω στην 10 εκδοση ε? Αν οντως γινει ελατε να μου το πειτε...

Το lumia 800,δε παει παρα περα απο το wp7.8.

Και για το 630,καλο ειναι να αφησεις ενα τηλ. ή μια διευθυνση για να ερθουμε ή να στειλουμε καποιο να στο πει!

• Like 3
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά το 930 δεν προβλέπεται να λαβει τα w10?

Οχι μονο στα low & middle  end προβλεπεται να περνουν αναβαθμησεις στα wp!Δεν ειναι οπως τα android,που περνουν τα high end!

• Like 14
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά το 930 δεν προβλέπεται να λαβει τα w10?

Soo much trolling...Neeed.....to.....focus...

α) Ειλικρινα, δεν ειστε περισσοτεροι απο 15 ατομα, που εχετε αγορασει το 930...παγκοσμιως!

β) Στο 930 ολοι ξερουμε οτι θα δουλευουν...το πριβιου ειναι για να δοκιμασουμε αν θα λειτουργουν και στις αλλες συσκευες..

γ) Η ms λειτουργει ως αντιGoogle (ετσι για το σπασιμο), πρωτα θα παιρνουν updates οι παλιοτερες συσκευες..

δ) Ρε νιουφη εννιατριαντα, ουτε χρονο δεν εχεις κλεισει και μου θες και γουπου τεν? Προηγουνται οι παλιουρες ρε...

ε) Αυτοι που εχουν σκασει 500€ για wp δεν ξερουν να σεταρουν technical preview. Αν ηξεραν θα μπορουσαν να rootαρουν android, οποτε δε θα επαιρναν wp..

Στα δικα μας τωρα, αυτο το technical preview δεν το εχω καταλαβει. Σε απλα ελληνικα μεταφραζετε ως "beta"? Και ποσο δυσκολο μπορει να ειναι για την MS το να προσλαβει 10ατομα για να το κανουν? Ενα λειτουργικο για κινητα ειναι, ποση ωρα θα παρει να το τεσταρει καποιος που θα ασχοληθει μ'αυτο αποκλειστικα?

Και τελος, ΔΕΝ βαζουμε beta version, technical preview (ή οπως αλλιως το βαφτισει καποιος) στην "κανονικη" μας συσκευη.  Δεν ειναι για χρηση αλλα για τεσταρισμα και γι'αυτο το βαζουμε στη "δευτερη". Ποσοι, απο αυτους που δεν τους λενε Λατση ή Γκεϊτς, εχουν για "δευτερη" συσκευη ενα 930?

υγ. Αυτος ο συνδυασμος με το χτενισμα του Μπελφιορι και με αυτο το κιτρινακι στο κινητο ειναι σκετη τρελα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μόλις τωρα διάβασα οτι το 930 είναι μέσα στη λίστα αυτών που θα λάβουν το update σε 10

Προφανώς και το 930 θα πάρει τα 10. Το σχόλιο του φίλου πάνω ήταν ειρωνικό..

Πιθανότατα όλα τα Lumia με 8 θα τα πάρουν, ακόμα και αυτά με 512 ram, ίσως με κάποιες επιμέρους ελλείψεις λόγω μη υποστήριξης από το hardware. Οπως το σκέφτομαι ίσως να εξαιρεθεί το 620 λόγω μικρότερης οθόνης, αλλά θα δούμε..

• Like 1
Δημοσ.
Δεν ξέρω αλλά μόλις τωρα διάβασα οτι το 930 είναι μέσα στη λίστα αυτών που θα λάβουν το update σε 10

Σαν να κλεβεις εκκλησία..

Δημοσ.

Τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι αγοραζουν high end lumia (το 930 για παράδειγμα....)

Δεν το συνεχιζω γιατι θα γινω κακος και δεν μου ταιριαζει.....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το ότι οι Android fans μπαίνουν για να παραπονεθούν για μία open beta ενός άλλου λειτουργικού, με ξεπερνάει.
Σας ενοχλεί που μας δίνουν open beta;;;
Δεν μας αναγκάζει να βάλουμε beta version. Αν θες να έχεις early access, κάνεις εγγραφή και το κατεβάζεις... Που ακριβώς είναι το αρνητικό;
Άλλοι εδώ μέσα, έχουν WP, δεν έχουν διαβάσει ούτε μισή είδηση, και δεν ρωτάνε... Απλώς λένε ό,τι κατεβάσει η κούτρα, έτσι... Για να περάσει η ώρα...
Ευφυϊα παντού!!!
HELL YEAH!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακε Λυκε ... Αυτο ήταν το καλύτερο τρολλαρισμα του μήνα ...ΛοΛ.

1. Το 930 ειναι στο 300αρι αυτή την στιγμή.

2. Υπάρχουν πολλοί που το πήραν 500 και ξερουν να ρουταρουν android αλλα επιμένουν.

3. Ναι είμαστε περισσότεροι από 15. (ξανά ΛοΛ)

Σίγουρα ειναι ΒΕΤΑ και για τολμηρούς. Αλλα υπάρχει και εφαρμογή που γυρνάς άμεσα σε 8.1 αν χρειαστεί. Το θέμα είναι οτι με 3 τηλ και δεν μπορώ να βάλω preview

Επεξ/σία από colossusr
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...