Προς το περιεχόμενο

Microsoft Lumia 535 Dual SIM Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγο μετά την δοκιμή μας στο Lumia 530, η Microsoft ανακοίνωσε δύο νέα smartphones και σε εκδόσεις Dual SIM, τα Lumia 435 και Lumia 532, και έτσι μπορέσαμε να καταλάβουμε περισσότερα για την στρατηγική της στην κατηγορία των οικονομικών smartphones, την οποία οδηγεί ο πραγματικός αντικαταστάτης του ιδιαίτερα δημοφιλούς Lumia 520, το Lumia 535, που είναι διαφορετικό… “μηχανάκι” από το Lumia 530.

Είναι “άλλο” κινητό το Lumia 535 από αυτό που είχαμε δοκιμάσει πριν μερικές εβδομάδες, και από την πρώτη στιγμή που το πιάσαμε στα χέρια μας αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή για τον σύγχρονο χρήστη με βάση τα χρήματα που του ζητάει.

Πρόκειται για μία σούπερ επιλογή στο εύρος τιμής γύρω από τα €100, αφού επιδεικνύει καλό εξοπλισμό, δύο 5άρες κάμερες, μεγάλη οθόνη 5 ιντσών για άνετη εργασία και πλοήγηση στο Internet, επεκτασιμότητα καθώς και επαρκή ισχύ ώστε να είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα με πολλές σύγχρονες εφαρμογές. Είναι το πρώτο handset που διαθέτει το λογότυπο της Microsoft, και όχι το δοξασμένο λογότυπο της Nokia, και αυτό επίσης το καθιστά ξεχωριστό, σε σχέση με τα άλλα κινητά της εταιρείας. Είναι το πρώτο, από τα πολλά από ότι φαίνεται που θα ακολουθήσουν, στην πορεία για την μεταμόρφωση της αμερικάνικης εταιρείας.

Η Microsoft ξεκίνησε αντίστροφα να ανανεώνει την γκάμα της Nokia, εστιάζοντας την προσοχή της στις οικονομικές συσκευές, και το πρώτο βήμα, που ήταν και το πιο δύσκολο – η αντικατάσταση δηλαδή του πλέον δημοφιλούς Windows Phone- κρίνεται επιτυχημένο. Ας δούμε τους λόγους.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Microsoft Lumia 535 Dual SIM

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το single sim δεν έχει ακουστικά και έχει απλό φορτιστή ... τους τριγμούς που αναφέρατε τους έχει και το μαύρο από την μεριά των πλήκτρων... άμα βάλεις ένα χαρτάκι από κάτω το κρατάει κόντρα το καπάκι και σταματάνε... το πιο εκνευριστικό όμως  είναι ότι άμα έχεις δάχτυλα σαν σμυρνέικα σουτζουκάκια όπως  τα δικά μου δεν μπορείς  να γράψεις  μνμ...

• Like 5

Ωραίο review και συμφωνώ με τα περισσότερα. Προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι οτι μαζεύει γρήγορα δακτυλιες η οθόνη όπως και στα περισσότερα lumia που έχω δει.

Στα αρνητικά σας το 2 με το 3 δεν είναι το ίδιο;

Αγοράστηκε 19/1 το συγκεκριμένο, σε 13 μέρες λειτουργίας (από γυναίκα κιόλας, δηλαδή όχι σκληρή χρήση) έπαψε να ανοίγει η οθόνη, κόλλησε και δεν επανερχόταν ούτε με soft reset, ούτε με hard reset.

Παραδόθηκε σε Nokia Care Center, δεν μπόρεσε να επισκευαστεί ούτε εκεί. Μεταφέρθηκε στα Κεντρικά της ΝΟΚΙΑ (Arvato) όπου και πάλι δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν, και τώρα είναι στο δρόμο για εξωτερικό, στην ΝΟΚΙΑ (έτσι μου είπαν από το Nokia Care Center).

Σε 7 μέρες, θα κλείσω 1 μήνα από την αγορά του, με λιγότερες από τις μισές μέρες στην κατοχή μου να το έχω και τις υπόλοιπες στο σέρβις για επισκευή, και εγώ χωρίς τηλέφωνο είμαι ακόμη!!!

Ποιότητα λοιπόν, υπό του μηδενός για το συγκεκριμένο, και σίγουρα ελαττωματική παρτίδα που παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους.

• Like 1

@topmar έτυχε και έπεσες σε τέτοια συσκευή.

Του αδερφού μου δεν έχει κανένα θέμα και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Περιμένει πως και πως τα W10.

Ειναι τρελο vfm. Πολύ φθηνό και με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά.

Ρε παιδια ολα καλα. οκ ειναι φθηνο αλλα παντου διαβαζω οτι εχει προβλημα με το multitouch. Αρα τι να λεμε? Κι εγω ηθελα να το αγορασω σαν δευτερο κινητο αλλα αφου εχουν χιλιαδες ατομα προβλημα με το touch, τοτε πιστευω οτι δεν αξιζει ακομη και 100 ευρω που κανει.

• Like 1

Ρε παιδια ολα καλα. οκ ειναι φθηνο αλλα παντου διαβαζω οτι εχει προβλημα με το multitouch. Αρα τι να λεμε? Κι εγω ηθελα να το αγορασω σαν δευτερο κινητο αλλα αφου εχουν χιλιαδες ατομα προβλημα με το touch, τοτε πιστευω οτι δεν αξιζει ακομη και 100 ευρω που κανει.

Διάβασε το review, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά σ' αυτό

Μάλλον θα το αγοράσω και εγώ σε κανά μήνα!Από ότι διάβαζα υπάρχει μία συγκεκριμένη σειρά παραγωγής που είχε hardware πρόβλημα και δεν έστρωσε με το software update...Αν θυμάμαι καλά η 0.30 κάτι ενώ οι μετέπειτα 0.50 κάτι δεν είχε θέμα μετά το software update και hard reset

Πολύ καλό φαίνεται. Δυστυχως εξω από τα γουστα μου το μέγεθος (5 ιντσες). προτιμω πιο μικρα κινητα και είναι για μενα το πρωτο που κοιταω. πολύ καλο παντως μπραβο στην MS

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...