Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα έχω ένα προβληματισμό.εχω τρεις κάμερες ip και ένα καταγραφικό όλα καλωδιακά.εδώ και τρεις μέρες που τσακώθηκα με το γειτονα μου είπε να ξηλοσω τα καλώδια που περνούν από το οικόπεδο του...........τα καλώδια των καμερών....ανάμεσα στην αποθήκη και το σπιτιμου παρεμβαλεται ένα οικόπεδο και έχω περάσει τα καλώδια από κει.ρευμα εχω και στο σπίτι και στην αποθήκη.το καταγραφικό το έχω στο σπίτι.

Η απορία:

αν τις συνδεσω σε ένα router ασύρματο και βάλω και ένα άλλο στο καταγραφικό θα έχω αποτέλεσμα?υπάρχει οπτική επαφή.

Δημοσ.

πως όμως είναι πιο σωστό?με acces point se bridge mode η με router σε AP Kai AP clientmode?

με access point δεν μπορεις.δυσκολο δηλαδη να βαλεις ενα Repeater απο την αλλη πλευρα και να πιανει μεχρι το σπιτι σου μεσα.οποτε απο την μια πλευρα θες ap που μαλλον θα ειναι εξωτερικης χρησης και απο την αλλη πλευρα θα ειναι σαν client/wireless bridge που θα συνδεθει ασυρματα με το ap.πρεπει να υπαρχουν αρκετα θεματα για το πως στηνεις ενα Link.

http://www.insomnia.gr/topic/460228-howto-πώς-να-συνδέσετε-ασύρματα-2-απομακρυσμένα-δίκτ/

Δημοσ.

για να λεει κανα οικοπεδο δεν νομιζω να ειναι παραπανω απο 100 μετρα λογικα.

Καλο θα ηταν να ειναι κατι κατευθυντικο παντως για να εχει το μεγιστο

Δημοσ.

ενταξει παιδια το ελυσα ... ευχαριστω

καλο ειναι οταν λυνεις ενα θεμα να γραφεις τον τροπο ωστε καποιος που εχει το ιδιο προβλημα με σενα να ξερει πως λυθηκε οπως και να σημειωθει στο θεμα σαν σωστη απαντηση.Ειναι λιγο πικρα καποιος να διαβασει το θεμα και να δει οτι στο τελος απλα γραφει οτι λυθηκε χωρις να λεει τον τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...